Siste evalueringer (5)

Støttemur

Direkte useriøst. Utsatt oppstart pga korona og leveranse av stein er en forklaring som er grei. Men å sette prisen opp med 17gangen avtalt pris er direkte useriøs. Det hjelper ikke å skylde på interne misforståelser og annet tull. De fikk også mer enn god nok tid til å komme med løsningsforslag. Det kom de aldri med. Kommunikasjonen forsvant bare helt. Akkurat nå angrer jeg på at jeg forsøkte å være fair nok med å betale for materiale brukt; skulle holdt igjen det også så kanskje de hadde kommet med forsøkt på løsning. Styr unna!

Petter, Lier, 29. juli 2020

Legge 25-30 kvm med belegningsstein

Jeg er meget fornøyd med jobben Fryska Bygg utførte hos oss. Alt var veldig profesjonelt. De kom raskt på befaring og hadde raskt mulighet til å utføre jobben. Kommunikasjonen var god hele veien. Arbeideren som var hos oss var veldig serviceinnstilt, høflig og gjennomført profesjonell. Han kom også med veldig gode forslag til flere gode løsninger. Han var nøye og arbeidsom. Og resultatet ble bedre enn hva vi kunne sett for oss. Alt til en god pris. Vi kommer til å benytte Fryska Bygg igjen og anbefaler de på det varmeste.

Steffen, Lier, 20. juli 2020

Legge belegningsstein foran inngangsparti .

Flott arbeid til avtalt pris og tidspunkt. Var flink til å komme med ideer og råd underveis for at slutt resultatet ble enda bedre . Nøyaktig og flink . Kan virkelig anbefales.

Ann, Kongsberg, 29. juni 2020

Utgraving / planering ifm. platting

Rask tilbakemelding på anbudet. Godt utført arbeid og med god kommunikasjon underveis. Veldig tilpasningsdyktig til hva som trengte å gjøres underveis.

Haakon, Drammen, 24. juni 2020

Legge stein i innkjørsel

Gjennomførte befaring og estimerte mengde arbeid og tidsbruk. Traff helt presist ved gjennomføringen. Veldig hyggelig arbeider som gjorde en utmerket jobb! Fikset også uoppfordret en liten skade jeg hadde fra tidligere på noe som ikke var direkte relatert til jobben, satt veldig pris på det :) Vil absolutt anbefale Fryska Bygg bidere, og jeg vil uten tvil ta kontakt med de ved neste relevante anledning.

Marius, Drammen, 15. juni 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

M3 Uterom AS

4.5 6 evalueringer Mjøndalen

Nordnes Byggservice AS

4.6 10 evalueringer Mjøndalen

Fryska Bygg

4.0 5 evalueringer Mjøndalen