Siste evalueringer (25)

Maling av strie og riving av kjøkkenøy.

Godt utført arbeid!

Linn, Oslo, 1. mars 2019

Demontering /remontering av kjøkkenbenk ( fagerborg; oslo)

Alt fungerte - rask og ryddig -holdt avtaler. .

Gro, Oslo, 27. feb. 2019

Fjerne fliser og legge nytt gulv

Vi er kjempe fornøyde med jobben Sigfus har gjort i leiligheten vår. Han pigget fliser, la gulv og lister, og monterte nytt kjøkken. Han utførte jobben med høy kvalitet, kom med gode råd, tips og løsninger underveis i prosessen. Vi kan anbefale han på det varmeste!

Mette, Oslo, 5. juli 2018

Oppussing/renovering av en 40 m2 leilighet

Jeg kan bare si positive ting om S. Sveinsson Malerservice. Sveinsson jobbet raskt, kom med gode råd og var en dyktig håndverker. Han hadde gode ideer når jeg spurte, og var veldig kunnskapsrik i forhold til alt med oppussing og faget sitt. Han var lett og prate med og veldig positiv. Jeg kan absolutt anbefale S. Sveinsson til andre.

Kari, Oslo, 28. juni 2018

Riving av kjøkken og legging av gulv

Helt topp - pålitelig, nøyaktig og flott resultat.

Kari, Oslo, 7. juni 2018

Riving/fjerning av peis.

Riving av peis, og bortkjøring. Hyggelig og rask avtale. Bra pris! Kom til avtalt tid. Utførte jobben med glans, og ryddet opp etterpå. Helt strøkent. Vi er meget fornøyde!

Hans, Lillestrøm, 29. mars 2018

Flislegge bad og sparkle vegger

Anbefaler S Sveinsson Malerservice på det varmeste! Urolig dyktig, effektiv og løsningsorientert håndverker. Han la nye fliser på baderomsgulvet og sparklet/malte veggene. Jobben ble gjennomført raskt med god kvalitet. Vi er superfornøyde med sluttresultatet og kommer til å bruke han igjen! Sara Khakpour.

Sara, Lillestrøm, 22. mars 2018

Fikse detaljer leilighet

Hadde en dårlighåndverker jobb med mye mangler og feil som Sigfus ordnet opp i. Sigfus er en politelig fyr som gjorde jobben raskt til avtalt tid og til meget god pris. Veldig fornøyd med resultatet og vil absolutt anbefale Sigfus. Kommer garantert til å bruke ham igjen.

Lasse, Oslo, 4. april 2016

Maling av 300m2

Sigfus utførte jobben veldig grundig og profesjonelt. God på pris. Møtte alltid på avtalt tid. I tillegg hadde han mange bra ideer. Han får mine aller beste anbefalinger og jeg kommer definitivt til å kontakte ham i framtiden.

Sonja, Oslo, 18. okt. 2015

Maling innvendig av 150kvm

Sigfus utførte denne jobben slik jeg ønsket, samt at han tok over en del jobb som den forrige håndtverkeren ikke hadde gjort ferdig, og ferdigstilte dette med tilfredsstillende resultat Han er hardtarbeidende, tillitsvekkende, og en hyggelig kar i tillegg.

Aksel, Asker, 23. des. 2014

Sparkling av nyopsatte gips i tak og vegger

Sigfus startet jobben og var klar fortare enn beregnet. Sigfus er en utrolig person som man kan stole på og som kan sitt yrke. Han jobbet hele tiden og resultatet kunne ikke blitt bedre. Etter Sigfus var klar så kom elektrikern og borret litt feil men ringte da Sigfus som kom samme kveld og begynte å fikse "ulykken". Dette ser man ingenting av idag. Trenger vi maler igjen så vet vi hvem vi ringer! Anbefaler Sigfus uten tvil til alle! !

Carl, Oslo, 16. juni 2014

Maling av tak,vegger,sprossevinduer og sliping og behandling av gulv

Vi skulle totaloppusse stuen vår med maling av tak og sprossevinduer, helsparkling og maling av vegger, og sliping/lakkering av gulv. Vi hadde noen befaringer, men bestemte oss raskt for Sigfuss, delvis pga pris, men mest pga overbevisende anbefalinger. Vi er strålende fornøyd med arbeidet han gjorde hos oss. Han er hyggelig, pålitelig og svært dyktig. Vi har allerede bestilt han til et nytt opprag og anbefaler han til venner og bekjente.

Vigdis, Oslo, 4. nov. 2013

Maling,renhold og småjobber

Vi valgte Sigfus ikke på grunn av pris, men på grunn av hans kunnskap og erfaring. Han er en meget dyktig maler og håndtverker, og en altmuligmann ! Det har både vært hyggelig å ha han i huset, og resultatet ble over enhver forventning. Vel verdt pengene !

Viggo, Oslo, 4. okt. 2013

Opp-pussing så fort som mulig

Firmaet gjorde en god jobb med høy kvalitet og til avtalt pris. Jeg er meget fornøyd med leveransen.

Morten, Skedsmokorset, 23. mai 2013

Sliping og maling av mitt originale tregulv på ca 20-25 m2.

Fikk mitt orginale tregulv malt grå-hvitt. Sigfus møtte til avtalt tid og gjorde en meget god jobb. Anbefales på det varmeste!

Ingvill, Oslo, 14. feb. 2013

Helsparkling av vegger og maling av vegger og tak i loftstue på 22 m2

Vi skulle pusse opp loftsstue med maling av tak, helsparkling og maling av vegger og maling av lister, dører, vinduer og karmer. S Sveinsson malerservice utførte jobben på en utmerket måte. Arbeidet ble svært pent og raskt utført til en god pris. Det ble holdt god orden underveis og ryddet pent opp etter arbeidet og alle avtaler ble overholdt. S. Sveinsson var veldig hyggelig og grei å samarbeide med, og vi kan absolutt anbefale hans malerfirma.

Erik, Nesøya, 22. jan. 2013

Glatte ut strievegger i leilighet + lydisolering i tak.

Vi skulle pusse opp leiligheten og ønsket å få glattet ut strievegger, sparklet tak, finpusset peis og malt alle vegger og tak. Hadde 4 firmaer på befaring. Sigfus fra Island fikk oppdraget pga. Personlighet og at han kunne begynne med en gang. Prisen føltes også riktig. Begynte til avtalt tid og oppdraget ble utført meget raskt og resultatet var meget bra. Kan trygt anbefales.

Petter, Høvik, 3. des. 2012

Maling av stue

Firmaet kom til avtalt tid og leverte en fantastisk bra jobb og. Anbefales på det varmeste.

Reidar-Rune, Oslo, 17. nov. 2012

Tapetsere soverom ca 10kvm

Veldig fornøyd med jobben. . Alt ble utført etter avtale. Kan anbefales.

Eli, Hvalstad, 12. nov. 2012

Maling av 27m2 leilighet

Sveinsson malerservice var punktlig, ryddig, utførte et godt arbeid og var meget behagelig å forholde seg til. Han ga også mange gode råd til forbedringer/vedlikehold i leiligheten. Jeg vil anbefale Sveinsson malerservice til andre.

Kari, Oslo, 31. okt. 2012

Maling av vegger,lister og tak i leilighet (70m2)

Sigfus Sveinsson gjennomførte jobben raskt og grundig til avtalt tid og pris. Han kom med forslag og innspill, og var hyggelig å samarbeide med. Anbefales helt klart av oss!

Gine, Oslo, 30. aug. 2011

Male 3 rom; hasteoppdrag

Sigfus Sveinsson har gjennomført arbeidet veldig grundig, skikkelig og profesjonelt. Han var hyggelig å samarbeide med. Han jobber sent og tidlig for å holde fristene. Han får mine aller beste anbefalinger!

Øyvind, Oslo, 26. mai 2011

Helsparkling av strietapet

Flink fyr, god på pris og forventningene ble innfridd. Denne mannen kan jeg anbefale på det varmeste!

Frederick, Oslo, 24. mai 2011

Maling av tak

.

Synnøve, Oslo, 5. mai 2011

Sparkle og male

Møtte til avtalt tid og fullførte på kortere tid en avtalt til billige en forventet Klar anbefaling fra meg. Stort smil.

S., Oslo, 28. april 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER