Siste evalueringer (20)

Stenbeleggning

Utrolig raske og effektive. Nøye. Rekommenderes👍.

Patrik Petersson, 4. sep. 2020

Helle/ stein legging

Løsningsorienterte og dyktige folk som stod på. Hadde god kommunikasjon og kom med fine ideer til løsning underveis. Kom som avtalt og fikk jobben gjort i en fei.

Petter Rønning, 6. juli 2020

Legging av stein i innkjørsel samt kantstein langs sidene

Behagelig samarbeid. Kom alltid til avtalt tid og gjorde jobben raskt og effektivt. Vi er meget fornøyd!

Atle Schjøtt, 7. mai 2020

Belegningsstein gårdsplass

Belegningsstein som ifølge Josef var den beste og dyreste, har flere steder blitt knust og ødelagt ila kort tid etter legging. Tok også opp før avtale at det må ta hensyn på fall Mtp vann/regn. Har ikke vært så mange dager med regn, men nå som det har regnet, er det over 3cm vannansamling på nesten halve plassen. Han kunne komme og rette dette opp, men da mot betaling. Sitter igjen med inntrykk av at dette er et cowboy virksomhet. Rask med å utføre arbeidet, krever betaling fortløpende, men kvaliteten på materiale, arbeidet, samt viljen til å rette opp i feil er dårlig. Ta gjerne kontakt med undertegnede for bilder av arbeidet.

Trinh Hoang-holm, 1. april 2020

Det er sant hva folk sier det er ikke bra å være for snill, her er det En god eksempel på folk som bare er ute etter å utnytte og å lure til seg mer å mer jobb gratis, vi gjør det lille extra for at kunde skal være fornøyd, men når mann blir presset å gjøre jobb som ikke er med i kontrakten, å gjør det allikevel kan mann si med klare ord! DETTE ER BARE LØGN bare for å ødelegge en selskap som bare utfører 5 stjerne jobben å levere en 100% fornøyd garanti, Se på alle de andre evalueringer så for man en bilde av sannheten. Hilsen Sommerhagen & bygg AS.

Sommerhagen & Bygg AS 5. juli 2020

Brostein og grønt

Kjapt og etter avtale.

Bernt Kreutzer Andreassen, 30. mars 2020

Steinlegging

Wow! Dette var raskt og dyktig utført. Meget ryddig og profesjonelt utført. Gammel stein ble plukket og plassert på en pall i løpet av en time. Subbus fjernet og graving startet. Utvidet en bratt skråning, så den ble større og komprimert. Grunnen ble behandlet, duk lagt, singel påført og så subbus. Både vi og naboer ble meget imponert over hvor raskt dette gikk. De var dyktige og effektive. Kommunikasjonen underveis var god og alt ble utført innen avtalt tid. Anbefales!

Stian Klepp, 30. mars 2020

Bytte betongheller og sette opp støttemur

Bra utført til avtalt pris.

Øyvind Gjerde, 26. mars 2020

Steinlegging

Allerede ved første møtet viste Josef et engasjement og en interesse for jobben og prosjektet, som ga inntrykk. Valget falt på Sommerhagen & Bygg AS etter en vurdering blant 7 besvarelser på Mitt Anbud. I gjennomføringen var arbeidslaget lydhøre for innspill og kommentarer, kombinert med en generelt god dialog og sparring frem og tilbake på løsning av ulike utfordringer. Arbeidslaget jobbet raskt og effektivt med maks innsats til enhver tid.

Ronny Wilhelmsen Hagen, 22. mars 2020

Legging av belegningsstein på gårdsplass

Veldig bra. Godt samarbeid under hele jobben.

Per Johan Berg, 12. des. 2019

Legge brostein innkjørsel

Jeg bodde i Praha noen år og hadde fått tak i resirkulert sten fra gamlebyen. Steinen var angitt å være 150+ år. Stenen var ikke helt uniform i størrelsen og varierte fra 16x16 til 16x30. Med kostbar sten og noen tekniske utfordringer var det essensielt for meg å finne en erfaren og pålitelig håndverker. Fire kandidater kom på befaring. SB utmerket seg med faglig kompetanse og forslag til gode praktiske løsninger. Oppdraget gikk kjapt og effektivt. Josef sørget for tett oppfølging av teamet og med meg som oppdragsgiver. Josef har gode kommunikasjonsegenskaper. Jeg opplevde SB som en godt kvalifisert tilbyder, med stolthet for faget, samvittighetsfull og med fokus på detaljer og helheten.

Per Sundbye, 23. aug. 2019

Støttemur

Josef er en dyktig kar som er engasjert i det han driver med. La belegningsstein og heller. Godt fornøyd!

Thanh Long Le Phi, 25. juli 2019

Steinlegging av gårdsplass og støttemur

Vi er kjempefornøyde med jobben Josef og gutta har gjort. De jobbet effektivt. De lyttet til våre innspill og vi hadde god kommunikasjon om jobben hele tiden. Veldig hyggelige folk som gjorde en utrolig god jobb. Bruker dem gjerne en annen gang f. Eks når huset skal males neste år.

Solveig Synnøve Og Øyvind Holmby, 12. juli 2019

Steinlegging av liten oppkjørsel (ca 17,6 kvm)

Guttene fra Sommerhagen & Bygg AS var behagelige og overbevisende da vi diskuterte prosjektet, kom med forslag og lot oss få ta avgjørelsene. Utførelsen var god og alt var ryddig og fint ved ferdigstillelse.

Kristian Hovde Liland, 6. juli 2019

Stien og platting utendørs

Jobben er utført til avtalt tid, de var effektive og vi hadde god dialog underveis. Vi er meget fornøyd med resultatet.

Hilde Røssum, 4. juli 2019

Steinlegging

Sommerhagen leverte et veldig godt resultat. Var løsningorientert i hele prosessen og hadde en veldig god kommunikasjon underveis. På ferie mens jobben ble utført, meget fornøyd.

Peter Erixon, 30. juni 2019

Steinlegging ved inngangen

Rask utført.

Kashif Ali, 23. juni 2019

Legge 80-100m2 med belegningsstein på gårdsplass

Kjapp til å komme på befaring, fikk pris med en gang og kunne starte oppdraget kjapt. Kommunikasjonene under veis var god og effektivt. Arbeidet ble utført raskt og effektivt. Imøtekommende for ønsker i forhold til utførelse og endringer. Holdt seg innenfor prisen og utførte det de skulle samt litt ekstra ;-) Kan anbefales.

Lars Bergerud, 16. juni 2019

Male del av husfasade (rekkehus)

Sympatisk leder, kom på befaring raskt - og ga fastpris nærmest umiddelbart. Firmaet gjennomførte malejobben innenfor avtalt tid. Lett å kommunisere med, og var lydhør for våre ønsker og var villig til å gi det lille ekstra for at vi skulle bli fornøyde.

Morten Asmyhr, 12. juni 2019

Belegningsstein,terrassebord,montere port og dør

Jobben ble gjort innen avtalt tid. Veldig effektivt, og profesjonell jobb! Anbefales!

Steven Akbari, 20. mai 2019

Legge belegningsstein

Gode løsninger, effektiv og fagmessig dyktig.

Frode Østdahl, 3. mai 2019

Legging av stein/drenering

Jobben ble svært raskt gjennomført! Ryddig og fint utført jobb, fin kommunikasjon, bra utført arbeid. Det ble et svært fint resultat.

Mats Mathiassen, 1. mai 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart