Siste evalueringer (28)

Maling av enebolig 125 m2 grunnflate 1,5 etasjer,+garsje 36 m2

Kom på befaring, tok jobben, vi ble enige om pris via mail- Utførte jobben med fasadevask, maling av hus 2 strøk, vinduer, sprosser og metall detaljer på vindskier og over markiser. Punktlig, hyggelige arbeidere. Og resultat ble helt topp. Og det som imponerer mest, ryddig hele tiden, ikke noe malingssøl eller drypp noe sted. Tok med seg søppel og når de var ferdige, da var alt ryddet og i orden. Og resultatet ble helt Topp. Kan anbefale de på det sterkeste. Og stiller gjerne som referanse om ønskelig.

Bjørn Magne Stevning, 4. sep. 2019

Renovering av kjeller

Veldig bra resultat, vi er utrolig fornøyde. God kommunikasjon, pålitelige og trivelige folk, veldig ryddige. Konstruktive og føreslår løsninger. Konkurransedyktig pris.

Adam Larsson, 13. aug. 2019

Maling av enebolig (ca 130 m2)

God jobb til bra pris.

Kristian Fjeldsæter, 29. juli 2019

Maling av 130 kvm2 enebolig

Fikk huset malt og lagt platting og levegg av Gregory. Huset ble malt på rekordtid uten søl etc og plattingen ble over all forventing. Det ble støpt og lagt duk under plattingen og brukt kvalitetsmaling og materialer. Kommer definitivt til å benytte meg av Gregory igjen ved fremtidig arbeid på huset.

Milan Zangana, 25. juni 2019

Sparkling og maling av leilighet

Gregor har vært veldig profesjonell i gjennomføringen av jobben og jeg vil benytte ham igjen ved behov. Kan legge til at Gregor har vært veldig proaktiv i kommunikasjonen underveis og det har vært veldig bra.

Alexander Barry, 30. mai 2019

Nytt baderom 6 m2 i asker

Fant gode løsninger.

Liv Hernæss Strand, 17. des. 2018

Helsparkling av ca. 40 m2 vegg + ev. maling

Kom til avtalt tid og utførte arbeidet som avtalt. Var behjelpelig med råd under befaringen. Spesielt fornøyd med ryddigheten - trappa opp hadde de på eget initiativ dekket til. Litt utfordringer med kommunikasjon, men alt i alt fornøyd med jobben.

Erlend Hovind, 10. des. 2018

Oppussing av trappeoppgang - firemannsbolig

Vi skulle pusse opp trappeoppgangen i en firemannsbolig. Slipe ned trappa, sparkle, male gulv, vegger, listverk og dører. I tillegg skulle det flislegges i første etasje ved inngangspartiet. Gregory var førstemann på befaring og en av de absolutt raskeste til å gi tilbud. Han leverte et svært godt tilbud, til fastpris. De kunne starte opp nærmest umiddelbart og var ferdig på halvparten av tiden vi hadde fått garantert.

Markus Sæther, 8. des. 2018

Oppussing av bad

Gregory Bygg AS pusset opp badet vårt mens vi var på reise. Arbeidet som ble gjort var meget bra. Vi kan ikke klage på noen ting. Vi vil absolutt anbefale andre å benytte dette firmaet.

Gunnar Engelsåstrø, 25. nov. 2018

Montere naturstein i granitt på utvendig isolert kjellermur/fasade

Veldig godt fornøyd med utført jobb. Resultatet ble veldig bra, og enkelte utfordringer underveis ble løst på en god måte. Arbeideren som var her mest, snakket ikke så godt engelsk, men kommunikasjonen fungerte likevel bra. Samvittighetsfullt utført av arbeiderne, og bra oppfølging fra Grzegorz. Ble litt dyrere enn avtalt på grunn av uforutsette utfordringer. Dette ble vi enige om underveis, så ingen overraskelse. Eksemplarisk opprydding.

Sven Magnus Løken, 27. sep. 2018

Sparkling av gipstak i stue og korridor. ca43m2

Anbefales. Raskt svar, kom på befaring, lyttet til mine ønsker, gav meg tips og råd om hvordan jeg kunne gjøre ting lettere for meg selv fremover i husprosjektet. Meget positiv og hyggelig. Gav meg en fast pris før oppstart. Samt gjennomførte jobben innenfor den tidsrammen han selv hadde sagt. Vil helt klart fortsette å bruke disse videre i prosjektet mitt også. Fornuftig pris, høy kvalitet og effektive!

Martin Risberg, 25. aug. 2018

Beising av enebolig m/veranda på hvalstad

Gregory Bygg malte huset vårt i sommer. Jobben var relativt stor siden vi nettopp har utvidet terassen. Vi opplevde at jobben ble godt utført til avtalt pris. Kommunikasjonen med Gregory og hans malere gikk veldig bra og de var positive til å gjøre justeringer og å rette opp småfeil underveis. Vi anbefaler Gregory Bygg og bruker dem gjerne igjen.

Steinar Låg, 16. aug. 2018

Sparkling og maling 55kvm

Raskt og utrolig bra utført jobb.

Lars Erling Skryseth, 16. aug. 2018

Maling av stuetak. nye vegger/nye lister i stue

Dyktige, pålitelige og hyggelige folk som gjorde det vi avtalte på en tilfredsstillende måte.

Siv Marit Lingaas, 16. aug. 2018

Maling av fasade utvendig

Sommeren 2017 fikk jeg på vegne av sameiet oppdrag om å finne et firma som kunne male et to etg. Leilighetskompleks (tilsammen 12 leiligheter), samt skifte råtten kledning. Gregor Bygg utførte oppdraget meget tilfredsstillende. Vi hadde god dialog under hele oppdraget. Vi utførte befaring både før og etter oppdraget. Firmaet har flinke medarbeidere som står på og gjør en god jobb. Vi anbefaler dette firmaet på det sterkeste.

Sarhang A. Mahmod, 8. mai 2018

Sparkling av skjøter gipsplater

Dette firma anbefales på det sterkeste. En hyggelig og imøtekommende person. Det mest fantastiske var hvor raske de var på befaring samt hvor raske de var på oppstart. De var til og med ferdige før tiden. Jobben ble utført akkurat slik jeg ønsket. Videre fikk jeg gode anbefalinger på hvordan jeg skulle fortsette oppussingen og ekstra hjelp til å ta av lister. Svært Konkurransedyktig på pris. Vil absolutt bruke firma igjen. Svært kunnskapsrike.

Christine Engh, 4. feb. 2018

Vaskehjelp

Meget fornøyd.

Trond V Eggan, 12. okt. 2017

Helsparkling av ca 50m2 tak

Dette var en jobb som viste seg å ikke være så enkel som vi hadde trodd. Det viste seg at platene i taket var satt opp på feil måte, noe som gjorde at det sprakk opp. Gregor utbedret dette i flere omganger og sluttresultatet ble veldig bra. Det ble naturlig nok en del dyrere enn avtalt som følge av dette, og det som trekker ned fra 5 til 4 stjerner er at jeg synes det ble litt dyrere enn jeg mener det burde blitt. Men jeg er ellers svært fornøyd!

Lars Erik Christensen, 1. okt. 2017

Male 130 m2 i kontor landskap i asker

Godt utført jobb. Hilsen Per.

Per Hermansen, 29. juni 2017

Skifer

Kjempe flinke gutter. Raskt og effektivt. Gjorde en fantastisk flott jobb med å legge skifer rundt huset. Super fornøyd med resultatet. Vi vil bruke disse igjen og vil anbefale disse på det varmeste.

Nina Og Thor Arne Halvorsen, 16. mai 2017

Vaske hjelp

Min vurdering til vasking. Vi har Joanna. Hun er veldig hyggelig og dyktig og nøye. Vi er veldig fornøyde. Rydder alt som er på kjøkkenet og rund i huset. Vi har henne hver 14 dag og hun kommer lørdager. Kan anbefale henne på det sterkeste. Hvis du lurer på noe kan jeg kontaktes på 97876139.

Jennifer Soza Lyngdal, 18. mars 2017

Maling av ca 100m2 furupanel

Bra utført jobb. Utførte jobb som avtalt. Vi hadde noen småting å pirke på, dette ble utrettet uten ekstra kostnad.

Eirik Schei Tveitdal, 4. nov. 2016

Legge beleggstein

De var veldig flinke arbeider og jeg er veldig fornøyd.

Nadereh Farahi Shokoh, 18. okt. 2016

Sparkling av gipstak ca 70m2

Super jobb, rask og veldig hyggelig! Kommer helt sikkert til å bruke Gregory igjen!

Pål Tevit Skryseth, 10. okt. 2016

Maling/beising av hus 100m2 + garasje i åros,røyken

Fikk et godt inntrykk allerede under befaring av jobben. Ikke det billigste tilbudet, men tillit er viktig. Kommuniserer bra på norsk, som er en fordel for å unngå misforståelser. Kom til avtalt tid og resultatet ble bra. Vil benytte dem også ved en senere anledning.

Frode Netskar, 30. sep. 2016

1. rive,og skifte plank på veranda 26 kvm og lage to trapper på to trinn 2. grave ut til lyskasse,skjære ut og sette inn et vindu i kjeller etasje.

Fikk kjapt tilbud. Kom til avtalt tid og utførte arbeidet ihht. Det som var avtalt av tid og pris. Kan kommunisere på norsk med Gregory som er grei å forholde seg til. Billigste av flere tilbud vi mottok. Resultatet ble bra, noe pirk som rettes opp ila uka, men det var ikke noe problem. Seriøse og ryddige, skal bruke de igjen snart.

Rune Rudi, 5. sep. 2016

Renovere leilighet

Malt leilighet - veldig bra utført. Hyggelige folk som gjorde jobben til avtalt tid og pris.

Sunniva Haugland Johansen, 9. aug. 2016

Maling av tak

Fint utført arbeide.

Nils Holst, 18. mai 2016
Vis flere evalueringer

Kart

Kart