Siste evalueringer (12)

Inntegning av oppstillingsplass i situasjonskart

Jobben Arkivasjon Jon Borge Johnsen gjorde var meget bra. Han utførte jobben på en profesjonell måte - han fulgte opp jobben på en god og upåklagelig måte. Selv om prosessen dro ut i tid - noe som han selvfølgelig ikke var ansvarlig på - så beholdt han trykk på saken for å sikre et positivt resultat. Vil anbefale han på det varmeste, og jeg vil ikke nøle med å engasjere han igjen.

Pål, Moss, 26. juni 2019

Tegning/prosjektering av vinterhage og utvidelse av veranda.

Fantastisk utført jobb av Arkivisjon ved Jon Borge Johnsen. Meget kunnskapsrik og kreativ. Svært proaktiv med kontinuerlig oppdatering underveis. Prosjektet gikk gjennom i kommunen uten anmerkninger. Avtalt pris ble overholdt. Det har vært en glede å samarbeide med Jon Borge Johnsen!

Ralph, Moss, 22. mai 2019

Tegning av hus bruksendring

Vi hadde et fint samarbeid med Jon, og kom tilslutt til enighet i hvordan vi ville ha det. Resultatet ble utmerket og søknaden godkjent!

Kristian, Oppegård, 29. april 2019

Tilbygg hytte i vestby

Arkivisjon ved Jon Borge Johnsen ble valgt som utførende arkitekt da vi skulle få bygget et tilbygg til hytta i Hvitsten, Vestby kommune. Tilbygget skulle romme toalett, vaskerom og garderobe. Arkivisjon leverte teninger raskt og deltok på møter med Vestby kommune. Arbeidet ble utført etter avtale, gode løsninger ble foreslått og tilbygget framstår nå som både arkitektonisk elegant og funskjonelt. Jeg kan gi Jon Borge Johnsen mine beste anbefalin.

Gisle, Vestby, 2. aug. 2017

Vurdere mulighet for utbygging av hus

Jon B. Johnsen har a) skissert hvordan huset kunne bygges på, b) utført påfølgende arktikekt-oppdrag, c) vært ansvarlig søker mot kommunen. Tilbygget; 30m2 grunnflate over 2 plan. JBJ så med en gang hvordan vi kunne bygge på, noe vi ikke så selv. Og resultatet er et veldig flott tilbygg, med fantastisk utsikt, og 100% ihht hva vi trengte. Tegningsunderlag til håndtverkere har vært 100%, bare skryt. Stødig mann å ha mot kommunen ifht søknad etc.

Tom, Lørenskog, 17. des. 2015

Tegning av fasadeendring

Vi er veldig fornøyd med jobben som Jon i Arkivisjon utførte for oss. Han jobbet raskt og effektivt, og han var lydhør for våre tanker og ideer. Jon håndterte også all kommunikasjon med kommunen. Alle tegninger var første klasses, og vi vil på det sterkeste anbefale han til denne type jobb.

Anne, Spydeberg, 10. mars 2015

Arkitekttjenester ved oppussing og utvidelse av bolig

Veldig fornøyd med jobben! Jon har kommet med noen skisser allerede ved befaring, noe som ikke har straffet seg i dette tilfelle. Vi ble fort enige om hvordan vi vil ha det og vi fikk akkurat det vi ville. Og enda litt mer, Jon har tryllet fram en bod jeg ikke viste fantes i det nye tilbygget! Så, alle våre forventninger ble innfridd på en måte hvor en rask gjennomføring ødela ikke for kvalitet. Anbefalles på det sterkeste. Danica Grahek-Ogden.

Danica, Ski, 12. juni 2013

Tegning av påbygg til eksisterende enebolig,samt tegning av eneboligen.

Leverandøren har holdt avtaler, treffes utenom vanlig arbeidstid, har justert tegninger i samarbeid med oss og levert gode tredimensjonale tegninger med mål som kan benyttes som byggtegninger som sluttprodukt til avtalt pris. Han har bistått i søknad og klage mot kommunen gjennom å gi oss klagemomenter i henhold til plan- og bygninsloven. Vi vant klagen og kan nå bygge. Vi er svært godt fornøyd med den tjenesten leverandøren har gitt oss.

Liv, Hakadal, 23. april 2013

Arkitekt

Oppdraget gjaldt påbygg til eldre bolig samt ny planløsning for 1. Etasje, ARKIVISION utarbeidet en meget god løsning for påbygget og en god planløsning for hele boligen. Han laget 3D tegninger som var meget nyttige å bruke mens vi jobbet fram den endelige løsningen. Håndverkerne som gjennomførte utbyggingen var meget fornøyd med og skrøt av tegningene. Resultatet er bra og vi får mange positive kommentarer angående de arkitektoniske løsningene.

Sigve, Slependen, 1. april 2013

Tegne tilbygg og garasje,samt utarbeide/innhente nødvendig dokumentasjon for søknad hos kommunen

Profesjonell og engasjert dialog og råd i forbindelse med planlagt utbygging.

Ane, Jar, 13. nov. 2012

Tegning og søknadsarbeid for utvidelse og påbygg av enebolig.

Meget effektiv og rask, fullførte oppdraget til vår tilfredshet for en overkommelig pris sammenlignet med de andre anbud vi innhentet. Veldig engasjert og det er mye kommunikasjon, så her må du regne med å bli kontaktet til nærmest alle døgnets tider mens det står på. Dette anser vi som positivt da det holdt tempoet oppe. Vi kan kontaktes for ytterligere info.

Linn-Christin, Dilling, 9. juni 2012

Arkitek tegning for tilbygg i borettslag

Vi var kun opptatt av pris da vi skulle velge en arkitekt til å tegne byggetegninger for utbygging av rekkehus. Mange arkitekter har vært i kontakt, men ingen har klart å gitt så god dialog, oppfølgning og råd som Arkivisjon v/Jon Borge Johnsen. Valg av en kompetent arkitekt er svært viktig ledd i et bygge prosjekt. Arkivisjon leverer proffe tegninger og anbefales på det sterkeste fra oss.

Kim, Oslo, 22. april 2012
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Eiendomsdrift og Prosjektering AS

4.6 42 evalueringer Moss

Arkivisjon Jon Borge Johnsen

4.8 12 evalueringer Moss