Siste evalueringer (10)

Puss opp stue

Vi pusset opp stuen og er strålende fornøyd med resultatet. Vi fornyet vegger og tak og la parkett. Fast bygg er hyggelige og dyktige håndverkere og vi vil bruke dem igjen til nye prosjekt i framtiden.

Elise Hammer Eikefet, 14. nov. 2019

Fjerne fliser og legge nytt golv ca 12m2

Eg er veldig fornøyd med arbeidet til Fast Bygg. Dei var pålitelige, punktlige og effektive, hyggelige karer som var enkle å kommunisere med, og ikkje minst var kvaliteten på arbeidet god! Anbefalast på det varmaste.

Yngve Sundfjord, 8. nov. 2019

Maling av loftsstue ca 17 m2

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort av Stefan og Fast Bygg. Resultatet var bra, og jobben ble gjort raskt og ryddig. Kan anbefales!

Katrine Bland, 26. okt. 2019

Maling stue tak og vegg. legging av parkett

Jeg fikk jobben utført av dyktige folk og resultatet ble over all forventning. Jeg er meget fornøyd med hele jobben og de var veldig hyggelige og behjelpelig med alt jeg ville ha gjort. Jeg kan gi dem min beste anbefaling. Jeg bruker dem gjerne igjen.

Janicke Scharffscher, 13. okt. 2019

Maling av tak

Bestilte maling av kjøkkentak. Utførte arbeidet til avtalt tid og pris. Veldig fornøyd med resultatet. Hyggelig og pålitelig.

Kristin Hansen Wik, 1. okt. 2019

Terrasse

Kjempe forbøyd med arbeidet,de er ryddige,effektiv,godt humør. Absolutt å anbefale. Nydelig Arbeid.

Roger Midttveit, 1. juni 2019

Maling av to sider på hus

Hyggelige folk, godt utført arbeid og kom som avtalt!

Merete Hvide, 10. mai 2019

Siste strøk med maling på to vegger utendørs

Fast Bygg møtte opp presis og gjorde en veldig god jobb med maling av huset vårt. God kommunikasjon og veldig hyggelige arbeidere. Vil anbefale å bruke Fast Bygg.

Ragnhild Gavshon, 6. mai 2019

Rom på garasje

Raske og effektive. Arbeidet ble påbegynt morgenen etter jobben ble lagt ut på mitt anbud. Bygget lettvegg, gipset, sparklet, malte og la gulv. Strålende fornøyd med arbeidet. Godt håndverk.

Knut Olav Brekke, 1. april 2019

Utviding av døråpning

Kunne stille opp på kort varsel. Gjorde eit godt stykke arbeid, var tydelig i kommunikasjon. Veldig fornøgd med resultat. Vil definitivt bruke dette firmaet i framtida.

Gunn Kari Andersen, 25. mars 2019
Vis flere evalueringer

Kart