Siste evalueringer (14)

Støpe 75m2 gulv i kjeller

Vi fikk støpt et flott gulv i underetasjen. Til fast pris og til avtalt tid. Anbefales.

Roger Kjeilen, 24. okt. 2020

Støpe garasjegulv

Veldig fornøyd. Alt gjekk som planlagt. Dyktig mann, med lang erfaring i faget. Resultatet blei akkurat som eg forventa.

Stein Herland, 10. aug. 2020

Støping av betonggulv

Meget godt og profesjonelt utført arbeid. God kommunikasjon. Anbefales på det sterkeste.

Jørgen Flatholm, 11. juli 2020

Støping av plate

Helt topp å samarbeide med 🤝.

Leif Walde, 24. april 2020

Støping av såle,ringmur samt 2 vegger til garasje.

Utførte jobben raskt og bra! Kom med gode tilbakemeldinger underveis i prosessen, noe som sørget for at resultatet ble bedre.

Andreas Thuen, 18. mars 2020

Kjerneborre 38cm ø110mm el ø100

Per Magne er en hyggelig og ryddig type, kan absolutt anbefales.

Kristoffer Garlid, 12. feb. 2020

Ønsker pris på støpe og armere gulv og ringmur ( jacon system på 40m2 ( 8m x 5m) garasje

Raskt og proff gjennomføring.

Rune Sivertsen Duesund, 24. jan. 2020

Støping

Elendig. Skulle støpe garasjegulv. Det er tre cm gliper rundt hele gulvet, kom ikke å skar reint dagen. Fjernet heller ikke frivillig forskaling. Forsynte seg av materiale uten å spørre, sølte betong på min nye asfalt. Bad om mer penger selv om han hadde vært to ganger på befaring. Ekstremt uhøflig og direkte truende. Ordnet ikke opp i problemene enda han hadde en måned på seg. Prioriterte å reise på ferie. Helt elendig og kan ikke anbefales på noen måte.

Per Garen, 23. des. 2019

Dette er vås(uriktige opolysninger) Under befaring opplyser kunde att gulv er ferdig avrrettet. Det må vi se på sier eg. Kunde blei informert om att vi monterer isopor rundt kanter. Det viste seg att ujevn høyde på såler og Veggliv,kombinert med uryddig finish førte til små åpninger 3-15 km. Vi har i ettertid lagdt fuge med fugemassse/(elastisk) Kunde var ufin ovenfor oss under utførelse ilegger oss arbeider som han selv skulle ordne opp i. Situasjonen er slik att vi har priset Garagegulv.vi skulle grovstøper eit rom på 28m2 Og ytterligere rom fremside hus. Desse rommene blei også stål/Maskinglatte. Kunde har fått mye mer enn priset. Veldig dumt hvordan dette blir feililustrert. MVH PmG

FORSKALINGSTEKNIKK AS 25. des. 2019

Støping av betonggulv 16 kvadratmeter

Avtalt tid og pris, flott service.

Tor Johansen, 31. okt. 2019

Støping av plate/golv til garasje

Støping av gulvet i garasjen ble utført profesjonelt og med faglig dyktighet fra lang erfaring med støping. Det var god kommunikasjon underveis og jobben ble utført til avtalt tid. Jeg er veldig fornøyd både med gjennomføring og resultat.

Torleif Kjenes, 26. sep. 2019

Beregne bæreevne til betongdekke

Fleksibel, profesjonell.

Øyvind Rydland, 13. sep. 2019

Støping av såle/gulv

Jobben ble utført kjapt og fint i forhold til kontrakt og avtale. Bra kommunikasjon underveis.

Vigdis Tønnessen, 14. aug. 2019

Fylling av ferdigbetong i forskaling. slangeutlegg.

Per Magne ankommer i god tid for oppdraget og er forberedt som avtalt. Han ser over og kvalitetsikrer mitt forskalingsarbeid og fremstår seriøs, engasjert og faglig dyktig. Han utfører en god og effektiv jobb med bistand til fylling av betong og stryking av toppene. Jeg vil anbefale Per Magne som samarbeidspartner til støpeprosjekter og vil selv benytte hans tjenester igjen ved behov.

Thord Matre, 1. aug. 2019

Grovstøp av gulv

Vi avtaler muntlig et estimat, dessverre var prisen på selve materialet så langt unna mål at vi dessverre nå må til tvistesak for å løse det.

Simon Nordeide, 20. mai 2019

Her laget vi prisestimat over Telefon i tenkte bruke Hydraulisk Rennebil. Eg fore speilet da kr 9000 eks mva for Betongleveranse. Reiste og såg på jobben Sundag før utførelse og bekreftet da med Far til kunde att her må vi ha pumpebil. Noe eg også bekreftet oven får Byggherre. Støpedagen gjorde eg også byggherre merksam på att siden mengde , har meir enn pumpebil kunne ta med. Kommer egen bil med Betong. Byggherre ringte også Blandeverk att han fikk direkte faktura på Betong. Hadde da forespeilet ca 2500 år m3 eks mva. Slik er stoda. Mvh Forskalingsteknikk AS V Per Magne

FORSKALINGSTEKNIKK AS 1. juli 2019

Vis flere evalueringer

Kart

Kart