Siste evalueringer (9)

Skade i veggen

Bra gjennomført.

Racsha, Oslo, 5. mars 2020

Maling innvendig

Jobben ble utført i henhold til avtale. Raskt og effektivt. Hyggelige gutter som ryddet pent opp i etterkant.

Britt, Oslo, 20. nov. 2019

Maling av 2 vegger i 45 m2 stor stue

Veldig bra gjennomført jobb. Litt forvirring rundt tidspunktet for jobben, men Lt-color Korab Nikqi tilpasset seg og gjorde jobben på det avtalte tidspunktet. Anbefales!

Nicolai, Fornebu, 26. aug. 2019

Male vegger og tak i en leilighet på 35 kvadratmeter

Klasse fra a til å. Fleksibel og veldig enkel å samarbeide med. Anbefales.

Andreas, Oslo, 23. aug. 2019

Maling innvendig enebolig ca 100 m2

Kan anbefales- Utførte allt arbeide i hht avtale.

Trygve, Oslo, 15. aug. 2019

Innvendig maling av bolig,ca 100kvm

Dette selskapet er minst 10/10! Jeg hadde en aldels fantastisk opplevelse, med solid planlegging, presis forventningsstyring, god kommunikasjon og rapportering underveis - og endte ikke minst opp med et fabelaktig resultat både jeg og de er stolt av! De var profesjonell i gjennomføringen, og rydding og pålitelig fra start til slutt. Ikke bare var prosessen utrolig behagelig - de er i tillegg utrolig fine og hyggelige folk. Kan anbefales i aller, aller høyeste grad!

Åge, Nittedal, 25. juli 2019

Maling av to barnerom. 8m2 og 14m2

Veldig god kommunikasjon før og underveis av jobben. Utførte ekstra arbeid uten at prisen endret seg. De måtte rette opp slett jobb som var gjort av de som satte opp huset. Arbeidet ble profesjonelt utført og vi er superfornøyde. Fikk en veldig god pris. Anbefales på det sterkeste! Topp jobb! Et firma å stole på. Kommer til å bruke firmaet flere ganger!

Kenneth, Nittedal, 21. juli 2019

Male kjøkken og en liten yttervegg

Dette var over all forventning. Jeg har aldri noen gang vært i kontakt med håndverkere som er så profesjonelle, ryddige, empatiske og dyktige. Effektiviteten var av en annen verden. Dekket og teipet på fredag, og på lørdag var kjøkken, stue og en yttervegg malt. Med glimrende kvalitet. Ryddig, empatisk og god kommunikasjon underveis. Jeg kan trygt anbefale LT-Color til alle, og jeg har allerede anbefalt dem til min kollega og til svigermor.

Geir, Oslo, 3. juli 2019

Male gang på 6 kvm

Veldig trivelige karer som det var enkelt å avtale med. De var raske, og gjorde en super jobb til en rimelig pris. Jeg gikk nøye over jobben sammen med dem da de var ferdig, og de fikset det som måtte være av småplukk med et smil om munnen, og har bedt meg si fra om det skulle være noe i etterkant. De er med andre ord veldig opptatt av at kunden er fornøyd med resultatet :).

Karoline, Oslo, 23. juni 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

AMIGOTJENESTER AS

5 25 evalueringerBetalt Oslo

Art Oppussing AS

5.0 380 evalueringer Oslo

City Dekorasjon AS

4.9 341 evalueringer Oslo