Siste evalueringer (13)

Sette inn takvindu.

Fikk satt inn takvindu. Jeg er veldig fornøyd med alt. Punktlige og flinke. Jeg ble veldig glad. Roy Arild.

Roy, Oslo, 3. mai 2020

Snekkerarbeid loftsetasje ++

Oppussing av loftsetasje- Sette opp nye isolerte lettvegger, nytt gulv, vindu++ Jobber effektivt, hyggelige og profesjonelle. Veldig bra utført av flinke håndverkere. Ryddig prosess!

Line, Oslo, 7. mars 2020

Bytte takvindu

Rafal og hans menn gjorde en strålende jobb med å bytte loftsvinduer. På befaring kom han med gode innspill som jeg etterfulgte, han var meget ryddig i hele prosessen, alt fra kontraktsskriving, kommunikasjon, til gjennomføring. Punktlig og pålitelig, samt stor faglig kunnskap. Jeg har også leid han inn etterpå og kommer garantert til å spørre han igjen.

Katrine, Oslo, 21. feb. 2020

Legge parkett

Proffe og flinke håndtverkere. De ga en god pris, kunne starte raskt, og resultatet ble veldig fint. De hjalp til å finne løsninger på vanskelige overganger mellom gulv og garderobe etc. De jobbet flere samtidig, og ble ferdig på en dag før, noe som passet godt for oss. Anbefales!

Lise, Oslo, 8. des. 2019

Bytte 1 stk. kjellervindu (oslo)

Rafal was clear in his communication and professional. I recommend him.

Paal, Oslo, 20. aug. 2019

Takvinduer

Gjorde en veldig god jobb :-).

Annica, Oslo, 16. aug. 2019

Skifte vinduer

De kom til avtalt tid, jobbet raskt og effektivt. Enkel og kommunisere med, informerte underveis med utfordringer som oppstod, og gjorde en veldig god jobb. De tok akryl på lister og ryddet etter seg. Veldig fornøyd! ! Kan absolutt anbefale Rafal og kommer garantert til å bruke dem igjen til andre jobber.

Jeanette, Oslo, 11. juli 2019

Søker snekker til opppussing av stue (bygge opp et nivå)

Rafal var enkel å kommunisere med, kom med gode forslag til løsninger og gjorde jobben raskt og pent! Etter første jobben var utført, valgte vi å ansette han til enda en jobb, og han la gulv hos oss på 1 dag! Pent utført arbeid til tross for at vi ikke har noen rette vegger, og mange detaljer som måtte tilpasses. Veldig fornøyd!

Tine, Oslo, 8. juli 2019

Riving og legging av ca 70 kvm parkett/laminat

Veldig godt fornøyd med jobben de gjorde. God kvalitet på arbeidet og ryddet opp etter seg hver dag. Profesjonelle og serviceminded. Kommer til å anbefale Rafal Bygg Bugoslaw til alle jeg kjenner og kommer garantert til å bruke de igjen.

Heidi, Oslo, 30. juni 2019

Ønsker tilbud på bytte av ytterdør og vindu.

Han kom som avtalt både på befaring og for å utføre jobben, de ble og ferdig til avtalt tid. Jeg ble informert underveis om ting som oppstod og de fikset ekstraarbeid på en god måte. Kompetente tømrere som vet hva de holder på med. Ryddet og gjorde rent før de dro hver dag og når de var ferdig. Veldig fornøyd og kommer til å bruke de igjen. Øyvind.

Øyvind, Oslo, 23. juni 2019

Bytte karmlist & dørterskel på badet

Rask, effektiv og ryddig. Anbefales.

Naeem, Oslo, 13. juni 2019

Bytte ca 15kvm parkett og reparere gipsvegg

Scorer bra på alle punkter. Hyggelig. Proff. Bra arbeid til god pris.

Stian, Oslo, 12. juni 2019

Reparasjon av skyvedør

Kom på dagen og fikset verandadør på 10 minutter. Hyggelig og pålitelig mann som raskt lokaliserte problemet og til en akseptabel pris. Anbefales.

Maren, Oslo, 9. juni 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Proff Rørlegger AS

4.4 619 evalueringer Oslo

Fiskebeinparkett AS

4.6 531 evalueringer Oslo

City Dekorasjon AS

4.9 343 evalueringer Oslo