Siste evalueringer (47)

Gipse og male i 2-mannsbolig

God pris, arbeidet ble utført veldig godt og god kommunikasjon . Dette var bra! !

Kristian, Haslum, 26. mars 2022

Pusse opp bad

Flink og hyggelig 😊.

Ida, Røyken, 17. des. 2021

Renovasjon av overetasje

Gregor gjorde en kjempejobb! Renovering av 70 m2: gulv, vegger og tak på 3 uker.

Anders, Asker, 7. nov. 2021

Renovering av bad på 6 m2.

Meget god jobb. Behagelige håndverkere.

Torunn, Heggedal, 24. april 2021

Avretting av gulv,så flislegging 60x60cm

Jobben var å avrette gulv, samt flislegge og fuge gulvet. Jobben ble nøye utført og resultatet var meget bra.

Steffan, Slemmestad, 21. jan. 2021

Overflatearbeider totalrenovering enebolig

Gregor hadde en konkurransedyktig pris og vi bygde raskt en god relasjon. Han utførte en del ekstraarbeid underveis, blant annet en trespilehimling. Oppsummert ble alt løst i henhold til våre ønsker til fornuftige priser. Vi kan anbefale Gregor videre.

Kristoffer, Asker, 21. okt. 2020

Male enebolig med garasje utvendig

Gregory Bygg tok på seg oppdraget med å male huset vårt. Dette var et omfattende arbeid som inkludere noe snekkerarbeider og andre reparasjonsarbeider. Jobben ble gjort av 2-3 personer som jobbet i 3 uker. Jobben ble gjort til avtalt pris og resultatet var meget bra. Kan trygt anbefale Gregory Bygg til andre.

Stian, Lommedalen, 30. aug. 2020

Rengjøring - 104

Veldig bra hjelp med å gjøre det rent og pent hjemme.

Elena, Heggedal, 26. aug. 2020

Vask og maling av hus

Maling og vasking av hus Veldig fornøyd med jobben Gregory og team gjorde når de vasket og malte huset vårt. God kommunikasjon, profesjonelle og et strålende resultat. Møtte opp som avtalt og gjorde i tillegg en del ekstra jobb underveis! Kan sterkt anbefales!

Alexandra, Vollen, 19. aug. 2020

Utvendig vask og maling av hus

Ryddig og bra kommunikasjon. Effektiv. Byttet kledning avtalte steder og malte .

Jan, Bødalen, 18. aug. 2020

Renovering av stue og trappegang fra 2 etasje ned til kjeller/underetasje

Kom til avtalt tid, god kommunikasjon underveis, alt gjennomført i henhold til avtale, dyktige håndverker og god prosjektledelse - ingen død-tid etter at de hadde begynt. Kan trygdt anbefales.

Cathrine, Bødalen, 9. aug. 2020

Pusse ned og glatte ut utendørs mur på husfasade

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort hos oss. Gregor er veldig dyktig, ryddig, effektiv og hyggelig.

Trine, Slemmestad, 12. juni 2020

Utvendig maling av enebolig

Meget profesjonelt utført jobb. Nøyaktig, pålitelig og effektiv. Anbefaler Gregory Bygg AS på sterkeste.

Eivind, Slemmestad, 8. juni 2020

Pussing og maling av grunnmur

Firmaet, med Gregory i spissen gjorde en utmerket jobb innenfor avtalte tidsramme og til avtalt pris. De ryddet etter seg og tok med seg all søppel. I tillegg er Gregory en hyggelig fyr som det er enkelt å kommunisere med - snakker norsk. Stiller gjerne opp som referanse.

Hans-Ole, Bærums verk, 19. mai 2020

Male rekkehus

Veldig fornøyd med jobben Gregory Bygg utførte. Anbefales.

Elisabeth, Vettre, 18. mai 2020

Vi har en gammel enebolig hvor det flere steder er behov for rehabilitering av grunnmur: * murpuss buler ut fra veggen og er tydelig porøs bak

Vi hadde en gammel og stykkevis ødelagt grunnmur som trengte rehabilitering. Vi fikk en fornuftig pris og det totale resultatet ble endra bedre enn vi hadde sett for oss. Lett å prate med, effektiv og ryddig i arbeidet. Kommer til å bruke igjen om behovet melder seg.

Jørgen, Hvalstad, 8. mai 2020

Puss og maling av mur ved fasade garasje

Meget blid og hyggelig. Kom raskt på befaring og kom raskt med tilbud. Pent utført jobb og ryddet fint opp etter seg. Gikk helt greit å avtale ny pris da jobben viste seg å være noe mere omfattende enn først antatt. Vi kommer til å benytte oss av firmaet igjen.

Ståle, Slemmestad, 3. mai 2020

Pussing av fasade - ca 200 m2

Godt utført.

Kjetil, Asker, 16. april 2020

Maling av enebolig 125 m2 grunnflate 1,5 etasjer,+garsje 36 m2

Kom på befaring, tok jobben, vi ble enige om pris via mail- Utførte jobben med fasadevask, maling av hus 2 strøk, vinduer, sprosser og metall detaljer på vindskier og over markiser. Punktlig, hyggelige arbeidere. Og resultat ble helt topp. Og det som imponerer mest, ryddig hele tiden, ikke noe malingssøl eller drypp noe sted. Tok med seg søppel og når de var ferdige, da var alt ryddet og i orden. Og resultatet ble helt Topp. Kan anbefale de på det sterkeste. Og stiller gjerne som referanse om ønskelig.

Bjørn, Borgen, 4. sep. 2019

Renovering av kjeller

Veldig bra resultat, vi er utrolig fornøyde. God kommunikasjon, pålitelige og trivelige folk, veldig ryddige. Konstruktive og føreslår løsninger. Konkurransedyktig pris.

Adam, Østerås, 13. aug. 2019

Maling av enebolig (ca 130 m2)

God jobb til bra pris.

Kristian, Spikkestad, 29. juli 2019

Maling av 130 kvm2 enebolig

Fikk huset malt og lagt platting og levegg av Gregory. Huset ble malt på rekordtid uten søl etc og plattingen ble over all forventing. Det ble støpt og lagt duk under plattingen og brukt kvalitetsmaling og materialer. Kommer definitivt til å benytte meg av Gregory igjen ved fremtidig arbeid på huset.

Milan, Åros, 25. juni 2019

Diverse maling og snekkerarbeider

Gregory malte vår enebolig utvendig og malte takstein. I tillegg fikk vi gjort endel utvendig snekkerarbeid på terrasser og trapper. Vi var godt fornøyd med både kvalitet og pris. Gregory var en fornøyelse å samarbeide med.

Knut, Bærums verk, 7. juni 2019

Sparkling og maling av leilighet

Gregor har vært veldig profesjonell i gjennomføringen av jobben og jeg vil benytte ham igjen ved behov. Kan legge til at Gregor har vært veldig proaktiv i kommunikasjonen underveis og det har vært veldig bra.

Alexander, Blommenholm, 30. mai 2019

Nytt baderom 6 m2 i asker

Fant gode løsninger.

Liv, Vollen, 17. des. 2018

Helsparkling av ca. 40 m2 vegg + ev. maling

Kom til avtalt tid og utførte arbeidet som avtalt. Var behjelpelig med råd under befaringen. Spesielt fornøyd med ryddigheten - trappa opp hadde de på eget initiativ dekket til. Litt utfordringer med kommunikasjon, men alt i alt fornøyd med jobben.

Erlend, Eiksmarka, 10. des. 2018

Oppussing av trappeoppgang - firemannsbolig

Vi skulle pusse opp trappeoppgangen i en firemannsbolig. Slipe ned trappa, sparkle, male gulv, vegger, listverk og dører. I tillegg skulle det flislegges i første etasje ved inngangspartiet. Gregory var førstemann på befaring og en av de absolutt raskeste til å gi tilbud. Han leverte et svært godt tilbud, til fastpris. De kunne starte opp nærmest umiddelbart og var ferdig på halvparten av tiden vi hadde fått garantert.

Markus, Slependen, 8. des. 2018

Oppussing av bad

Gregory Bygg AS pusset opp badet vårt mens vi var på reise. Arbeidet som ble gjort var meget bra. Vi kan ikke klage på noen ting. Vi vil absolutt anbefale andre å benytte dette firmaet.

Gunnar, Slemmestad, 25. nov. 2018

Montere naturstein i granitt på utvendig isolert kjellermur/fasade

Veldig godt fornøyd med utført jobb. Resultatet ble veldig bra, og enkelte utfordringer underveis ble løst på en god måte. Arbeideren som var her mest, snakket ikke så godt engelsk, men kommunikasjonen fungerte likevel bra. Samvittighetsfullt utført av arbeiderne, og bra oppfølging fra Grzegorz. Ble litt dyrere enn avtalt på grunn av uforutsette utfordringer. Dette ble vi enige om underveis, så ingen overraskelse. Eksemplarisk opprydding.

Sven, Heggedal, 27. sep. 2018

Sparkling av gipstak i stue og korridor. ca43m2

Anbefales. Raskt svar, kom på befaring, lyttet til mine ønsker, gav meg tips og råd om hvordan jeg kunne gjøre ting lettere for meg selv fremover i husprosjektet. Meget positiv og hyggelig. Gav meg en fast pris før oppstart. Samt gjennomførte jobben innenfor den tidsrammen han selv hadde sagt. Vil helt klart fortsette å bruke disse videre i prosjektet mitt også. Fornuftig pris, høy kvalitet og effektive!

Martin, Slemmestad, 25. aug. 2018

Beising av enebolig m/veranda på hvalstad

Gregory Bygg malte huset vårt i sommer. Jobben var relativt stor siden vi nettopp har utvidet terassen. Vi opplevde at jobben ble godt utført til avtalt pris. Kommunikasjonen med Gregory og hans malere gikk veldig bra og de var positive til å gjøre justeringer og å rette opp småfeil underveis. Vi anbefaler Gregory Bygg og bruker dem gjerne igjen.

Steinar, Hvalstad, 16. aug. 2018

Sparkling og maling 55kvm

Raskt og utrolig bra utført jobb.

Lars, Bødalen, 16. aug. 2018

Maling av stuetak. nye vegger/nye lister i stue

Dyktige, pålitelige og hyggelige folk som gjorde det vi avtalte på en tilfredsstillende måte.

Siv, Slemmestad, 16. aug. 2018

Maling av fasade utvendig

Sommeren 2017 fikk jeg på vegne av sameiet oppdrag om å finne et firma som kunne male et to etg. Leilighetskompleks (tilsammen 12 leiligheter), samt skifte råtten kledning. Gregor Bygg utførte oppdraget meget tilfredsstillende. Vi hadde god dialog under hele oppdraget. Vi utførte befaring både før og etter oppdraget. Firmaet har flinke medarbeidere som står på og gjør en god jobb. Vi anbefaler dette firmaet på det sterkeste.

Sarhang, Drammen, 8. mai 2018

Sparkling av skjøter gipsplater

Dette firma anbefales på det sterkeste. En hyggelig og imøtekommende person. Det mest fantastiske var hvor raske de var på befaring samt hvor raske de var på oppstart. De var til og med ferdige før tiden. Jobben ble utført akkurat slik jeg ønsket. Videre fikk jeg gode anbefalinger på hvordan jeg skulle fortsette oppussingen og ekstra hjelp til å ta av lister. Svært Konkurransedyktig på pris. Vil absolutt bruke firma igjen. Svært kunnskapsrike.

Christine, Slemmestad, 4. feb. 2018

Vaskehjelp

Meget fornøyd.

Trond, Nærsnes, 12. okt. 2017

Helsparkling av ca 50m2 tak

Dette var en jobb som viste seg å ikke være så enkel som vi hadde trodd. Det viste seg at platene i taket var satt opp på feil måte, noe som gjorde at det sprakk opp. Gregor utbedret dette i flere omganger og sluttresultatet ble veldig bra. Det ble naturlig nok en del dyrere enn avtalt som følge av dette, og det som trekker ned fra 5 til 4 stjerner er at jeg synes det ble litt dyrere enn jeg mener det burde blitt. Men jeg er ellers svært fornøyd!

Lars, Asker, 1. okt. 2017

Male 130 m2 i kontor landskap i asker

Godt utført jobb. Hilsen Per.

Per, Asker, 29. juni 2017

Skifer

Kjempe flinke gutter. Raskt og effektivt. Gjorde en fantastisk flott jobb med å legge skifer rundt huset. Super fornøyd med resultatet. Vi vil bruke disse igjen og vil anbefale disse på det varmeste.

Nina, Drammen, 16. mai 2017

Vaske hjelp

Min vurdering til vasking. Vi har Joanna. Hun er veldig hyggelig og dyktig og nøye. Vi er veldig fornøyde. Rydder alt som er på kjøkkenet og rund i huset. Vi har henne hver 14 dag og hun kommer lørdager. Kan anbefale henne på det sterkeste. Hvis du lurer på noe kan jeg kontaktes på 97876139.

Jennifer, Vollen, 18. mars 2017

Maling av ca 100m2 furupanel

Bra utført jobb. Utførte jobb som avtalt. Vi hadde noen småting å pirke på, dette ble utrettet uten ekstra kostnad.

Eirik, Oslo, 4. nov. 2016

Legge beleggstein

De var veldig flinke arbeider og jeg er veldig fornøyd.

Nadereh, Vollen, 18. okt. 2016

Sparkling av gipstak ca 70m2

Super jobb, rask og veldig hyggelig! Kommer helt sikkert til å bruke Gregory igjen!

Pål, Røyken, 10. okt. 2016

Maling/beising av hus 100m2 + garasje i åros,røyken

Fikk et godt inntrykk allerede under befaring av jobben. Ikke det billigste tilbudet, men tillit er viktig. Kommuniserer bra på norsk, som er en fordel for å unngå misforståelser. Kom til avtalt tid og resultatet ble bra. Vil benytte dem også ved en senere anledning.

Frode, Åros, 30. sep. 2016

1. rive,og skifte plank på veranda 26 kvm og lage to trapper på to trinn 2. grave ut til lyskasse,skjære ut og sette inn et vindu i kjeller etasje.

Fikk kjapt tilbud. Kom til avtalt tid og utførte arbeidet ihht. Det som var avtalt av tid og pris. Kan kommunisere på norsk med Gregory som er grei å forholde seg til. Billigste av flere tilbud vi mottok. Resultatet ble bra, noe pirk som rettes opp ila uka, men det var ikke noe problem. Seriøse og ryddige, skal bruke de igjen snart.

Rune, Asker, 5. sep. 2016

Renovere leilighet

Malt leilighet - veldig bra utført. Hyggelige folk som gjorde jobben til avtalt tid og pris.

Sunniva, Drammen, 9. aug. 2016

Maling av tak

Fint utført arbeide.

Nils, Spikkestad, 18. mai 2016
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Slemmestad Handtverk

  Slemmestad

Slemmestad Tømrerservice

  Slemmestad

Gregory Bygg AS

4.7 47 evalueringer Slemmestad