Siste evalueringer (11)

Total rennovering på vestli

Skulle hente et kjøkken for meg. De ødela det. Kunne ikke bruke det etterpå.

Alf, Oslo, 16. sep. 2020

Montering av vaskeservant og skap på bad.

De har ikke gjort seg ferdig med jobben. Vasken de monterte mangler blandebatteri og kran, og de ryddet ikke opp etter seg etter riving av gammel vask. Det er en stor jobb å ferdigstille oppdraget. Jeg må tilkalle elektriker og rørlegger på nytt. Jeg har forsøkt å nå Anker bygg på telefon og meldinger her på Mitt anbud, men jeg får ikke svar.

Helen, Oslo, 6. nov. 2019

Snekre en tilpasset benk i et resepsjonsområde

Bra utført jobb.

Lars, Oslo, 18. okt. 2019

Demontering/montering av benkeplater kjøkken og tilpassing til ny oppvaskkum

Jeg er særdeles imponert over arbeidet til Anker Bygg AS; mitt slitne kjøkken fikk en solid ansiktsløfting i form av nye benkeplater og nytt blandebatteri. Jobben ble gjennomført med sirlig nøyaktighet, noe som også to eiendsomsmeglere har påpekt i etterkant. Denne bedriften strekker seg svært langt for at kunden skal bli fornøyd. I tillegg til det utsøkte håndtverket, vil jeg også understreke vennligheten til Blend. Dette har vært en flott opplevelse og jeg ser frem til flere samarbeid i fremtiden!

Henning, Oslo, 20. sep. 2019

Montering av benkeplate,kjøkkenvask og kran

Kan anbefale Blend fra Anker Bygg AS på det sterkeste! Jobben som ble gjort var skift av benkeplate og montering av ny kjøkkenvask og kran. Strålende fornøyd med jobben og kommunikasjonen underveis. Etter å ha skiftet benkeplate, viste det seg at vasken jeg hadde bestilt var feil. Blend kom da tilbake etter 2 uker for å montere ny vask og kran. Han dro også på IKEA for meg for å kjøpe deler som manglet. I alt veldig hjelpsom og tålmodig! En stor del av jobben ble gjort da jeg var på jobb og Blend fikk derfor nøkler til leiligheten. Han har vært profesjonell og pålitelig gjennom hele prosessen, og resultatet ble veldig bra!

Stine, Oslo, 18. sep. 2019

Legge gulvlister

Presis og god kommunikasjon, men utførelsen av arbeidet kunne vært av høyere kvalitet. Jobben ble gjort, men pent ble det ikke. Fungerer kanskje bedre til grovere snekkerarbeid.

Anna, Oslo, 14. sep. 2019

Div. små oppgraderinger før salg av leil. i oslo

Ryddige og raske i kommunikasjonen, svært hjelpsomme og kom tilbake flere ganger for å gjøre jobben riktig, til og med kl 7 på en søndag! Profesjonelt og bra og bruker dem gjerne igjen.

Henriette, Oslo, 10. sep. 2019

Div. småarbeid

Enkel å avtale med. Flott utført jobb som stod til forventningene. Kjempegod service under hele prosessen. Anbefales :).

Anne-Marte, Oslo, 30. aug. 2019

Helsparkling av vegger i leilighet på 55kvm

Profesjonelt og godt utført arbeid. Blend var fleksibel og utførte arbeidet på en kjempe god måte. Anbefales.

Håkon, Strømmen, 7. aug. 2019

Sparkling av 150 kvm hus

Veldig for nøyd med sparkling og maler jobb. Pålitelig og rimelig! Var ferdig i henhold til avtalen. Anbefaler dette firma!

Ronny, Jessheim, 18. juli 2019

Fornye fugemassen i baderomsgulvet

Veldig profesjonelt og effektivt utført arbeid. Opplevde kommunikasjon med selskapet som veldig god. Kvaliteten på arbeidet var veldig bra, og jeg kan absolutt anbefale selskapet for andre oppdrag. Topp.

Nabil, Oslo, 22. april 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Svein Løkenflaen Rørleggerservice AS

4.9 590 evalueringer Oslo

Proff Rørlegger AS

4.5 592 evalueringer Oslo

Oslo Rørservice AS

4.9 204 evalueringer Oslo