BENDLER PROSJEKT AS

  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Slemdalsveien 70, 0370 Oslo

BENDLER GRUPPEN

BENDLER GRUPPEN er totalleverandør av nybygg, tilbygg, rehabilitering og oppussing samt grunnarbeid. Vi tilbyr høy faglig kvalitet og god service til konkurransedyktige priser. BENDLER GRUPPEN er sentralt godkjent for tømrerarbeid samt mur- og betongarbeid.

Våre håndverkere har svennebrev og/eller lang erfaring fra bygg- og anleggsbransjen. Vi har fagkompetanse samt de nødvendige kurs og sertifiseringer for å sikre fagmessig utføring. Vi samarbeider med arkitekter og ingeniører for å sikre prosessen fra tegnebordet via prosjektering og søknadsprosesser til overlevert byggeprosjekt.

BENDLER GRUPPEN leverer alt av nødvendig dokumentasjon på de arbeidene vi utfører og hos oss får du dokumentasjonen både i papirformat og elektronisk. Dokumentasjonen inneholder blant annet leveransebeskrivelser av utført arbeid, dokumentasjon på anvendte materialer, samsvarserklæringer, etc.

Du finner mer informasjon om oss på www.bendler.no

KVALITET, GOD SERVICE, KONKURRANSEDYKTIGE PRISER
Vi er nye på Mittanbud og venter på vår første evaluering fra fornøyde kunder. Spør oss om referanser fra tidligere prosjekter som er relevante for deg.

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften