Siste evalueringer (18)

Skifte hoved vannkran inne i huset.

Kom til avtalt tid, og var meget behjelpelig med å finne utvendig stoppekran for vann. Gjorde jobben rask og effektivt. Veldig fornøyd og kan absolutt anbefales for andre.

Thor, Finstadjordet, 10. nov. 2014

Koble til kran/blandebatteri,kjøkkenvask

Jobben ble gjort som avtalt til avtalt tid.

Karl-Harald, Oslo, 15. mai 2012

Varmtvannsbereder

Veldig fornøyd med Rørmester 1. Kom til avtalt tid, gjorde jobben raskt og knirkefritt. Faktura var som avtalt. Kjempebra.

Simon, Oslo, 6. nov. 2011

Lekk kjøkkenkran

Arbeid utført til avtalt tid og pris. Meget serviceminded, utbedret også potensielt lekkasjepunkt uten tillegg i pris. Benytter gjerne Rørmester1 igjen.

André, Oslo, 15. okt. 2011

Skifte toalett pga. lekkasje

Benyttet bedriften til å skifte et lekk toalett. Jobben ble utført kort tid etter at anbudet ble lagt ut. Tilbudet var inkludert forholdsvis dyrt toalett men det var tilbyder tydelig på fra første stund. Selve skiftet gikk raskt og med god kvalitet. Pluss for at jeg også fikk tips til et par andre arbeider jeg vurderer utført uten at det medførte høyere regning. Jeg kan absolutt anbefale bedriften for andre.

Eirik, Oslo, 26. sep. 2011

Bytting av varmtvannsbereder

Vi fikk rask svar fra Rørmester 1, som tilbød oss en fastpris for å skifte ut varmtvannsberederen, samt ta med den gamle. Den gamle vv. Bereder viste seg å by på noen småproblemer, og lot seg ikke tømme så lett, men fagmannen fra Rørmester 1 utførte arbeidet, ryddet og holdt området rundt vv. Bereder så rent for vann som mulig. Han etterlot oss med en velfungerende flunkende ny vv. Bereder, og behandlet både oss og bostedet vårt med høyeste grad av respekt . Når regningen kom ble vi fakturert slik som avtalt i starten, selv om en del ekstra tid ble brukt for å utføre jobben. En super jobb, en grei pris og ingen negative overraskelser gjør at vi anbefaler Rørmester 1 på det sterkest!

Catherine, Oslo, 20. sep. 2011

Montering av ny hovedkran

Kom til tiden, gjorde etter min vurering en faglig god jobb. Til avtalt pris.

Tom, Lørenskog, 18. sep. 2011

Kobling av varmtvannsbereder og oppvaskmaskin

* Kom til avtalt tid * Serviceminded * Kompetent * Effektiv * Rimelig.

Erik, Oslo, 11. sep. 2011

Ny varmtvannsbereder

Faglig dyktige, og kom med med evalueringer og råd underveis. Er ikke det rimeligste valget, men gir meg trygghet og kvalitet i hjemmet. Dette er et firma jeg vil bruke ved senere anledning. Anbefales!

Sven, Oslo, 6. sep. 2011

Tilkobling av blandebatteri i servantskap og dusjkabinett.

Jobben ble utført til avtalt tid, og som forventet. Men må erkjenne at regningen ble en del høyere enn ventet. Det skyldes i det fulle og hele rå priser på alt av deler som ble brukt. Så noe usikker på om jeg kommer til å ringe bedriften neste gang jeg skal ha noe gjort.

Tor-Erik, Strømmen, 28. aug. 2011

Lekasje fra varmtvannsbereder

Meget bra utført jobb, anbefaler andre og bruke dette firma.

Ole, Skedsmokorset, 24. aug. 2011

Montering av dusjkabinett

Hyggelige folk. Kom med konstruktive forslag til hvordan arbeidet skulle gjøres og utførte det deretter på en bra måte. Må ta forbehold om at dusjkabinettet foreløpig ikke er tatt i bruk, men så langt ser alt bra ut.

Karl, Oslo, 8. aug. 2011

Trenger rørlegger til og koble på en kaffemaskin.snarest.

Veldig veldig bra ringte meg og stilte opp å satt igang i løpet av 30 min, Jobben ble ferdig på 2 timer. Disse kan anbefales videre VELDIG FORNØYD.

Norges, Oslo, 4. aug. 2011

Fjerne radiator i borettslag

Hadde god kompetanse, fikk jobben gjort godt og raskt. Anbefales!

Geir, Oslo, 4. aug. 2011

Plugge radiator

Syns prisen jeg fikk på oppgjøret var veldig misvisende med hva som ble oppgitt som anbud. Ellers ble jobben bra utført, og jeg fikk inntrykk av at rørleggeren hadde mye erfaring og visste hva han drev med.

Alexander, Oslo, 3. aug. 2011

Rørlegger - skifte av varmtvannsbereder

.

Torgeir, Haslum, 22. juli 2011

Graving og legging av nye rør.

.

Lise, Fjellhamar, 8. juni 2011

Montere utekran

Foreløpig virker det som bra kvalitet og godt utført arbeide. Stusser litt ved at rørlegger ikke tettet et rør på innsiden, hovedkranen til utekranen. Det virker som om det kun er en pakning og det hadde vært fint om den også var blitt fikset da han allerede monterte på denne delen. En annen ting jeg synes var skuffende var at vi ikke fikk tilbud om det vi ville, men det ble avslått og rørleggeren sa at det som nå var der var amatørmessig, noe det sikkert var også. Skulle gjerne hatt et tilbud på å trekke kran ut til hagen, men den gang ei.

David, Skedsmokorset, 26. mai 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Rørmester1 AS

4.7 18 evalueringer Nordby

Hole Bygg AS

4.5 11 evalueringer Krokkleiva

Nordby Maskin AS

  åsgreina