Siste evalueringer (4)

Bygging av kjellerboder

Gjorde jobben raskt og solid, akkurat som avtalt og til avtalt pris!

Sameiet Heimdalsgata 2 Ved Johannes Nilssen, 29. mars 2014

Bytte dør.

Døren ble byttet nøyaktig,raskt og til avtalt pris. Veldig hjelpsom og hyggelig i forhold til å skaffe dør. Flink med tilbakemeldinger i prosessen med å finne riktig dør. Ikke minst presis i forhold til avtalte tider. Veldig førnøyd med hele prosessen og anbefaler gjerne bedriften til andre.

Margrethe Heggemsnes, 21. jan. 2014

Markerrasse og trapp,med ulike nivåer.

Bedriften lagde en stor terrasse med ulike nivåer ,2 lengre trapper , benk, samt snekring av en blomster kasse løsning i plattingen, senere arbeid har også blitt utført innvendig av selskapet med snekring av bod løsning under trapp. Yngve har virkelig gjort en nøyaktig og ryddig jobb, og som oppdragsgiver har det vært enkelt å forholde seg til snekker, Vil helt sikker bruke selskapet igjen og anbefale andre. Hilsen Sonja.

Sonja Hjellegjerde Brunvoll, 18. nov. 2013

Uteområde med platting/hage

Nor-Vemo ved snekker Yngve Styve utførte terrassedel av mitt anbud. Det var snakk om en stor terrasse med utfordringer med høydeforskjeller (begynnende skråning), og en trapp. Terrassen ble veldig fin. I tillegg hadde vi en god dialog i både i forkant og underveis. Anbefales absolutt.

Ragna M Bull, 13. nov. 2011
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

City Dekorasjon AS

4.9 330 evalueringer Oslo

E&R Bygg AS

4.9 138 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 138 evalueringer Oslo