Siste evalueringer (14)

Ønske om å bygge igjen (bygge om) stor åpen tv-stue i 2.etg. enebolig til rom med dør og hemsløsning. samt en ekstra hems på soverom med samme takhøy

Vi hadde en takhøyde på over 4 meter i vår bolig, og vi ønska å utnytte mer av m3 der. Dette firmaet har konstruert et ekstra soverom, loft og en hems. Loft var forøvrig deres forslag, noe vi IKKE angrer på. Håndverkerne var hyggelige. De tok seg tid til å kommunisere med oss. Kommunikasjonen var upåklagelig. Vi fikk drøfta oss frem til de beste løsninger for prosjektet. De har lytta til våre ønsker, de har kommet med sine faglige råd og tilsammen har det blitt akkurat det vi forventet. Det ble veldig pent utført og det står i stil til resten av huset. Nå gleder vi oss over en ny 2. Etg. Hvor vi kan utnytte mer av all plassen som er der. Vi angrer ikke på at vi valgte Mitt Lille Hjem.

Magnus Haugedal, 7. juni 2020

Totalenterprise utleieleilighet i sokkeletasje

Av de ulike bedriftene som var på befaring for jobben gav Mitt Lille hjem klart best inntrykk. Løsningsorienterte og dyktige håndverkere. God kommunikasjon før, underveis og etter fullført jobb. Utførte arbeidet til avtalt pris og til avtalt tid. Såpass fornøyde at de også fikk en annen oppussingsjobb i etterkant.

Erik Gustavsen, 13. mai 2020

Bygge terrasse

Veldig fornøyd med verandaen jeg fikk bygd.

Mona Osland, 8. mai 2020

Avretting av gulv i kjeller

Utførte jobben til avtalt tid og pris. Murer ble ikke helt fornød med resultatet sitt så han kom tilbake dagen etter og ordnet det slik at alt ble perfekt.

Sindre Marstad, 29. april 2020

Bygge en veranda og trapp.

Jeg fikk bygget veranda og trapp, super fornøyd. God kommunikasjon, ryddig og pent når jobben pågikk. Trivelig snekker, som var flink til og høre på mine ønsker. Anbefales, god kvalitet og effektive. Takk for fin veranda. Vh Sylvia 🤗.

Sylvia Skjærvengen, 27. april 2020

Sette opp skaper på vegg (veggmonteres)

Kjempefornøyd med jobben. Satt opp skap på soverom. Pent gjennomført, kom til avtalt tid, og var veldig behjelpelig med både jobben og utfordringer som dukket opp etterhvert. Var også behjelpelig med å bli kvitt avfallet og søppel etter utført jobb pluss annet som hadde blitt liggende, noe jeg satte veldig pris på da jeg selv ikke har tilhengerfeste til å kjøre dette bort.

Marit Bøe Finden, 19. april 2020

Erstatte tregjerde som er monterte på betongsokkel

Totalt sett er jeg veldig fornøyd med arbeidet som er gjort her. Prosjektet ble fullført "on time, on cost". Snekre var profesjonelle og kvalitetsbevisst, og sjekket arbeidet sitt hele veien og gjorde en full sjekk av alle kritiske dimensjoner før de kalte meg inn til en endelig sjekk og overlevering. Forbedringsområder: Prosjektleder var sent på befaring, og også til avtalt oppstarttids. Jeg måtte dra før han kom, noe som var uheldig da jeg / vi hadde endret designbrief underveis via e-post og byggingen ville sannsynligvis blitt mer rett fram hvis vi hadde diskutert endringer og detalj før byggestart. Når det er sagt, er sluttresultatet robust og i tråd med briefen. Jeg er fornøyd.

Sarah Victoria James, 19. april 2020

Legge laminatgulv

De kom raskt på befaring, jobben ble utført på en god og effektiv måte. Vi er veldig fornøyd med resultatet. Anbefales.

Hilde Ravin, 14. april 2020

Bygge platting på betongveranda

De kom på befaring samme dag jobben ble lagt ut (dagen før påskeferien). Arbeidet startet opp første dag etter påskeferien. Bedriften jobbet raskt og effektivt, og byggeplassen ble holdt ryddig mens arbeidet pågikk. De tok og med alt søppel da arbeidet var ferdigstilt. Befriften var svært lett å holde kontakten med underveis, de svarte raskt både på mail, sms og på meldinger på "Mitt anbud". De kan anbefales på det varmeste. Lasse Frøshaug.

Lasse Frøshaug, 9. april 2020

Diverse snekkeroppdrag i enebolig

Mitt Lille Hjem kom på kort varsel på befaring. De sendte tilbud samme dag, og kunne starte opp etter kun få dager etter. Håndverkerne viste profesjonalitet, og effektivitet fra start til slutt.

Martin Hostad, 19. jan. 2020

Støp,membran,flislegging og fug bad totalt ca 30 kvm

Alright, sjeldent jeg er så fornøyd med arbeid som jeg setter bort, men mitt lille hjem leverte supert opplegg fra A-Å. Jeg var meget fornøyd med kommunikasjonen og arbeidet som pågikk underveis, de var meget ryddige, hyggelige og ikke minst effektive. Uansett hvilke spørsmål jeg stilte, svarte de godt for seg og begrunnet alle svarene de ga. Mens de arbeidet, spurte de meg feks, om hvor jeg ønsket at skjøtene skulle komme, og hvordan jeg ønsket det totale utseende. Selv jobber jeg i byggebransjen, og jobber sammen med flere forskjellige håndverkere, og føler jeg er egnet til å avgjøre godt håndtverk og mitt lille hjem kan jeg ikke gjøre annet enn å anbefale videre 🥇strålende fornøyd!

Herman Ringen, 22. nov. 2019

12 kvm flislegging på badegulv.

Daglig leder er veldig frekk, hun tar aldri telefonen, hun svarer helst på meldinger, Hun er usaklig på meldinger, forteller om sin utdanning og hvor mye hun har å gjøre i sitt Private liv. Håndverkerne er ok, men veldig rotete, gjør ikke jobben ferdig med det samme. Kliner veldig uten å rydde etter seg. Men de er effektivte når de jobber, men burde ta seg bedre tid slik at de ikke ødelegger mere enn de fikser. Sender ut faktura med ekstremt kort betalingsfrist, og er veldig sene med å evn gi tilbud. Med henne som fungere som daglig leder for firma, så anbefaler jeg de ikke.

Cecilie Gharbi, 11. nov. 2019

Sos flislegging 2xkortvegger 2.40x1.80m

Kvalitet, pålitelighet, gjennomføring og pris, helt topp! Han som gjorde jobben var kjempe flink og hyggelig, det var enkelt å komme i kontakt med de, ja, det var rett og slett alt i alt veldig god service.

Camilla Ødegård, 5. nov. 2019
Vis flere evalueringer

Kart

Kart