Siste evalueringer (3)

Styling av hus som skal selges

Linda gjorde en kjempejobb med å style huset vårt før fotografering og visning. Både vi som selgere, fotograf og megler ble veldig imponert over kvaliteten på arbeidet. I tillegg var Linda veldig behagelig å arbeide med i planleggingen av arbeidet og tilpasset oss våre ønsker om å ha egne møbler og kom med gode råd om hva vi skulle rydde bort, beholde og endre. Til slutt hadde en en meget konkurransedyktig pris om mulighet for å beholde stylingen helt opp til 6 uker. Linda anbefaler vi på det sterkeste.

Bjørn, Oslo, 6. aug. 2021

Annen event - spesifisert i beskrivelse

Linda er flink og ryddig. Kommer med gode ideer til løsninger og er flink med styling. Med utgangspunkt i fargevalg og interiør, fikk vi solgt vår leilighet på første forsøk.

Abdul, Høvik, 18. juli 2021

Interiørkonsulent til bygårdsleilighet

Vi er utrolig fornøyde med jobben Greenmyday har gjort for oss! Linda er svært dyktig, og har kommet med forslag og løsninger som både er tilpasset våre behov og smak, samtidig som vi selv aldri ville ha kommet på samme ideer. Hun er også utrolig strukturert, og enkel å forholde seg til. Anbefaler henne på det sterkeste.

Linn, Oslo, 28. des. 2020

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Greenmyday AS

4.7 3 evalueringer Spikkestad

Faye Interiørarkitekter AS

5.0 1 evalueringer Nærsnes

Bygg & Restaurering Arunas Knabikas

4.6 7 evalueringer åros