Siste evalueringer (8)

Logo,branding

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort! Logoen ble kjempefin, veldig fornøyd med forslagene som kom og effektiviteten. Fin pris fikk vi også, og logo ble levert veldig raskt :).

Vilja, Bergen, 24. jan. 2020

Ønsker hjelp til å lage enkle halloween-bannere til nettbutikk

Rask, effektiv og god kommunikasjon.

Knut, Averøy, 2. okt. 2019

Installasjon av office 365 med diverse

Dette var virkelig på toppnivå. For en oppfølging, for ett tempo, effektivitet fra start til mål. Må si jeg kjenner bransjen godt selv, men de jeg kjenner hadde ikke mulighet til å hjelpe på en stund så da tenkte jeg å prøve mitt anbud og det var smart. Fikk fra første stund kontakt med en så hyggelig kar og vi ble enige. Han jobbet på dag og kveldstid med samtaler underveis og kom i mål med god opplæring og jeg er kjempefornøyd. Anbefaler alle å starte med en samtale så skjønner dere hva jeg mener. Dette var virkelig bra! ! ! 10/10.

Per, Skedsmokorset, 30. sep. 2019

Logo med høyere oppløsning

Fikk akkurat det jeg ønsket og trengte. Kjempebra kommunikasjon underveis. Anbefales!

Edward, Oslo, 25. sep. 2019

Gjenåpne domene

Jeg er strålende fornøyd med min nettside! Sitter med en følelse av et svært godt samarbeid med Digitalbay, og vi hadde god kommunikasjon gjennom hele prosessen med å utarbeide nettsiden. Jeg kan trygt anbefale Digitalbay på det varmeste. Man får et svært godt produkt til en veldig hyggelig pris!

Hamad, Oslo, 19. sep. 2019

Ønsker webside og logo til catering selskap

Utrolig dyktig. Rask. Samarbeider bra. Svarer fort om det er noe. Anbefales på det sterkeste. Kommer til å bruke han igjen om jeg trenger ny hjemmeside.

Fahid, Vøyenenga, 16. sep. 2019

Trenger ny hjemmeside

Veldig fornøyd med arbeidet! Anbefales! !

Silje, Mosjøen, 27. aug. 2019

Sjekkliste app for android,native/hybrid

Digitalbay fullførte design og laging av prototype for sjekkliste app. Design var vel gjennomført med gode løsninger og egne ideer/ innspill. Kommunikasjon fungerte godt og de endringer som var ønsket ble gjennomført uten større problem.

Tommi, Oslo, 8. mai 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Data Hjelp Oslo AS

4.3 7 evalueringer Oslo

Kundensbeste AS

4.9 89 evalueringer Oslo

Service Punkt AS

4.5 67 evalueringer Oslo