Siste evalueringer (11)

Firmaetablering - logo design,trykk på klær og bil + nettside

Kan trygt anbefale Bø Glød Design. Leverer arbeid som er av top kvalitet. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som har blitt utført, og kommer til å bruke disse igjen. Scorer 10 av 10 på kommunikasjon,pris og kvalitet.

Stian, Holter, 11. okt. 2021

Logo til nettbutikk

Her må det bli mer samarbeid fremover!

Kristian, Rennesøy, 18. juli 2021

Trenger ny hjemmeside - musiker

Strålende fornøyd med min nettside,- den ble enda bedre enn jeg hadde håpet på i utgangspunktet! Per Kristian er hyggelig og serviceminded, og kom med gode løsninger som dekket mine behov. Viste stor interesse for mitt prosjekt, og jeg følte meg veldig ivaretatt! Super kommunikasjon og oppfølging fra start til slutt! Anbefales på det sterkeste 😊.

Martin, Loddefjord, 30. des. 2020

Designe egen logo? og portrettfotografering.

Bø Glød Design er helt topp! ! :-) Jeg har vært veldig godt fornøyd. Han er dyktig i det han gjør og veldig fornøyd prismessig :-) Anbefales! ! :-).

Lina, Mandal, 17. nov. 2020

Grafisk design av 5 plakater til some i bildeformat

Per Kristian er en kjempebra grafisk designer, som tok en rimelig pris for å designe elementer til en medlemskampanje for organisasjonen Åpen folkekirke. God kommunikasjon, fleksibilitet og rask levering. Anbefales varmt!

Jens, Oslo, 26. sep. 2020

Logo

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet og veldig god komunikasjon. Mvh Rune Kristiansen.

Rune, Båtstø, 16. sep. 2020

Uttryks design av bedriftens logoer

Et meget godt samarbeid! Ryddighet og god kommunikasjon underveis i prosessen samt kontinuerlig informasjon om hva et evt "mer arbeid" vil si for den totale kosten. Vi er også veldig fornøyd med kvaliteten på jobben, og dette til en fin pris. Anbefaler Bø glød Design, og vi vil garantert benytte oss av de igjen. :).

Kim, Trollåsen, 26. aug. 2020

Firmalogo

Veldig lett jobbe med. Kommer med konstruktive forslag, og lytter til våre ønsker. Anbefales!

Stian, Nittedal, 5. aug. 2020

Grafisk setting av rapport

Per Kristian leverte et grundig og godt stykke arbeide til avtalt tid og det var aldri noe problem å få gjort mindre endringer utenom de vanlige korrekturrundene. Alt i Alt en veldig kompetent grafiker med et godt øye for design. Han klarte å gjøre en relativt tør rapport, med en del grafer og tall, lett tilgjengelig for leseren.

Martin, Oslo, 3. aug. 2020

Logo

Jobbet effektivt og bra anbefaler.

Fatmir, Fredrikstad, 16. juli 2020

Design av nytt webside

Bø Glød Design er et profesjonell foretak som setter kunden i sentrum og tilbyr pakkeløsning i henhold til deres budsjett. Jeg fikk mange tilbud fra flere leverandører, men deres priser var urealistiske og virkelighetsfjerne. Per Kristian er en kunnskapsrik og profesjonell webdesigner som klarer å levere profesjonalitet og kvalitet til konkurransedyktige priser. Jeg er kjempefornøyd med resultatet og vil anbefale å bruke ham hvis man ønsker kvalitet til beste pris på markedet. Terningskast 6 👍🏻.

Anders, Oslo, 3. juni 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Designart Oslo

5.0 2 evalueringer Oslo

Webtv AS

5.0 44 evalueringer Oslo