Siste evalueringer (39)

Fornye trappen

Justinas renoverte trappen vår, han var veldig ryddig på alle måter. Han gjorde jobben til avtalt tid og pris, og vi vil anbefale han til alle. Vi er utrolig fornøyd med jobben han gjorde hos oss, og vil gjerne bruke han igjen.

Mari, Reistad, 28. feb. 2022

Flislegge entré

Til tross for litt misforståelser i starten (som egentlig skyldes tiden det tok fra vi fikk kontakt i januar til jobben skulle bli utført i april pga lang leveringstid på fliser) så ble jobbet utført kjapt, og resultatet ble veldig bra! Mangler bare en overgangslist, så håper bare det blir bra pga høydeforskjell:).

Sofie, Gullaug, 10. jan. 2022

Flis legging av kjøkken

Flising av kjøkken mellom benkeplate og overskap. Jobben blev som forventet med bra komunikasjon hele veien. 👍.

Fredrik, Rud, 10. nov. 2021

Install a shower door

Happy with the communication before and during the work. The installation of the shower door was well done and on the time agreed.

Fabien, Borgen, 3. nov. 2021

Flislegging av bad.

Utrolig fornøyd med både pris, resultat og måten jobben ble utført på. Utrolig bra håndverker. . Anders Hauan.

Anders, Drammen, 17. okt. 2021

Sparkle

Veldig fornøyd! Kjempeflott resultat, rask og effektiv.

Lisa, Billingstad, 8. okt. 2021

Legge ny platting/terrasse

Veldig bra utført arbeid. Ryddig og hyggelig mann. God i engelsk. Anbefales!

John, Eiksmarka, 19. juli 2021

Rive og bygge ny 20m2 terrasse

Justinas var enkel å kommunisere med i alt fra befaring, underveis i arbeidet og i faktureringen. Han var god på å forstå vårt behov og foreslo gode løsninger vi ikke hadde tenkt på. Arbeidet effektivt og som planlagt. Kommer til å bruke igjen.

Abdul, Haslum, 2. juli 2021

Maling og oppussing av trapp,gang,loftstue,vaskerom og lekerom.

Vi har signert kontrakten i april for å ha jobben utført i juli men i dag fikk vi beskjed at han skal prioritere andre ting. Vi kjenner håndverkeren fra før og vi har stolt på ham å gjøre bra jobb så det er skuffende at han tok oss ikke på alvor. Det er nesten umulig å finne noen andre på så kort varsel og vi har allerede kjøpt materialer så det vil påvirke oss økonomisk. Vi kan ikke anbefale ham lengre.

Arkadiusz, Heggedal, 20. april 2021

First of all I do not prioritize other things, my painter has left work and country due to family problems. No reasons to explain more. Do not tell that it's not possible to find a good team who could do the work. You rejected my back up team who was really seriously into taking your project. They are professionals in painting industry. Also it wasn't at the last minute, I gave you a notice 3 weeks before project starts.

JUSTINAS MISEVICIUS ENTREPRENØR 4. juli 2021

Bytte av terrassebord

Godt fornøyd med resultatet, god kommunikasjon underveis, punktlig.

Anniken, Hvalstad, 7. april 2021

Ønsker befaring/snekkerhjelp på forberede arbeid til nytt kjøkken

Justinas installerte ny skyvedør, monterte nye gipsplater på vegg og tak på kjøkken/spisestue, samt sparklet alle skjøter og skruehull. Arbeidet ble profft utført innen avtalt tid og er meget fornøyd med kvaliteten. Justinas er hyggelig og imøtekommede, fleksibel og kommer med gode ideer til løsninger. Veldig fornøyd med resultat, anbefales!

Martin, Kolsås, 23. mars 2021

Flislegging av lite gjestetoalett

Justinas utførte en meget god jobb med flislegging av gulv og vegger på vårt gjestetoalett. Han kom til avtalt tid og jobbet selvstendig til han var ferdig. Vi er veldig fornøyd og vil bruke han på fremtidige jobber også.

Tore, Haslum, 6. feb. 2021

Oppussing av to soverom

Justinas pusset opp to soverom og en trappegang, og jeg er svært fornøyd med jobben. Overflatebehandling av både vegger, tak og gulv på to soverom samt senking av tak, plater på vegg og maling av gang. Justinas er grundig, leverer kvalitet, møter til avtalt tid og ga gode råd underveis i oppussingen. Kan anbefales!

Marthe, Haslum, 12. jan. 2021

Teppelegging trapp

Etter litt ventetid ble jobben gjort på et tidspunkt som passet alle.

Vidar, Høvik, 2. des. 2020

Flislegging av bad

Meget bra utført arbeid, prisen ble som avtalt og ferdig til avtalt tid.

Espen, Nesøya, 28. okt. 2020

Legge fliser med varmekabler i kjeller

We renovated our basement with new heating and tiles, setting up a new wall and new roof. We are very satisfied with Justinas work, quality and communication during the project. No problem recommending Justinas for others.

Terje, Haslum, 19. okt. 2020

Oppusing av bod over garasje

Justinas har oppusset bod over garasjen. Jobben inneholdte generelt rydding, maling, oppsetting av utforinger, lister og parkettgulv legging. Jeg er kjempefornøyd med kvaliteten, ryddigheten samt profesjonalisme med både kontakt og gjennomføring av jobben. Det gikk kjempebra! Anbefaler Justinas på det varmeste og bruker han gjerne igjen!

Arkadiusz, Heggedal, 24. sep. 2020

Pusse opp et vaskerom/bod

Vi totalrenoverte ett bad og pusset opp et vaskerom. Justinas sørget for å sette opp et bra team som fikk oppdraget gjennomført over alle forventninger. Vi fikk gode tips og forslag til løsninger underveis. De var veldig fleksible når vi kom med nye ønsker. Justinas utfører arbeidet med høy kvalitet og er nøye med detaljer. Han kan varmt anbefales.

Inga, Slependen, 22. juli 2020

Maling interiør + lettere snekkerarbeid

Veldig profesjonelt og godt utført arbeid. Svarte alltid raskt på henvendelser og kommunikasjonen var tydelig, så det ble ingen misforståelser. Kommer til å bruke Justinas i fremtiden også!

Hans, Haslum, 15. juni 2020

Flislegging av balkong.

Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Er veldig fornøyd med resultatet. Håndtverker var hyggelig og gjorde en utmerket jobb med flisleggingen. Han ryddet også ordentlig opp etter seg da jobben var gjort. Kan varmt anbefales!

Magnus, Billingstad, 12. mai 2020

Malearbeider

Justinas er fantastisk-vi skal definitivt ringe han neste gang vi trenger håndtverker. De sparklet og malte mur, panel og gips, vegger tak og lister + restaurerte en trapp og pusset og malte en annen trapp. Han er pålitelig, ryddig, forventningsavklarer, det var god og hyggelig kommunikasjon hele veien, han følger opp og kommer med forslag til alternativer der våre ideer ikke var helt gjennomtenkte eller vi trengte råd. Arbeidet var grundig,resultatet flott. Justinas er nøye og tar stolthet i arbeidet. Alle som jobbet i huset fra firmaet til Justinas var hyggelige, pålitelige og profesjonelle. Prisen var bra og alltid avtalt på forhånd, ingen overraskelser. Anbefaler Justinas på det varmeste!

Martine, Sandvika, 11. mai 2020

Renovere terrasse

High quality in the work performed, professional and easy to communicate with, cleaned fully after work done.

Klara, Haslum, 25. feb. 2020

Plateslåing av vegger

Justinas var punktlig, pålitelig og ryddig. Jobben besto av plateslåing av vegger og tak med gipsplater samt sparkling/pussing/klargjøring før maling. Det ser veldig pent ut og godt utført arbeid. Kommunikasjonen var strålende og han var veldig på tilbudssiden med råd og befaring. Prisoverslaget var ryddig og detaljert. Anbefaler Justinas på det varmeste og bruker han gjerne igjen!

Kåre, Oslo, 17. feb. 2020

Montering av garderoben

Thanķs for such a good work.

Taj, Gjettum, 7. feb. 2020

Oppussing soverom og ganger

Justinas pusset opp 3 rom og en trapp for oss og arbeidet ble gjort med høy kvalitet. Spesielt fornyingen av trappen viser presisjon og god finish. Justinas kommuniserer utmerket på Engelsk, er profesjonell og samtidig hyggelig bekjentskap. Vi anbefaler han og hans team på det varmeste!

Øystein, Haslum, 5. feb. 2020

Legge laminatgulv

Justinas svarte raskt på anbudet, og kom umiddelbart på befaring der han nøye så over arbeidet vi ville ha gjort. Han kom med et rimelig prisforslag, og utførte jobben neste arbeidsdag. Kjapt og systematisk gjennomført jobb!

Marius, Oslo, 3. feb. 2020

Rive vegg,gipse,legge gulv.

Strålende fornøyd med Justinas sitt arbeid hos meg. Ryddig type som kommuniserte godt og leverte forventet resultat. Prisen ble som avtalt. Han vil mest sannsynlig bli ringt neste gang fruen finner ut at det skal gjøres noe hjemme.

Harald, Drammen, 2. feb. 2020

Helsparkle vegger

Veldig god kvalitet på arbeid. Ryddig, møter i tide, fullfører etter plan. Veldig god kommunikasjon underveis. Anbefales!

André, Borgen, 23. des. 2019

Innvendig kledning av bod,ca 4-5 m2 stor (2 stykk)

Veldig fornøyd. Resultatet ble godt til en rimelig pris. God i engelsk og bra dialog mht. Hvordan vi ville ha det. Kan anbefales.

Nicolai, Sandvika, 8. nov. 2019

Murpuss i peishjørne

Svært bra kommunikasjon, snakker utmerket engelsk og ga alltid beskjed om når de kom og dro, veldig presis. Meget bra fokus på estetikk og kvalitet i utførelsen.

Øivind, Asker, 7. nov. 2019

Male vegger og tak. (39m2)

Dem malte veggene og taket våres, og det ble kjempe fint! Anbefales på det sterke, dei er effektive og dyktige.

Ørjan, Lier, 7. nov. 2019

Små jobb

Justinas fikset små ting, monterte en arbeids stol og en TV-benk fra IKEA. Han kom presis, gjorde jobben effektiv med resultat som forventet og ryddet etter seg. Jeg er fornøyd med ham og kan tenke å bruke ham igjen for senere jobbe.

Tuyen, Asker, 17. okt. 2019

Riving av skiferfasade og sparkle vegg under skiferfasaden

Veldig bra engelskkunnskaper som gjorde at kommunikasjonen gikk som en drøm! Kommuniserte potensielle utfordringer underveis og var veldig fleksibel ift. Endringer. Jobben i seg selv ble både raskt og profesjonelt utført. Vil anbefale alle å bruke Justinas.

Are, Oslo, 5. okt. 2019

Skifte dekke på terrasse,fjerne sviller og lage ny kant mot blomsterbed.

Har bygget om terrasse og skiftet dekke. Justinas er flink til å gi beskjed om hvordan ting bør gjøres, komme med forslag til utførelse og gi beskjed om endringer som bør gjøres. Han er ryddig og flink, kommer når det er avtalt og gjør en pen og ordentlig jobb. Jeg vil gjerne anbefale Justinas og kan gjerne benytte ham som snekker igjen.

Anders, Asker, 13. sep. 2019

Maling av soverom.

Kan anbefales på det sterkeste. Godt utført arbeid, effektiv og pålitelig.

Torill, Billingstad, 8. sep. 2019

Helsparkling trappeløp

Som ofte når man planlegger oppussing, går ikke ting etter planen og vi var nødt til å kontakte håndverker for å komme i mål. Justinas tok jobben (malte tak, rev trapp og helsparklet vegg) på kort varsel, var svært effektiv og ryddig. Han brukte utstyr av god kvalitet, var nøyaktig og vi hadde god kommunikasjon underveis. Han snakker svært godt engelsk, er høflig og en utrolig hyggelig fyr. Vi kan ikke annet enn å anbefale Justinas på det sterkeste, og bruker han gjerne igjen selv!

Therese, Vollen, 7. sep. 2019

Terrasse og levegg

Veldig fornøyd både med gjennomføring og resultat. Justinas satte opp ny terrasse med levegg og utførte også noen ekstraoppgaver ettersom vi var godt fornøyd med arbeidet. God kommunikasjon gjennom hele perioden. Punktlig og pålitelig, bistod ved valg og innkjøp av materialer, kom med gode innspill undervegs og rettet raskt opp hvor vi ønsket en annen løsning. Han gav et meget godt inntrykk. Vi ønsker han lykke til videre og anbefaler han på det sterkeste.

Kjell-Inge, Haslum, 17. juni 2019

Snekre terrasse og legge platting

God kommunikasjon hele veien. Ryddig og pålitelig. Kan trygt anbefales. Han lager en flott treplatting for oss. Kommer til å bruke han igjen.

Wenche, Nesbru, 7. juni 2019

Tetting og maling i himling

Det er bare å ønske Justinas velkommen til Oslo. Jeg hadde gleden av å være kunde da jeg trengte hjelp til tetting og maling etter en vannskade i taket. Han satte av rikelig med tid og gjorde en veldig grundig jobb med sparkling og pussing mellom lagene. Flink til å holde kontakt for å forklare hva han drev med underveis da jeg ikke bodde der underveis. Og ikke minst, han møtte opp til avtalte tider! ! ! Jeg kan bare lovprise Justinas og anbefale han på det sterkeste. Strålende fornøyd. Takk for god hjelp.

Lars, Oslo, 3. juni 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Sofienberg Bygg AS

4.9 44 evalueringer Billingstad

Justinas Misevicius Entreprenør

4.8 39 evalueringer Billingstad

Hulk Bygg Puzio

5.0 25 evalueringer Billingstad