Siste evalueringer (13)

Legging av belegningsstein på gårdsplass

Veldig bra. Godt samarbeid under hele jobben.

Per Johan Berg, 12. des. 2019

Legge brostein innkjørsel

Jeg bodde i Praha noen år og hadde fått tak i resirkulert sten fra gamlebyen. Steinen var angitt å være 150+ år. Stenen var ikke helt uniform i størrelsen og varierte fra 16x16 til 16x30. Med kostbar sten og noen tekniske utfordringer var det essensielt for meg å finne en erfaren og pålitelig håndverker. Fire kandidater kom på befaring. SB utmerket seg med faglig kompetanse og forslag til gode praktiske løsninger. Oppdraget gikk kjapt og effektivt. Josef sørget for tett oppfølging av teamet og med meg som oppdragsgiver. Josef har gode kommunikasjonsegenskaper. Jeg opplevde SB som en godt kvalifisert tilbyder, med stolthet for faget, samvittighetsfull og med fokus på detaljer og helheten.

Per Sundbye, 23. aug. 2019

Støttemur

Josef er en dyktig kar som er engasjert i det han driver med. La belegningsstein og heller. Godt fornøyd!

Thanh Long Le Phi, 25. juli 2019

Steinlegging av gårdsplass og støttemur

Vi er kjempefornøyde med jobben Josef og gutta har gjort. De jobbet effektivt. De lyttet til våre innspill og vi hadde god kommunikasjon om jobben hele tiden. Veldig hyggelige folk som gjorde en utrolig god jobb. Bruker dem gjerne en annen gang f. Eks når huset skal males neste år.

Solveig Synnøve Og Øyvind Holmby, 12. juli 2019

Steinlegging av liten oppkjørsel (ca 17,6 kvm)

Guttene fra Sommerhagen & Bygg AS var behagelige og overbevisende da vi diskuterte prosjektet, kom med forslag og lot oss få ta avgjørelsene. Utførelsen var god og alt var ryddig og fint ved ferdigstillelse.

Kristian Hovde Liland, 6. juli 2019

Stien og platting utendørs

Jobben er utført til avtalt tid, de var effektive og vi hadde god dialog underveis. Vi er meget fornøyd med resultatet.

Hilde Røssum, 4. juli 2019

Steinlegging

Sommerhagen leverte et veldig godt resultat. Var løsningorientert i hele prosessen og hadde en veldig god kommunikasjon underveis. På ferie mens jobben ble utført, meget fornøyd.

Peter Erixon, 30. juni 2019

Steinlegging ved inngangen

Rask utført.

Kashif Ali, 23. juni 2019

Legge 80-100m2 med belegningsstein på gårdsplass

Kjapp til å komme på befaring, fikk pris med en gang og kunne starte oppdraget kjapt. Kommunikasjonene under veis var god og effektivt. Arbeidet ble utført raskt og effektivt. Imøtekommende for ønsker i forhold til utførelse og endringer. Holdt seg innenfor prisen og utførte det de skulle samt litt ekstra ;-) Kan anbefales.

Lars Bergerud, 16. juni 2019

Male del av husfasade (rekkehus)

Sympatisk leder, kom på befaring raskt - og ga fastpris nærmest umiddelbart. Firmaet gjennomførte malejobben innenfor avtalt tid. Lett å kommunisere med, og var lydhør for våre ønsker og var villig til å gi det lille ekstra for at vi skulle bli fornøyde.

Morten Asmyhr, 12. juni 2019

Belegningsstein,terrassebord,montere port og dør

Jobben ble gjort innen avtalt tid. Veldig effektivt, og profesjonell jobb! Anbefales!

Steven Akbari, 20. mai 2019

Legge belegningsstein

Gode løsninger, effektiv og fagmessig dyktig.

Frode Østdahl, 3. mai 2019

Legging av stein/drenering

Jobben ble svært raskt gjennomført! Ryddig og fint utført jobb, fin kommunikasjon, bra utført arbeid. Det ble et svært fint resultat.

Mats Mathiassen, 1. mai 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart