Siste evalueringer (11)

Sette opp lettvegg

Robert er en ordentlig hyggelig håndverker som gjør en kjempebra jobb. Han er veldig lett å kommunisere med og gir masse gode tips underveis. Jeg håper vi får anledning til å bruke han til senere prosjekter. Anbefaler Robert til alle.

Gitika, Oslo, 15. juni 2020

Male huset

Veldig bra gjennomført. Robert er pålitelig og veldig opptatt av at jobben gjøres bra. Kan anbefales.

David, Eidsvoll verk, 9. juni 2020

Legge parkett og male

Valgte K2 etter 9 befaringer med ulike bedrifter. K2 virket pålitelige og profesjonelle, samt gode tidligere omtaler. Vi estimerte at arbeidet skulle ta ca 1,5 uke, mulig noe lengre. Til slutt tok det over 3 uker før arbeidet var utført. Blant annet ødela de kjøkkeninnredningen og laget hakk i den nye parketten. Da leiligheten ble presentert som ferdig var det malingssøl på lamper, dører, gulv, peis. Ujevn maling flere steder, umalte lister, skapdører som ikke var skrudd tilbake skikkelig. Ikke ferdig til avtalt tid 3 ganger. Kommunikasjonen var dårlig. Fikk sent svar på SMS, ringte to ganger uten å få svar. Prisavslag for forsinkelser, skader og ulemper kun 3,5 tusen. Anbefales ikke! !

Martine, Oslo, 19. mai 2020

Utvendig vask og maling.

Utvendig vask og 2 strøk maling av 1/2 part tomannsbolig. Arbeidet ble profesjonelt utført til avtalt tid. Maleren var blid og hyggelig. Jeg er veldig fornøyd og anbefaler firmaet på det sterkeste.

Brit, Jessheim, 27. april 2020

Sparkling av gipsvegg/tak

Svært godt utført jobb. Rask og pålitelig. Vi hadde tidspress for å få dette ferdig. Alt gikk etter planen 😊.

Trude, Kolbotn, 16. april 2020

Fjerne panel og legge gips eller plater på rom ca 8m2

Professional and reliable.

Therese, Oslo, 31. mars 2020

Sparkling og maling av tak,vinduer og vegger

Flott utført jobb.

Nils, Snarøya, 30. jan. 2020

Overflate oppussing,pussing maling

Robert og hans menn pusset opp vår gang. Overflate sparkling, pussing, maling og listing. Resultatet ble meget bra. Litt utfordrende med kommunikasjon direkte med arbeidere, men tok det via Robert så ordnet han opp. Supert resultat! Anbefales.

Stig, Fjerdingby, 10. nov. 2019

Oppussing stue ca. 60 m2. gulv,tak,vegger.

Jeg kan varmt anbefale denne bedriften. Prisen var god, og jobben ble meget bra utført. De var behjelpelige med å finne gode løsninger, de utførte jobben til avtalt tid og arbeiderne var både ryddige, høflige og pålitelige. De snakket ikke mye engelsk eller norsk, men Robert var stort sett tilgjengelig på telefon når jeg trengte det, og fikk videreformidlet informasjon. Vi er veldig fornøyd med jobben. Torry og Renate.

Torry, Jessheim, 6. nov. 2019

Maling av to soverom 12 kvm og 14 kvm. montere innerdør i hyller i bod

Robert er til å stole på. Han gjør bra arbeid og er ærlig og gjør gode faglige vurderinger. Han er veldig hyggelig og serviceorientert. Og lett å kommunisere med, Det eneste jeg kan utsette på ham er at han satt i gang en mye større jobb enn min før min var ferdig hos meg. Og da ble jeg litt nedprioritert. Men i dette tilfellet gjorde ikke det så mye, for han gjorde ferdig det som hastet mest for meg. Og dette er min erfaring med de aller fleste håndverkere. Og Robert kom tilbake og fortsatte arbeidet hos meg. Så han sviktet ikke. Jeg gir Robert og K2 mine varmeste anbefalinger.

Ann, Oslo, 4. juli 2019

Maling av 60m2 tomannsbolig

K2 ved Robert leverte meget godt håndverk (maling, flislegging kjøkken og trearbeid/hyller) og jeg vil anbefale han på det varmeste. Han er i tillegg pålitelig, nøyaktig, effektiv og god å kommunisere med!

Anne, Bærums verk, 13. mai 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Oslo Elektrikere AS

4.7 595 evalueringer Oslo

Fiskebeinparkett AS

4.6 553 evalueringer Oslo

City Dekorasjon AS

4.9 358 evalueringer Oslo