Siste evalueringer (43)

Flislegging bad haster

Fantastisk flink flislegger. Har ikke sett på maken til dyktighet. Nøye og kvalitet hele veien. God kommunikasjon hele veien. Super fornøyde.

Caroline Sannerud, 8. des. 2020

Legge gulv og lister

Fikk lagt gulv og lister i leiligheten min av Sleifmans oppussing. De stilte opp for å hente gulvet, var effektive og ryddige i jobben og har veldig godt inntrykk av de. Jobben de gjorde ble veldig bra. Fornøyd med kommunikasjonen hele veien, kom til avtalt tid og enkelt å kommunisere med.

Merete Røed, 3. des. 2020

Utforing og listing

Rask respons på anbud. God kommunikasjon. Ryddig. God jobb.

Anne Tandstad, 25. nov. 2020

Legge lister i leilighet

Veldig fornøyd.

Kenneth Ytterbø, 10. nov. 2020

Sette opp lettvegg og legge gulv

Greit utført jobb, alt gjort på samme dag. Serviceinnstilte. Overholdt avtale om pris.

Lise Natalie Naas, 27. okt. 2020

Legge gulv i leilighet

God kommunikasjon med Irina før, under og etter jobben. Flinke folk som jobbet raskt, effektivt og godt. Gulvet ble lagt i en møblert leilighet, med de utfordringer det skaper. Ferdig godt innenfor avtalt tid. Fornøyd med resultatet, kommunikasjonen og prisen. Anbefales.

Aleksander M. Paulshus, 26. okt. 2020

Montering av ikea kjøkken- 6 skap

Super kommunikasjon før arbeid og service hele veien! Kjempe fornøyd med resultatet og ikke minst prisen! Anbefales på det sterkeste.

Elisabeth Thi Nguyen, 22. okt. 2020

Montering av ikea høyskap

God kommunikasjon, ryddighet, pålitelighet og effektivitet. Fin pris.

Lena Remmem, 19. okt. 2020

Legge gulv i liten leilighet

Håndverkerne fjernet lister og laminat, og la parkett + lister i 31kvm leilighet. Var bekymret for to store skap på soverommet, men de flyttet disse uten problem. Jobben ble levert ila en arbeidsdag, altså en dag kjappere enn først antatt. God pris, effektive folk, og god kommunikasjon før, under, etter. Anbefales :).

Live Skjervold, 15. okt. 2020

Montering ikea kjøkken

Veldig uprofesjonalitet i gjennomføring av jobben. Montert vannkran feil, skade kjøkken møbler, løsemontert benk skapet (løsenet etter få dager) vil ikke silikon tettet kjøkkenbekken (jeg måtte få en annen til å silikon tettet bekken) og dårlig kommunikasjon underveis. Anbefales ikke.

James Oloka, 13. okt. 2020

Synd å høre, men må nesten svare på dette her. 1. Det ble kun deler av kjøkken som skulle skiftes ut, dvs bare noen skap, mens hvitevarer og benkeplaten ble gamle. 2. Kunden ville montere flatpakkede skapstammer selv, om det oppstod skade der har ikke vi noenting å gjøre med. 3. Kunden tegnet kjøkken feil på Ikea, ble misfornøyd med planløsning som han valgte selv. Fikk hjelp av oss å lage ny skissert og råd om hvilke skap kunne være igjen og hvilke måtte byttes ut. For oss betydde det ekstra dag med arbeid. Ingen ekstra ble fakturert. 4. Uplanlagte endringer oppstod hele veien og alt ble gjort uten ekstra kostnad, kommunikasjonen var dårlig, ja, men ikke fra vår side)

SLEIFMANS OPPUSSING 28. okt. 2020

Fore og liste dører/vinduer/gulv

Gjorde det de skulle med kvalitet forventet med tanke på pris :).

Marte L Totorp, 2. okt. 2020

Dele et rom i 2 med lettvegg og dør/skyvedør + dør annen vegg.

De satt opp lettvegg med skyvedør. Kom på befaring en onsdag og jobben ble gjort på fredag. Kom til avtalt tid begge dager. Veldig bra utført arbeid. God kommunikasjon, profesjonelle, pålitelige, raske og ryddige. Anbefales. Jeg bruker de gjerne igjen. Topp vurdering. Tusen takk.

Elin Austad, 23. sep. 2020

Bytte laminatgulv ca 37m2 (stue + gangen)

Professional attitude and polite staff. Work was done on time. The only issue is that the new floor creaks in a certain patches in the corridor. The company visited afterwards to check why the floor makes these sounds when stepped on, but could not find out why and no fixes were done.

Wajid Hassan Minhass, 10. aug. 2020

Legge nytt gulv i 70kvm leilighet

Sleifmans Oppussing la nytt laminatgulv i vår 70kvm leilighet. De var løsningsorienterte og behjelpelige, og vi er veldig fornøyde med resultatet.

Lotte Svendsen, 7. aug. 2020

Legge nytt gulv

Veldig bra utført arbeid til god pris.

Lillian Ødegård, 7. aug. 2020

Legge parkett

Veldig bra jobb, fleksible og lett å komunisere med. Anbefales på det varmeste.

Kristen Sjøtveit, 6. aug. 2020

Nytt parkettgulv,listverk

Veldig fornøyd med jobben til en god pris. Det ble lagt nytt gulv i leilighet, i tillegg dukket det opp andre uforutsette ting jeg trengte hjelp med, som de tok på strak arm. Bl. A fjerning av murvegg og glattkarm rundt. Fleksible folk, lett å avtale underveis. Anbefales på det varmeste :).

Mariann Gjærde Kolberg, 5. aug. 2020

Legge 30 m2 laminatgulv

Pris, kvalitet og service var helt etter mine firventninger.

Leif Roger Holm, 1. aug. 2020

Sette opp ikea kjøkken

Anbefales på det sterkeste. De har konkurransedyktig pris, er fleksible, pålitelige, effektive og ikke minst god kommunikasjon før, under og etter arbeidet. Kommer til å bruke de ved en senere anledning!

Elise Rummelhoff, 13. juli 2020

Montering av ikeakjøkken

Disse kan jeg virkelig anbefale! Rimelige, flinke, pålitelige og veldig hyggelige. Monterte IKEA kjøkken hos meg og jeg ble veldig fornøyd med resultatet. Hjelper om det oppstår problemer underveis, i tillegg er de rimeligere enn de fleste andre.

Maren Grepperud, 30. juni 2020

Bytte parkett og sette opp nye lister

Flott arbeid. Rev ut gammel parkett og lister og la ny laminat og lister. Anbefaler!

Kristian Rygg, 30. juni 2020

Montering av ikea kjøkken

Benyttet meg av Sleifmans oppussing ifb med montering av et nytt IKEA-kjøkken. God kommunikasjon i forkant og underveis. Hyggelige og løsningsorienterte i prosessen. Veldig fornøyd med resultatet, og anbefaler dem på det sterkeste!

Åselill Sæthre Dale, 24. juni 2020

Demontering og montering av ikea skap

Veldig effektive og prisvennlige. Høflige og veldig grei til å forholde seg til. De demonterte og monterte møbler hos oss.

Tonje Ottenbreit, 24. mai 2020

Legge gulv og sette opp dør.

Flinke og effektive! Fornøyd!

Julie Haug, 22. mai 2020

Gulv legging

Veldig ryddig kommunikasjon arbeidet ble utført som avtalt. I tillegg er de veldig ryddige og veldig hyggelige. Kan ikke gi noen annet enn topp vurdering av dem. Jeg kommer helt sikkert til å bruke de flere ganger.

Gard-eirik Steinkjer, 20. mai 2020

Legge nytt gulv + lister ca 45 m2

Slleifmans oppussing gjorde godt kvalitetsmessig arbeid. La nytt gulv og nye lister på ca 45m2. God kommunikasjon i forkant, god pris og god kvalitet. Ryddige og hjelpsomme. Svært hyggelige å samarbeide med. Kan anbefales.

Hege Andersen, 12. mai 2020

Rive opp gammelt parkettgulv og legge nytt gulv

Svært dyktig håndverker, pålitelig, særdeles god pris og utrolig fint utført arbeid. Arbeidskapasiteten var stor og ingenting var et problem. Kan ikke få anbefalt Sleifmans Oppussing nok. De rev opp gammel parkett og la nytt gulv i hele leiligheten. Jeg ble meget fornøyd, og på toppen av det hele var de veldig hyggelige mennesker å forholde seg til. Anbefales på det sterkeste!

Kevin Vågenes, 24. april 2020

Legge laminat i stue ca 30 kvadrat

Jeg er veldig fornøyd med jobben som ble utført. De svarte raskt på henvendelsen, kom på befaring, gav meg nyttige råd og utførte jobben til avtalt tid. I tillegg var de utrolig hyggelige, utførte jobben raskt og ryddet opp etter seg. Jeg kan anbefale dem på det sterkeste. Jeg kommer til å ta kontakt med dem igjen!

Cathrine Skretting, 21. april 2020

Legge gulv + list + hjelp med riving av eksisterende gulv

Flinke, punktlige og rimelig.

Ole-henrik Eide, 20. april 2020

Legge laminatgulv

Utrolig dyktige, pålitelige og effektive. Veldig nøye og sluttresultatet kunne ikke vært bedre. Arbeidet ble utført ift legging av gjennomgående laminat på ca 83m2. Anbefales på det varmeste:).

Gyril Steen-selte, 17. april 2020

Legge klikkparkett på ca. 60m2

Skulle legge ca. 60m2 klikkparkett. Monteringsanvisning ble ikke fulgt. Tilsynelatende god kommunikasjon men våre instruksjoner om hvordan vi ønsket gulvet lagt ble ikke fulgt. Generell dårlig utførelse rundt rør og langs vegg. Hyggelige folk, men dårlig arbeid. Vi fikk avslag på jobben og skal gjøre utbedringer selv, men vi hadde selvsagt ønsket oss å betale full pris og få jobben gjort riktig fra begynnelsen av.

Elise Gaare Ytterstad, 27. mars 2020

Legging av pergo laminat

Alt gikk etter planen.

Egil Skarbø, 23. mars 2020

Montering av skyvedørsgarderobe.

Fornøyd med resultatet. De var løsningsorienterte og profesjonelle. For et enda bedre resultat, kunne det ha vært hensiktsmessig med en befaring i forkant av jobben.

Mats Kristiansen, 17. mars 2020

Montering av vaskerom og garderobeskap

Jeg ønsket hjelp med montering av garderobeskap og et vaskerom. Fantastisk utført på alle måter. De var ryddige, gode på å kommunisere, god pris på arbeidet og veldig hyggelig å ha i hus! Jeg ønsker veldig gjerne å bruke de igjen og anbefaler de på det sterkeste! 🤩.

Tiril Kinnerød, 3. mars 2020

Rive opp gammelt gulv og legge parkett og lister 39 kvm.

Jeg kan på det sterkeste anbefale Sleifmans Oppussing. De la nytt gulv og nye lister i hele leiligheten over to etasjer, samt fjernet det gamle gulvet. Arbeidet ble nydelig utført. Topp kvalitet. De var lett å kommunisere med og alt gikk kjempe fint. Jeg kommer absolutt til å bruke de neste gang også.

Daniel Heggelund, 3. feb. 2020

Rive og legge nytt gulv

God og ryddig kommunikasjon hele veien. Bra utført arbeid, og utrolig effektiv. De startet en mandag kl 9:30 og var ferdige torsdag 16:00. Da ble det revet ca 85m2 med gulv. Fjernet gamle lister, lagt nytt gulv og nye lister. Prisen var også veldig god.

Stian Karlsen, 7. jan. 2020

Legge gulv i kjeller

De la ca. 90kvm gulv, fordelt på fem soverom, en stue, og en gang. I tillegg satte de opp flere lettvegger, isolerte, satte inn flere dører, samt rev noe i kjelleren vår. De pusset i prinsipp opp hele kjelleren vår, med unntak av bad. De var veldig enkle å forholde seg til, god kommunikasjon, holdt seg til avtalt pris, og ikke minst var kvaliteten på arbeidet veldig bra. Når det gjelder gulvleggingen så var de både veldig raske, og resultatet ble veldig pent! Jeg kan på det varmeste anbefale Sleifmans Oppussing til de jobbene som er beskrevet i min evaluering.

Einar Aasen, 3. des. 2019

Snekkerarbeid inne,montere kjøkken etc

Flott arbeid utført av hyggelige og pålitelige mennesker! Vi er særdeles fornøyd og vil anbefale Sleifmans Oppussing på det varmeste! Hanne Katrine Berg.

Hanne Katrine Berg, 19. nov. 2019

Rive gulv,legge ny parkett,varmefolie og trinnlydsdemping

Sleifmans la ca 60 kvm2 med parkett på kjøkken og i stue + lister. I tillegg rev de eksisterende gulv, la isolasjon, sponplater og trinnlydsdemping. Vi er kjempefornøyde med gjennomføringen, kvaliteten, effektiviteten, kommunikasjonen og prisen! Vi ønsker definitivt å bruke Sleifmans igjen til annet snekkerarbeid :-).

Oda Opdal Zachrisen, 17. nov. 2019

Legge gulv i umøblert 32 kvm leilighet.

Anbefaler Sleifmans Oppussing på det sterkeste. De har lagt gulv, gulvlister samt bygget lettvegg med skyvedør hos meg til en veldig gunstig totalpris. Kvaliteten på arbeidet er helt topp, og veldig enkle å forholde seg til mtp. Kommunikasjon underveis. Det gikk også veldig raskt, og de holdt seg til avtalte tidsrammer. Jeg vil ikke nøle med å benytte meg av Sleifmans neste gang jeg har lignende arbeid som må utføres.

Torgeir B Harsvik, 7. nov. 2019

Montering ikeakjøkken

Kan absolutt anbefale Sleifmans videre! Jobben ble gjort bra og effektivt til en god pris. Veldig ryddig kommunikasjon både før og under oppdraget. Ved uforutsette problemer underveis kom de med gode løsninger.

Åshild Lund, 5. nov. 2019

Rive kjøkken og legge nytt gulv

Disse er dyktige. Raske, pålitelige, ryddige og kvalitet i arbeidet. Jeg kommer til å bruke disse i fremtiden uten tvil. Anbefales!

Thomas Hough, 4. nov. 2019

Montering av kjøkken

Ble veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet, prisen jeg betalte, kommunikasjonen underveis. Alt gikk helt smertefritt.

Bente Wiiger, 4. nov. 2019

Legge parkettgulv (klikk) på 85 kvm majorstuen m heis

Jeg kan anbefale denne bedriften på det sterkeste. Stå-på mennesker med høy innsatsvilje og stor effektivitet! ! Arbeidet ble utført på bestemt tid og for en konkurransedyktig pris. Jeg kommer til å benytte meg av denne bedriften ved en senere anledning, tusen takk! !

Amalie Fredrikke Grislingås, 31. okt. 2019
Vis flere evalueringer

Kart