C.T.N. SNEKKERVERKSTED KONRAD WISNIEWSKI

4.7 (29 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

C.T.N. SNEKKERVERKSTED KONRAD WISNIEWSKI

Hei,Trenger du hjelp til å sette opp et nybygg, tilbygg eller rehabilitering av din bolig?Vi er en bedrift med lang erfaring innen bransjen, med mange fornøyde kunder å vise til. Vi kan utføre et stort spekter av jobber innen faget, og stiller som totalleverandør innen nybygg, tilbygg og rehabilitering.


Vi legger stor vekt på å holde oss oppdatert på nye produkter og løsninger. Bransjen utvikles raskt, og det er svært viktig å være med på utviklingen - noe vi legger stor vekt på. Vi har høy og bred erfaring, og er godt kurset både innen HMS og produktutvikling.


Vi er opptatt av kvalitet og legger stor vekt på kundens behov og ønsker. Vi jobber stadig for at kunder oppfatter oss som en profesjonell og seriøs aktør som leverer til avtalt tid og pris. Optimalisering av funksjoner og gode løsninger skal kjennetegne boliger utviklet av oss, og vi bestreber oss på å ligge i forkant av utvikling og bruk av energibesparende tiltak til boliger.


- Innvendig maling
- Nybygg
- Tilbygg
- Rehabilitering
- Terrasse
- Trapper


Snekring, Maling, Ryddearbeid, Utbygging, Påbygg, Oppussing, Rehabilitering, Nybygg, Sparkling, Flislegging, Tilbygg, Lofte, Kjøkken utbygging, Bygginnredning, Dørmontering, Gressklipping, Trimming av busker, Hagearbeid, Møbler etter mål, Anleggsgartner-arbeider, Hagemøbler, Innvendig og utvendige trapper


For elektriker-jobber, samarbeider vi også med Elektriker'n Ringsaker AS. Ta gjerne kontakt dersom du har spørsmål eller trenger hjelp.Med vennlig hilsen.Daglid leder, Konrad Wisniewski
C.T.N. Snekkerverksted.
Telefon: 462 49 047
E-post: ctnnorway@gmail.com

Evalueringer

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften