Siste evalueringer (14)

Kjøkken

Jeg er meget fornøyd med arbeidet som ble utført av piska i forbindelser med oppussingen av mitt hjem. Piska bistod meg med montering av nytt kjøkken og la nytt gulv. Dette er en håndtverker som strekker seg langt for å tilfredsstille kundens behov og ønsker. Han er effektiv, pålitelig, løsningsorientert og en pliktoppfyllende håndverker som jeg vil anbefale til alle som ønsker å pusse opp eller oppgradere hjemmet sitt.

Jaleel Saleh, 23. des. 2019

Kjøkkenmontering bergen sentrum

PERFEKT Jeg leide Kvalitets- Bygg til å montere et kjøkken i en leilighet som krevde en rekke lokale tilpasninger. Jaroslaw er både kunnskapsrik og fleksibel nok til å finne gode og fine løsninger på alt, til og med på mer underliggende problemer som jeg ikke selv hadde oppdaget på forhånd eller vært i stand til å løse. Spesielt positivt er det at håndverkeren anstrengte seg for å legge litt ekstra finesse i detaljene, slik at sluttresultatet framsto både lekkert og solid. Han er en punktlig og pålitelig person som en gjerne kan betro sitt oppdrag til. Jeg vil ikke nøle med å bruke Jaroslaw neste gang jeg trenger en snekker. 10 stjerner av 5 mulige! Stian.

Stian Fjellskål, 6. des. 2019

Innredning av redskapsbod ca.15 m2

Piska har gjort en veldig god jobb. Han kom på befaring, planla (sammen med meg) og fikk bygget en bod til oss på i underkant av 14 dager. Han jobbet svært effektivt og kvaliteten på arbeidet var også veldig bra. Han har også ryddet fint etter deg i etterkant av byggingen. Kommer absolutt til å bruke han igjen!

Kristin Marie Øfjord Vinje, 19. okt. 2019

Skifte ytterdør

Jobben ble utført profesjonelt og med høy fagmessig kvalitet. Kommunikasjonen underveis var meget bra og arbeidet ble utført raskt og effektivt til avtalt tid og pris. Jeg ble mektig imponert over arbeidsinnsatsen og måten jobben ble gjort på. Jeg er meget godt fornøyd. Det er en fornøyelse å anbefale Kvalitets- Bygg V. Jaroslaw Marcin Piska på det sterkeste. Får jeg behov for håndverkerer igjen tar jeg direkte kontakt med Piska uten å ta veien om Mittanbud!

Stephen Wood, 17. sep. 2019

Rive innvendig i kjeller,ca. 22m2. panelvegger,tregulv mm.

Utførte innvendig riving av gammel innredet kjeller. Kan sånn sett ikke si noe om kvalitet på byggearbeid, men jeg fikk inntrykk av en kunnskapsrik person basert på diskusjon om forskjellige muligheter om oppbygging av nytt kjellerrom. Ellers veldig enkel å forholde seg til, svært effektiv, hyggelig og løsningsorientert. Basert på denne enkle jobben sitter jeg igjen med godt inntrykk.

Thomas Simpson, 17. sep. 2019

Montering av ikea skap

Jeg er ubeskrivelig fornøyd med arbeidet som ble utført. Det var over all forventing. Jeg syns han han var veldig rask med å svare, veldig fleksibel, hyggelig og utførte arbeid over all forventing innen rimelig tid. Jeg kommer garantert til å bruke Piska igjen. Anbefales på det sterkeste.

Nadia Taoussi, 7. sep. 2019

Rekkverk og gulv på altan

Super og ryddig oppfølging hele veien, godt sluttresultat, og gode ideer og innspill underveis som forenklet og forbedret arbeid og resultat.

Audun Fauske, 14. juni 2019

Bygge terasse ca 6 kvadrat

Jobben ble gjort til avtalt tid og til avtalt pris. Kvaliteten på arbeidet var veldig bra og han har tatt hensyn til små detaljer som legger kronen på verket. Under bygging holdt han oss oppdatert og der det var flere løsninger fikk vi være med i prosessen med å finne den løsningen vi ville ha. Kan sterkt anbefale Kvalitets-bygg.

Christian Instebø Warhuus, 21. mai 2019

Oppgradere altan med trapp ned til terrasse

Det ble laget trapp ned fra veranda til terasse og skiftet front og gulv på veranda. I utgangspunktet var oppdraget trapp og ny front men det dukket opp råte under rivearbeidet og hele dekket måtte skiftes. Vi fikk forløpende pris på ekstra arbeid . Alt fra befaring til sluttføring har gått smertefritt med god dialog og profesjonell utførelse. Utfordringer og detaljer ble diskutert underveis på en betryggende og god måte og vi har fått det akuratt slik vi ønsket . Arbeidet ble utført ryddig raskt og nøyaktig . Etter avsluttet arbeid ble alt skrot kjørt bort samt at det ble kostet og spylt. Jeg gir min beste anbefaling og har alerede booket ny avtale til høsten. Sigmund Pedersen.

Sigmund Pedersen, 19. mai 2019

Ny port

Anbefales kjempe service.

Linda Wangen, 19. mai 2019

Lage port på terrasse.

Kvalitetsbygg v/Jaroslaw utførte en meget bra og effektiv jobb. Var punktlig og nøye. Port ble laget etter ønske. Vil uten tvil bruke han ved en senere anledning.

Hans Petter Næss, 6. mai 2019

Bytte av ytterdør

Jobb ved bytte av ytterdør. Svært nøgd med kvalitet og profesjonalitet, god kommunikasjon heile vegen og gjorde verkele det lille ekstra for at me skulle bli nøgd. Jobba kveld og helger og ikkje eit sagspon igjen etter han når han var ferdig. Anbefalast på det sterkeste!

Brynjar Tenold, 4. mai 2019

Levegg med port 1,80 x 4

Pålitelig og ærlig person som møt opp til avtalt avtale. Jobben ble gjennomført innenfor fristen, og jeg er svært fornøyd med resultatene. Kan anbefales på det sterkeste.

Lisa, 24. april 2019

Bytte 4 vinduer.

Godt arbeid. Kom når han sa han skulle komme og gjorde det som skulle gjøres uten problemer. Kan virkelig anbefales!

Kim Mørner, 10. april 2019
Vis flere evalueringer

Kart