Siste evalueringer (9)

Tapetsering

Gutta fikset vår totalt nedslitte stue! De ryddet veldig bra og tok med seg hver eneste teipbit etter et meget gjennomført arbeid! Kan anbefales.

Chris Ihle, 25. nov. 2019

Maling 2 tak

Meget godt fornøyd. Rask, effektiv og pålitelig. Gir toppscore.

Arne Tømmerås, 8. okt. 2019

Sparkling og maling av 66 kvm leilighet

Jobben ble gjort raskt og effektivt og til en god pris. Mentor er veldig serviceinnstilt. Vi er meget fornøyd med resultatet!

Julie Melkvik, 13. aug. 2019

Sparkle vegg og lage døråpning; begynnelsen av august

Mentor var på befaring og ga et veldig godt inntrykk. Virker som en person som kan det han driver med og ga en god pris.

Michelle Stensrud, 19. juli 2019

Sparkling og maling av ca 100 m2 innvendig (gips)

Meget bra gjennomført jobb. Svært fornøyd med kommunikasjon underveis og alt ble som forespeilet. Anbefales på det sterkeste.

Eirik Frantzen, 26. juni 2019

Sparkling av to rom

Helsparklet to rom. Mentor kom til avtalt tid og gjennomførte oppdraget meget raskt og effektivt. Vi er veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet, samt at de ryddet og vasket etter seg.

Tina Martinsson-nygaard, 19. juni 2019

Ønsker tilbud på helsparkling av vegger med strietapet + maling av tak

Jobben ble gjort svært fint. Veldig profesjonelt og effektivt! Det ble noe tilleggsarbeid som Mentor Delia gjorde på strak arm. Kommunikasjonen underveis var veldig god. Delia svarte raskt og ga gode råd underveis. Anbefales!

Edina Mustic, 18. juni 2019

Sparkling av leilighet

Rask og ordentlig. Sparklet og pusset 60kvm gips vegg. Serviceinnstilt og profesjonell. Bra kommunikasjon underveis og veldig fornøyd med kvalitet på sluttprodukt. Anbefales på det varmeste.

Rolf Gauer, 6. juni 2019

Sparkling,maling av tak og vegger,oppsett av dør og gulv-lister.

Mentor Delia er både hyggelig og meget effektiv i arbeidet sitt. God kommunikasjon og svarer raskt dersom det skulle være noe. Vi er veldig fornøyde med resultatet og kan anbefale Mentor Delia til alle som skal pusse opp!

Eirik Kalsæg Ødegaard, 15. april 2019
Vis flere evalueringer

Kart