MARKØR KOMMUNIKASJON ANS

1.0 (1 evaluering)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Fjellveien 13, 5037 Bergen
  • Åpent i dag til klokken 20

MARKØR KOMMUNIKASJON ANS

Vi forbedrer våre kunders omdømme med tjenester innen oversettelse, nettsider og markedsmateriell. Alle våre nettsider er skalerbare og kan bygges ut i etterkant. Vi tilbyr også messeutstyr og profilartikler som Roll-ups, bannere og profilbeklednHos Markør Kommunikasjon har vi hovedfokuset på gode budskap, ryddig design og inspirerende tekster. Vi har egne spesialister på henholdsvis språk og web, hvor vi kan jobbe sammen på en kostnadseffektiv måte. Vårt hovedfokus er på kvalitet til gode priser. Vi holder til i Bergen, men betjener kunder over hele landet.


Vi tilbyr responsive nettsider med søkemotorvennlig oppsett og god brukervennlighet. Hos oss får du alltid daglig backup av nettsiden inkludert i prisen. Uansett hva som måtte skje kan den rekonstrueres på et par timer. Alle våre nettsider er i samsvar med GDPR-lovgivningen og har den funksjonaliteten som trengs på det området. Våre nettsider kan redigeres av kunden på en enkel måte, hvor det også følger med en personlig brukermanual. Vurderer du en nettbutikk i fremtiden? Alle nettsider vi leverer er klargjort for nettbutikk, og kan enkelt bygges ut med den moduler du måtte ønske.


Innen markedsmateriell har vi noen av landets beste priser på bannere og roll-ups, som også inkluderer designtjenester. Har du en målsetning, logo og bilder, så kan vi sy sammen et budskap som selger. Vi er også forhandler av profilbekledning innen T-skjorter fra leverandører som Fruit of the Loom, Gildan etc. Vi printer ditt budskap eller logo på plaggene, eller hjelper deg å finne et budskap.


Markør Kommunikasjon har i nesten et tiår hatt oversettelser som vårt største forretningsområde. Vi skriver tekster, oversetter og kurser våre kunder i språk og tekst.


Ta gjerne kontakt for et uforpliktende løsningsforslag.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Nøkkeltall

Selskapsform

Ansvarlig selskap med solidarisk ansvar
Registrert

2011

i enhetsregistret
Roller
Daglig leder
Einar Sandal
Deltaker med fullt ansvar
Einar Sandal
Deltaker med fullt ansvar
Catrine Sandal
Om selskapet
Bedriftsform
Ansvarlig selskap med solidarisk ansvar
Registrert i Enhetsregisteret
2011-05-09
Bransje
70.210 PR og kommunikasjonstjenester
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 12-09-2019 09:50:01
Se regnskapstall
  • Åpent i dag til klokken 20

Kontakt bedriften