Siste evalueringer (34)

Utvendig maling av hus

Vi er veldig fornøyd med jobben de har gjort med å male en relativt stor bolig. De har vært etterrettelig underveis; kommunikasjon og tilbakemelding på spørsmål og kommentarer underveis har vært god. Hyggelige folk, og de kom og gjennomførte jobben til avtalt tid. De har også ryddet fint etter seg. Vi kan anbefale Fast Bygg.

Inger-Elisabeth, Paradis, 16. april 2021

Maling/beising av vårt hus

Vi skiftet en del av kledning på huset og malte hele huset. Flott utført arbeid, hyggelige folk. Bruker de gjerne en annen gang.

Greta, Nyborg, 29. mars 2021

Sparkle og male

Utrolig fint utført sparkling og malerarbeid. Vil bruke de igjen ved neste anledning.

Håvard, Straume, 27. mars 2021

Helsparkle og male kjøkken

Brukte dette firma til å helsparkle og male vegg på ett soverom og kjøkken i tillegg til å legge gulv og lister. Kommunikasjonen var veldig bra hele veien. Jobben ble gjort veldig raskt og var meget godt utført. Anbefaler virkelig dette firma og kommer til å bruke de igjen ved evt andre oppdrag!

Jeanette, Fyllingsdalen, 19. feb. 2021

Oppussing

Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Fast Bygg la parkett i trapp og pusset opp soverom og gang. Bedriften kam anbefales.

Elise, Bergen, 8. feb. 2021

Tapetsering

Jeg skulle i utgangspunktet bare ha tapetsering, og bruke en annen snekker til gulvlegging, lister og dører, men disse tok hele oppdraget. Er veldig glad for at det ble slik. Er veldig fornøyd med resultatet. Det ble utført på to uker og prisen var bra - ikke for mye, ikke for lite. Litt kommunikasjonsvansker, men det gikk stort sett greit. Disse kan trygt anbefales.

Birthe, Godvik, 21. nov. 2020

Gipse to vegger og legge tak plater

Jobben ble utført slik vi ville ha det. Kan trygt anbefales.

Johannesen, Knarrevik, 26. okt. 2020

Pusse opp et rom

Raskt og pent utført arbeid.

Tarja, Laksevåg, 20. sep. 2020

Tapetsering

Godt utført arbeid. Nøyaktige og effektive.

, Morvik, 14. sep. 2020

Legging av laminatgulv

Inngikk avtale om å legge gulv på en lørdag, og allerede søndag møtte de opp for å gjennomføre. Raske og effektive , med et godt resultat. Veldig fornøyd.

Renate, Loddefjord, 4. juli 2020

Terrasse

Vi er veldig fornøyd med utførte oppdrag. To høflige menn som kom med forslag underveis. Terrassen er bygd akkurat som vi ville ha den.

Sylvia, Erdal, 25. juni 2020

Maling og sparkling av stue,spisestue,kjøkken,soverom og gang

Vi er veldig fornøyde, både med pris, kvalitet og pålitelighet. Gir Fast bygg de beste anbefalinger. Kommer til å benytte de ved neste jobb også.

Christel, Bergen, 18. juni 2020

Male hus og garasje

Fast Bygg startet umiddelbart, og fullførte etter kun en uke. Ryddig og bra arbeid til en god pris. Kan anbefales.

Åge, Nyborg, 18. juni 2020

Maling av tak og vegger.

Jobben bestod av sparkling og maling av vegger og tak i stue i tillegg til maling av to gamle dører. Det var svært vanskelig å kommunisere med de underveis. Jobben ble slurvete utført, med flere malingflekker på gulv og på vegger på motsatt side av dør fra stue (døren ble malt på begge sider). Malingen/sparklingen på veggene begynte i tillegg å sprekke opp kort tid etter at jobben var ferdig. Generelt unøyaktig og slurvete arbeid. Anbefaler derfor folk til å holde seg unna dette selskapet.

Kari, Bergen, 7. juni 2020

Maling av fasade samt skifte noen bord

Bra pris og kjekke folk. Men ikke mye fagmessig utførelse. Maling var ok, men tømrere er de ikke. Var raske og kjekke ansatte, men litt dårlig kommunikasjon.

Henrik, Eidsvågneset, 5. juni 2020

Legge gulv og lister

Kom på befaring samme dag som eg låg den ut og dei var på plass dagen etter. Jobben vart godt utført til ein rimelig pris.

Fredrik, Laksevåg, 2. juni 2020

Flislegging

Joppen er u.

Thor, Olsvik, 27. mai 2020

Terrasse/ platting

Effektive og flinke, meget fornøyd med nye terrasser.

Renate, Nesttun, 25. mai 2020

Maling av husfasade

Hyggelige folk, beste pris og god kvalitet. Jobben (maling av del av hus) var ferdig en uke etter vi la den ut på mittanbud.

Harald, Ulset, 2. mai 2020

Maling av gavelvegg.

Flinke og effektive! Brukte fastbygg til maleroppdrag. Kom raskt i gang, jobbet effektivt med plettfritt resultat til en hyggelig pris. + for hyggelige håndtverkere.

Chris, Kleppestø, 29. april 2020

Sparkling av vegger.

Sparkling av stue og kjøkken, flott og raskt utført. 😀😀.

Ronny, Godvik, 27. april 2020

Maling av hus

Maling av hus utvendig. Veldig bra utført arbeid. Rask og effektiv. Kom når de skulle og god kommunikasjon underveis. Kan absolutt anbefales!

Helen, Godvik, 17. april 2020

Malejobb: 3 rom + gangen

Utførte sine arbeid rask og effektiv.

Dag, Bergen, 30. mars 2020

Maling av fliser på bad

Hyggelige folk og helt greit resultat. Men måtte tilbake mange ganger for å rette slurvefeil.

Kamilla, Bergen, 3. des. 2019

Puss opp stue

Vi pusset opp stuen og er strålende fornøyd med resultatet. Vi fornyet vegger og tak og la parkett. Fast bygg er hyggelige og dyktige håndverkere og vi vil bruke dem igjen til nye prosjekt i framtiden.

Elise, Bergen, 14. nov. 2019

Fjerne fliser og legge nytt golv ca 12m2

Eg er veldig fornøyd med arbeidet til Fast Bygg. Dei var pålitelige, punktlige og effektive, hyggelige karer som var enkle å kommunisere med, og ikkje minst var kvaliteten på arbeidet god! Anbefalast på det varmaste.

Yngve, Bergen, 8. nov. 2019

Maling av loftsstue ca 17 m2

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort av Stefan og Fast Bygg. Resultatet var bra, og jobben ble gjort raskt og ryddig. Kan anbefales!

Katrine, Knarrevik, 26. okt. 2019

Maling stue tak og vegg. legging av parkett

Jeg fikk jobben utført av dyktige folk og resultatet ble over all forventning. Jeg er meget fornøyd med hele jobben og de var veldig hyggelige og behjelpelig med alt jeg ville ha gjort. Jeg kan gi dem min beste anbefaling. Jeg bruker dem gjerne igjen.

Janicke, Bergen, 13. okt. 2019

Maling av tak

Bestilte maling av kjøkkentak. Utførte arbeidet til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd med resultatet. Hyggelig og pålitelig.

Kristin, Eidsvågneset, 1. okt. 2019

Terrasse

Kjempe forbøyd med arbeidet,de er ryddige,effektiv,godt humør. Absolutt å anbefale. Nydelig Arbeid.

Roger, Glesvær, 1. juni 2019

Maling av to sider på hus

Hyggelige folk, godt utført arbeid og kom som avtalt!

Merete, Florvåg, 10. mai 2019

Siste strøk med maling på to vegger utendørs

Fast Bygg møtte opp presis og gjorde en veldig god jobb med maling av huset vårt. God kommunikasjon og veldig hyggelige arbeidere. Vil anbefale å bruke Fast Bygg.

Ragnhild, Sagvåg, 6. mai 2019

Rom på garasje

Raske og effektive. Arbeidet ble påbegynt morgenen etter jobben ble lagt ut på mitt anbud. Bygget lettvegg, gipset, sparklet, malte og la gulv. Strålende fornøyd med arbeidet. Godt håndverk.

Knut, Straume, 1. april 2019

Utviding av døråpning

Kunne stille opp på kort varsel. Gjorde eit godt stykke arbeid, var tydelig i kommunikasjon. Veldig fornøgd med resultat. Vil definitivt bruke dette firmaet i framtida.

Gunn, Fyllingsdalen, 25. mars 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart