Siste evalueringer (11)

Taktekking/sveisemembran,flatt tak 61 m2.

Meget fornøyd med utført arbeide. Jarle er grundig, kvikk og løsningsorientert. Trivelig kar som også var behjelpelig med råd underveis. Anbefales!

Erik Hestvik, 10. aug. 2020

Legge takpapp og kantlister på tak

Pålitelig bedrift med høy kvalitet på arbeidet. God pris.

Sverre Aurstad, 20. mai 2020

Reparasjon av takpapp på funkis hus med flatt tak.

Jobben ble utført til avtalt tid. Det var god kommunikasjon underveis. Avtalt pris ble overholdt. Det kan dukke opp skjulte problemer når man renoverer et tak som ikke har vært reparert på 50 år. Alle utfordringer ble tatt på strak arm. Totalt sett veldig godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Ekstra pluss for god opprydding etterpå.

Jo Espen Glent, 18. mai 2020

Bytte tak papp

Veldig godt arbeidet og utført til en rimelig pris.

Yosef Beheshti, 23. mars 2020

Omtekking av 620 kvm tak

Vi mottok sju anbud og valgte til slutt Olafsen-Høibach til å utføre omtekking av 650 kvm tak på en lagerbygning i Vestby der det har vært lekkasjer over en lengre tid. Jarle Olafsen-Høibach var den eneste av anbyderne som foreslo en mer kostnadseffektiv omtekking enn de andre anbyderne. Dette forenklet og effektiviserte oppdraget vesentlig for oss. Vi vil gjerne bruke Olafsen-Høibach i andre prosjekter i fremtiden og ser frem til neste anledning.

Steffen Tronstad, 14. nov. 2019

Mulig tjærepapp lekkasje på enebolig - flatt tak.

Flott og raskt utført jobb. Meget godt fornøyd ! Kan anbefales ! Mvh. V. Larsen.

Viggo Larsen, 22. okt. 2019

Feste snøsikring på tak

Raskt utført jobb og grei pris.

Vebjørn Remme, 17. okt. 2019

Tette rundt soilrør på tak

Jarle kom raskt med et tilbud og var også rimeligere enn alle de andre tilbyderne. Rask og enkel kommunikasjon. Jobbet presist og effektivt, med en tydelig stolthet for faget. Kan trygt anbefale Jarle.

Tor Martin Overå, 14. okt. 2019

Lekasje på terrasse

Oppdraget er gjennomført med god faglig kvalitet. Det har vært god kommunikasjon både i planleggings- og gjennomføringsfasen og oppdragsgiver vil ikke ha problemer med verken å anbefale firmaet eller å bruke det om igjen i nye oppdrag.

Bjørn Olav Berre, 8. aug. 2019

Bytte av takmembran

Byttet takmembran på en liten uteveranda. Taktekker Jarle var rask til å svare på anbudet, og videre god kommunikasjon på SMS. Da det var meldt regn var han fleksibel, og møtte i stedet neste dag. Prisen ble som avtalt, og var rimeligere enn de tre andre anbudene jeg fikk. Viktigst av alt: Nå lekker det ikke lenger! Pluss for å være hyggelig og hjelpsom.

Joachim Eikeseth, 2. juli 2019

Taktekking flat tak til garasje 50 m2

God kommunikasjon og god kvalitet.

Livia Prestros, 1. juni 2019
Vis flere evalueringer

Kart