Siste evalueringer (97)

Totalrenovering av bad

Helt ok, men litt kommunikasjonsutfordringer. De søkte heller ikke om ferdigattest på arbeidet til plan og bygg.

Henrik, Oslo, 4. mai 2020

Enkel renovering av bad

Veldig fornøyd med kvaliteten på arbeidet. Mindre fornøyd med kommunikasjon og prosjektledelse. Håndverkerne kunne f. Eks. Plutselig utebli en dag uten å gi beskjed. Jobben tok lengre tid enn forespeilet. Men tydelig profesjonelle folk!

Ulla, Sylling, 30. mars 2020

Oppussing av bad

Majetic Rør og Bygg totalrenoverte vårt bad våren 2019. De leverte både til avtalt tid og til avtalt pris, med høy kvalitet i alle ledd. Alt fra flislegging, til montering av innredning, til det elektriske er veldig godt utført. Kommunikasjonen underveis har vært veldig fin, og de har alltid lyttet til våre ønsker. Jeg kan virkelig anbefale dette firmaet videre! Jeg skal absolutt bruke dem igjen om jeg skal renovere et bad senere.

Birgitte, Oslo, 13. juli 2019

Helrenovering av bad

Veldig fornøyd med rennovering av baderommet vårt. Nydelig utført arbeid og god kommunikasjon. Sulejman har vær utrolig imøtekommende og serviceinnstilt. De kan virkelig anbefales.

Anita, Drammen, 18. juni 2019

Bygge bad i kjeller

Majetic har gjort en fantastisk jobb. De bygget et nytt bad, vaskerom og gang i kjelleren vår. Veldig effektive og dyktige håndverkere, og resultatet ble over all forventing. Suleiman har vært en meget god prosjektleder, bra kommunikasjon fra start til slutt. Kan anbefales på det sterkeste og kommer nok til å bruke de ved fremtidige prosjekter.

Dag, Eiksmarka, 24. feb. 2019

Søker rørlegger for renovering av bad 6m2

Greit utført men det tok tid.

Tom, Høvik, 29. okt. 2018

Totalentreprise på rehabilitering av bolighus

Dårlig prosjektstyring. Kom ikke til avtalt tid og vesentlig forsinket. Usikker på kvalitet. Dører som går tregt og murpuss som faller av.

Joar, Eiksmarka, 13. sep. 2018

Oppussing av lite bad

Hyggelige og flinke! Jobben ble utført til avtalt tid og til en god pris. Anbefales.

Stine, Oslo, 1. sep. 2018

Totalrenovering av bad i kjeller

Renovering av bad utført tilbake i sommeren 2016. Veldig bra utført arbeid. Tok lengre tid enn planlagt, men flinke folk ble satt inn for å ta igjen noe tapt tid. Ble utført iht. Avtalt pris. Anbefales til andre.

Terje, Drammen, 4. juni 2018

Renovering av to bad

Majectic totalrenoverte to bad, inkl flytting av vegg og dør. Arbeidet ble utført presist-til avtalt tid og pris. Det viste seg at det var fuktskade og råte da de rev det gamle, men dette ble løst på en skikkelig måte og de ekstrakostnadene som oppsto ble tydelig kommunisert og det ble lite forsinkelser totalt. Alle involverte; fra prosjektledelse til håndverkere har vært supre- med god dialog og meget godt utført arbeid. Kan virkelig anbefales! !

Nina, Jar, 22. april 2018

Oppussing av bad

Presis på pris og tid.

Trond, Oslo, 11. april 2018

Renovasjon av bad + opplegg kjøkken

Veldig fornøyd. God oppfølging gjennom hele prosjektet og kom alltid til avtalt tid. Resultatet var upåklagelig. Vi har hatt badet i 3 år nå og det fungerer akkurat like fint som når det var nytt! AS majetic var fleksible og løste leveringsforsinkelser og feilleveringer uten klager eller tillegg i pris. Kan absolutt anbefales.

Anders, Oslo, 8. feb. 2018

Bad - totalrenovasjon

AS Majetic gjorde en god jobb til en bra pris. Arbeidet ble meget pent utført av hyggelige folk som møtte opp presist og fullførte innen avtalt frist. AS Majetic står ikke for innkjøp av materialer, så det blir litt ekstra jobb for kunden, men det synes på prisen. Husk å avklare med håndverkerne om produktene du vil ha kan benyttes i henhold til mål o. L. Jeg kan absolutt anbefale firmaet og vil ikke nøle med å bruke dem igjen.

Hanne, Oslo, 29. okt. 2017

Nytt bad

Jobb innebar å rive det gamle badet helt ned og bygge nytt bad. Allerede på befaringen fikk vi et meget godt inntrykk av bedriften, og fikk forslag til annen plassering av wc og dusj enn det vi så for oss. Dette ble en helt genial løsning! Om selve jobben er det bare en ting å si - helt topp. Parallellt med badet utførte vi selv annen renovering av leiligheten. Vi fikk masse gode tips og hjelp underveis og fikk også låne verktøy. Anbefales!

Arne, Oslo, 15. aug. 2017

Helrenovering av bad og vaskerom

Majetic fikk oppdraget på en total rehablitering av to våtrom, vaskerom og bad. Jeg fikk et meget positivt førsteinntrykk av denne bedriften og det svarte virkelig til mine forventinger. Alt ble levert til avtalt pris og tid. De kom med gode råd og hadde gode løsningsforslag. De er konkurransedyktige på pris. Jeg er meget imponert over godt utført håndtverk, jeg kan sterkt anbefale denne bedriften til andre. Jon Erik Sletten, 16 juni 2017.

Jon, Bekkestua, 16. juni 2017

Oppussing av 2 bad 2 m2 + 8 m2

Majetic har totalrenoverat våra 2 bad helt från grunden och vi är väldigt nöjda med resultatet. Arbetet blev genomfört raskt och med hög kvalitet. Kostnaden är väldigt kompetitivt och de erbjuder stora rabatter hos många flisleverantörer. Jag blev lite överraskad att ingen tegning behövdes för att genomföra det stora jobbet, men detta kan Majetic utan tvill! Allt blev exakt som vi hade önskat oss. Anbefaller starkt!

Alexandre, Oslo, 8. juni 2017

Total-oppussing av to bad pluss kjeller.

Majetic har levert meget godt arbeid innenfor avtalt tid. Vi er meget fornøyde.

Lars, Oslo, 30. mai 2017

Totalrenovering bad

Veldig fornøyd med utført arbeid. Både arbeidere og prosjektleder var fleksible, kom med gode løsninger og var imøtekommende når jeg hadde øsnker. De var raske, gjorde godt arbeid og ga en god pris.

Karoline, Oslo, 8. mai 2017

Renovere soverom og lite bad

Ryddig gjennomføring av jobben. God resultat.

Bjørn, Asker, 9. jan. 2017

Lage bad av vaskerom

Vi fikk omgjort en vaskekjeller til et bad. Majetic leverte veldig bra på de tekniske løsningene og finishen. Hyggelige folk og de fleste snakket norsk.

Anders, Oslo, 3. jan. 2017

Oppussing av 2 bad samt entré i enebolig

Majetic (bygg/VVS) og Elkomfort (El) har gjort en solid jobb og vi er meget godt fornøyd med sluttresultatet. Firmaet legger stor vekt på kvalitet og håndverkerne er erfarne og dyktige. I tillegg har de utvist fleksibilitet når det har oppstått behov for endringer underveis. Eneste minus er at prosjektet tok noe lenger tid en forespeilet samt at vi måtte ta oss av en del koordinering selv. Vi kan imidlertid trygt anbefale Majetic til andre.

Eivind, Oslo, 21. des. 2016

Renovere bad og og bygge om separat toalett til vaskerom. (vegg i vegg)

Majetic Rør og Bygg totalrenoverte vårt bad og gjorde om toalett til vaskerom. Jeg kan trygt anbefale Majetic og hans medarbeidere videre. Jeg er veldig fornøyd med prosessen og arbeidet som ble utført. Meget pent utført arbeid med stort fokus på detaljer. Som følge av en misforståelse ble 2 innfelte hyller plassert feil, dette ble raskt rettet og plassert på stedet jeg ønsket. Litt dårlig kommunikasjon rundt tilleggskostnader. Anbefales!

Joachim, Oslo, 25. nov. 2016

Bygge bad,ca 3m2

Flott håndarbeid og bra pris. Anbefales.

Anine, Oslo, 24. juni 2016

Renovering av bad

Jobben innebar totalrenovering av et bad på 5,5 kvm. Selskapet var blant de billigste av tilbudene vi fikk og de ga et meget godt inntrykk på befaring. Ingenting å utsette på selve prosessen og de ble ferdige nesten en uke før avtalt tid. Veldig fornøyde med resultatet og vi vil absolutt anbefale selskapet til andre.

Thomas, Drammen, 8. juni 2016

Totalrenovering kjeller

AS Majetic har vært fleksible og service innstilte: resultatet ble bedre enn forventet. Daglig leder er tydelig i kommunikasjonen og det har oppstått svært få misforståelser underveis i prosjektet, uten overraskelser på kostnadssiden. Jeg må spesielt trekke frem den kunnskapsrike byggelederen Adem som har bidratt med gode ideer og løsninger underveis. Vi har i tillegg til hovedprosjektet valgt å bestille ekstra snekkerjenester fra AS Majetic.

Eivind, Oslo, 20. mai 2016

Ønsker befaring av bad mtp oppussing

Profesjonelle folk som utførte veldig bra arbeid da vi pusset opp det ene badet vårt. Punktlige. Var også rimeligere på pris enn andre firmaer. Bruker dem gjerne igjen, og anbefaler andre å gjøre set samme!

Kristoffer, Kolsås, 2. mai 2016

Takoppløft og totalrenovering av to baderom.

AS Majetic Rør og Bygg har gjort en utrolig bra jobb med å bygge et stort takoppløft på den ene siden av huset, samt totalrenovere to bad. Alt ble utført slik som ønsket, til avtalt tid og med en god kvalitet på utførelsen. Vi har hatt god kommunikasjon med daglig leder Muhamed gjennom hele prosjektet. Og det vi har vært misfornøyd med har han fikset opp i, slik at sluttresultatet har vært helt pirkefritt. Kan anbefales.

Ståle, Nesøya, 3. april 2016

Renovere bad og vaskerom

Dyktige arbeidere som er punktlige og effektive. Vi er meget fornøyd med resultatet. Kommunikasjonen kunne vært noe bedre i forhold til småting underveis i prosessen. Men ellers veldig fornøyd med bedriften og ville absolutt brukt de igjen.

Johanne, Tranby, 21. mars 2016

Nytt røropplegg kjøkken

Det ble gjort en god jobb. De svarte raskt og kom til avtalt tid. Prisen ble en del høyere enn de først anga.

Maja, Kolsås, 1. mars 2016

Rørlegger bad

Vi er kjempe fornøyde med vårt nye og lekre bad. Badet ble ferdig til avtalt tid og pris, og det var god kommunikasjon hele veien. Vi ville benyttet dem igjen.

Hilde, Oslo, 18. feb. 2016

Oppussing 100m2 rekkehus

Godt utført arbeid! Majetic ga klart best inntrykk ved befaring. De ga gode råd, og råd som senket totalprisen. Prisen var best med god margin. Arbeidet ble i hovedsak utført i tide og meget profesjonelt. Spesielt snekkeren Marcin! Jeg skulle nok ønsket en kontrakt som var ennå et hakk mer nøyaktig på spesifikasjon av varer de skulle levere. Men dette medførte ikke problemer. Oppfølging og retting av småfeil etter leveranse har vært problemfri.

Thor, Blommenholm, 18. jan. 2016

Totalrenovering av baderom

Noe oppfølging og utbedringer måtte til godt fornøyd med sluttresultatet! Prosjekt leder kunne være litt vrang, men vi kom til enigheter Gode rabatter på materiale Få uker over avtalt tid Mange veldig flinke arbeidere! Kostnadsmessig, absolutt å anb.

Jonas, Oslo, 8. jan. 2016

Renovere bad og flytte kjøkken.

De var raske på plass med å gi tilbud, og kunne starte med det samme. Prosjektleder har kommet med mange fornuftige løsninger og prøvd å finne måter jeg kan få det som jeg vil. Har også fått vite hva som ikke er gjennomførbart. Disse kan jeg anbefale!

Hilde, Oslo, 4. des. 2015

Rive og lage nytt bad

Fraværende kommunikasjon internt. Mye feil og mange forsøk på å rette opp feil. Svak og uprofesjonell prosjektledelse. Skulle bruke 3-4 uker, brukte 6-7 og da var ikke alle feil rettet opp i. Ikke et firma vi ville brukt igjen.

Willumsen, Oslo, 29. okt. 2015

Oppussing av bad

Majetic rør og bygg.

Eivind, Oslo, 11. okt. 2015

Renovere bad på 2,5 m2

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Hadde god kommunikasjon med Muhamed underveis og han sto for all kontakt mellom elektriker, rørlegger, murer og snekker. Resultatet ble veldig bra og jeg fikk et fint bad til en akseptabel pris.

Hanne, Drammen, 29. sep. 2015

Bygge om gammelt vaskerom/bad til 2 bad

Gode råd og tips til utføring, bra på pris, holdt avtaler, ferdig til avtalt tid.

Gisle, Oslo, 29. sep. 2015

Lage nytt baderom ca 8,2 m2

Vi kan virkelig anbefale Majetic AS videre! ! De gjorde en veldig bra jobb med badet vårt, og vi sitter igjen med et veldig bra resultat! Vi hadde god kommunikasjon med Muhamed gjennom hele prosessen, og prosjektet var både godt organisert og gjennomført. Muhamed var lett tilgjengelig, og hadde fortløpende kontakt med alt av rørleggere, elektrikere, flisleggere, snekker osv. Prisen sto også i forhold til kvalitet og jobben de utførte. Anbefales!

Cecilie, Vettre, 24. sep. 2015

Anbudskonkurranse for sanitæranlegg i ny garasje ihht. beskrivelse

Det var nødvendig med noen korrekturer i den første delen av oppdraget. Firma utførte disse bra og resten har gått OK.

Bernard, Drammen, 22. juli 2015

Helrenovering av bad

Vi er imponert! En veldig grundig prosess, god oppfølging og et veldig lekkert resultat. Muhamed inspiserte, ga oss gode tips til løsninger, og vi fikk en egen prosjektleder som fulgte oss gjennom prosessen. Han var alltid tilgjengelig, og alle spørsmål og ønsker ble håndtert godt. Alt fra riving, støping, flislegging og elektrisk ble gjennomført grundig og bra. Vi kan på det varmeste anbefale Muhamed og Majetic til andre.

Torstein, Oslo, 30. juni 2015

Røropplegg hybelleilighet

Rask, effektiv - holdt avtaler, gode løsninger. Kan anbefales. Knut.

Knut, Stabekk, 29. juni 2015

Nytt bad

Anbefales ! ! ! Skal bruke dem igjen. Geir Brænne, Drammen.

Geir, Drammen, 17. juni 2015

Demontere/kaste dusjkabinett og montere badekar,fuge

Greit utført oppdrag.

Fredrik, Oslo, 28. mai 2015

Oppussing av 2 bad og bygge to nye soverom i kjelleravdeling

Majetic Rør og Bygg har gjort en meget solid jobb med oppussingen! Tilbudet vi fikk var svært oversiktlig og ryddig og prisen konkurransedyktig. Det som allikevel gjorde at vi til slutt valgte Majetic var det positive inntrykket vi fikk av prosjektleder og det inntrykket har bare forsterket seg underveis. Kvaliteten på det utførte arbeidet er også svært bra og de få anmerkningene som ble notert under sluttbefaring ble raskt utbedret! Anbefales! !

Andre, Reistad, 22. mai 2015

Renovere kjeller.

Meget godt fornøyd med jobben som Muhamed og hans team utførte. Full renovering av kjeller, inkl. Nytt vaskerom. Flislegging og maling av alle rom, totalt 55 m2. God koordinering mellom maler, flislegger, rørlegger og elektriker. Alltid minst en som snakket norsk tilstede. Oppsart og avsluttning som avtalt. Kostnader som avtalt. Meget bra!

Osvald, Oslo, 20. april 2015

Totalrenovering av bad (2,5 m2)

Meget fornøyd med arbeidet på vårt bad og godt samarbeid og kommunikasjon underveis i prosessen.

Daniel, Oslo, 14. april 2015

Bytte toalett og skifte vask

Jobben gjort prikkfritt, til avtalt pris.

Ole, Tranby, 28. mars 2015

Renovering bad

Veldig bra, anbefales.

Ole, Oslo, 27. mars 2015

Oppussing av baderom

Veldig godt utført jobb av Majectic rør. Punktlig levering, saklig fremlegging av muligheter og løsninger, men også nøktern holdning ift hva som var mulig, utfordringer som kunne skje og potensielle problemer. Håndverkerne var hyggelige, ryddig og snakket alle engelsk og en del av dem godt norsk også. Prosjektleder var tilgjengelig og lydhør og prosjektet gikk stort sett på skinner. Ferdig til tiden var de også, kan anbefales.

Øivind, Oslo, 18. mars 2015

Hel renovering og riving av bad

Utrolig ryddige og kjempe flinke til å ordne opp i problemer som dukket opp underveis. Det var veldig betryggende å vite at de alltid var tilgjengelige på telefon og de var veldig flinke til å forklare prosessen underveis. Hadde ansatt de igjen uten tvil!

Karina, Oslo, 11. mars 2015

Oppussing av bad

AS Majetic Rør og Bygg totalrenoverte vårt hus ink bygg av nytt bad/vaskerom. Profesjonellt firma med veldig flinke og hyggelige håndtverkere. De er opptatt av detaljer, og sluttresultatet ble utrolig bra. Ryddige og alltid punktlige på tid. Anbefales!

Thomas, Oslo, 10. mars 2015

Oppussing av bad

Majetic Rør og Bygg har utført en svært god jobb til en konkurransedyktig pris. Vi fikk god oppfølging av prosjektleder Muhamed, som alltid var tilgjengelig for spørsmål. Badet ble ferdig til avtalt tid, og håndverkerne var både dyktige og høflige. Jeg kan varmt anbefale dette firmaet til andre.

Lage, Stabekk, 9. mars 2015

Rehabilitering og bygging av nytt bad

Anbefales ikke. Dårlig prosjektledelse: vi måtte påpeke hva avtalen inkluderte, og feil ble gjort (senere rettet opp). Frostskade oppsto grunnet feil legging av rør. Vanskelig kommunikasjon med enkelte håndverkere (ikke norsk- el. Engelsktalende).

Beate, Oslo, 12. jan. 2015

Nytt bad 2-3 m2

Majetic laget et nytt bad på 4-5 m2 til hybelen min. Hele byggeprosessen har gått knirkefritt og effektivt, avtaler ble holdt og mine ønsker ble ivaretatt. Det har vært en god kommunikasjon med både ledere og håndtverkere, og jeg er veldig fornøyd med prisen og kvaliteten på arbeidet. Jeg kan bare anbefale firmaet videre.

Barbara, Oslo, 29. des. 2014

Opussing av bad

Var uppmärksam och kontrollera arbetet emellanåt! Fick påpeka en del saker som dom fick rätta upp. Arbetsledaren kommunicerade inte vidare mina önskemål till arbetaren som han sa han skulle göra.

Joakim, Oslo, 25. des. 2014

Oppussing av bad og gang/entre

God fremdrift og god prosjektledelse av prosjektleder Muhamed. Fint sluttresultat til akseptabel pris. Rask ekspedering av et par mindre etterarbeider som gikk på finishen. Basert på den jobben som ble gjort hos oss, kan dette firmaet trygt anbefales.

Thor-Arne, Heggedal, 8. des. 2014

Mindre rehabilitering 2 bad

Rask tilbakemelding, effektiv gjennomføring til rett kvalitet. Anbefales!

Kjetil, Oslo, 2. des. 2014

Renovering av bad i leilighet - oslo

Denne bedriften gjorde et meget godt inntrykk på befaring og prisen var også svært konkurransedyktig. Har hatt god kommunikasjon med arbeidsleder Denis hele veien. Sluttresultatet ble vi svært fornøyd med, og vi valgte også Majetic Rør og Bygg når vi skulle gjøre oppgraderinger andre steder i leiligheten.

Trond, Oslo, 21. nov. 2014

Oppussing av bad

Godt samarbeid, men måtte stadig følge opp småting.

Stig, Oslo, 20. nov. 2014

Lite bad og vaskerom i kjeller

Godt fornøyd med arbeidet. Veldig bra prosjektledelse, så jeg var trygg på at dette kom til å gå bra. Kan anbefale disse gutta.

Andreas, Sandvika, 18. nov. 2014

Rörlegger,2 oppdrag

Blev meget førnøyd. Meget fleksibel. Tog noen time lengre en planlagt.

Joakim, Oslo, 15. nov. 2014

Renovering av 86 kvm leil majorstuen

Bra førsteinntrykk, men myyye misforståelder hele veien. Jobben gjort bra, men dårlig malingsarbeid på dører etc. 7 mann for å sette opp skyvedører, og det ble heller ikke noe bra resultat akkurat pga kommunikasjonsproblemer. Tok kontakt med Mohammed i firmaet for at han skulle datere et brev han hadde skrevet som ikke var datert. Fekk da sms om at firmaet var gått konkurs, men her er de altså ? Velger ikke de en annen gang!

Ragnhild, Oslo, 12. nov. 2014

Oppussing av bad

Godt utført arbeid, litt rot med prosjektledelsen, noen småfeil som måtte utbedres, men alt i alt greit.

George, Oslo, 5. nov. 2014

Bygge om gjestetoalett til baderom

Meget dyktige håndtverkere, som bidro aktivt med forslag som ga bedre løsninger mht romløsning og plassutnyttelse på det nye badet. God finish på snekker- og flisarbeid, og god pris.

Jon, Oslo, 4. nov. 2014

Utbedring av bad,totalentreprise

Mitt gamle bad ble strippet, og alt ble bygget på nytt. Jeg har fått et kjempefint bad - solid, forskriftsmessig og pent! Arbeidslederen var god til å kommunisere og dessuten lydhør, så alt ble slik jeg hadde ønsket!

Synnev, Oslo, 27. okt. 2014

Helrenovere bad - startdato 6. august

Vi er veldig fornøyd med Majetic: dyktig fagfolk som kan sine yrker, og utrolig behjelpelig. Alltid lett å få takk i folk -- da vi hadde ekstra spørsmål fikk vi alltid svar og hjelp. Kan gjerne anbefale, også for større jobber som dette (helrenovere bad).

Laurel, Oslo, 3. okt. 2014

Rehabilitering av bad i kjeller

Svært godt fornøyd med arbeidet til de som rev, støpte opp, la våtromsplater, malte og la fliser. Rørleggeren tok noen litt rare snarveier, som medførte merarbeid for andre. Men sluttresultatet på badet ble meget bra.

, Ski, 26. sep. 2014

Oppussing av bad

Totalrenovering av bad. Er veldig fornøyd med jobben som Majetic Rør og Bygg har utført på mitt bad. Jobben er nydelig utført av flinke og hyggelige håndtverkere og jeg vil absolutt anbefale dem. May-Liss Antonsen, Skjetten.

May-Liss, Skjetten, 23. aug. 2014

Totaloppussing av bad og vaskerom

Vi er SVÆRT FORNØYD med jobben Majetic Rør og Bygg har gjort hos oss. I tillegg til å pusse opp bad, vaskerom og toalett så valgte vi å bruke Majetic på alt resterende arbeid som måtte utføres i huset: Legge nytt gulv, helsparkle alle vegger og tak, legge alle lister, male alle vegger og tak. Resultatet er veldig bra og vi vil absolutt anbefale dem. Komunikasjonen med byggeledere gikk veldig fint og tidsplanen ble holdt bra. Takk!

Vanessa, Oslo, 11. aug. 2014

Totalrenovering av bad fra 1970

Veldig flott utført jobb. Hyggelige arbeidere og prisen ble som avtalt. Anbefales på det varmeste.

Jan, Hosle, 4. juli 2014

Oppussing av vaskerom med toalett

Jobben ble gjort innen avtalt tid. Vi er veldig fornøyd med resultater. Synes alle som jobbet hos oss var flinke og proffe i sin jobb. Ikke noen problem å få tak i prosjektleder på mail eller telefon. De var også flinke til å rydde eller seg hver dag.

Stefan, Finstadjordet, 6. april 2014

Totaloppussing av bad

Jeg valgte AS Majetic Rør og Bygg til å totalrenovere mitt ca. 8 kvm. Bad,og det har jeg ikke angret ett sekund på. Disse kan jeg anbefale. De ble ferdige en dag tidligere enn avtalt,og alt ser veldig fint ut. Veldig proffe. Gutter alle sammen :).

Anne, Oslo, 25. mars 2014

Renovering bad

Jobben virker veldig bra utført. Oppstart som planlagt og avsluttet også til avtalt tid. Lettere kommunikasjonsproblemer underveis. Dette gikk i hovedsak på hba vi skulle levere og hva de skulle levere. Ingenting å si på utført arbeid som sagt, men krevde en del av oss ettersom vi var ansvarlige for å levere alt fra fliselim til trykknapp på toalettsisterne. Mye innkjøp for vår del. Prisen inkl alt endte rundt 20 000 over tilbud inkl alt.

Christian, Oslo, 12. mars 2014

Totalrenovering av bad - tregulv.

Disse gjorde en veldig fin jobb til en rimelig penge. Han som leder det hele (Muhammed) snakker flytende norsk, men snekkere/rørleggere snakker enten hverken norsk/engelsk, eller bare engelsk, slik at kommunikasjon måtte gå via Muhammed. Det ga litt ekstraarbeid, men han var hele tiden hyggelig og imøtekommende. Arbeidet er svært pent utført, men vi gikk ganske langt over tiden pga feilberegning av fliseareal, vi måtte vente på flere fliser.

Marie, Oslo, 6. des. 2013

Pusse opp bad i enebolig i oslo

Vi er godt fornøyd med badet som Majetic Rør har totaloppusset. Badet er pent, prisen er god og vi har fått dokumentasjon på at det er gjort etter våtromsnormen. De som jobbet var dyktige. Forventningene som ble gitt på befaring ifm. Byggeledelse ble ikke helt innfridd. Vi kunne ønske oss mer oppfølging fra byggeleder underveis.

Sturle, Oslo, 24. nov. 2013

Opp-pussing bad

Anbefaler Majetic Rør på det varmeste. Håndverkerne viser stolthet for arbeidet sitt og da det dukket opp små problemer snakket de med meg og vi løste det sammen på den beste måten. Nå sparer jeg til nytt kjøkken og vil da benytte dem til oppussingen der.

, Lørenskog, 18. nov. 2013

Total oppussing av lite bad på ca 2 m2.

Majetic Rør har gjort en utrolig bra jobb med å totalrenovere mitt 2 kvadratmeter bad for en meget god pris! Alt ble utført slik som ønsket, til avtalt tid og med et kvalitet som tilfredsstilte mine høye krav. Det eneste jeg kommer på som kan trekke litt ned på helhetsinntrykket er at de ikke ønsket å montere glassdør til dusjnisjen og at det var litt rot i kommunikasjonen med elektrikeren. Utenom dette, er jeg meget fornøyd!

Ståle, Oslo, 13. okt. 2013

Rive og sette opp ny vegg i leca.

Møtte til avtalt tid. Jobbet iherdig når de var her. Vil trolig bruke samme firma senere.

Per-Ivar, Vollen, 26. sep. 2013

Oppussing og rehabilitering av bad på ca. 5 m3.

Veldig fornøyd med jobben Majetic Rør gjorde med rehabilitering av vårt bad! Helt fra første avtale om befaring ble avtaler holdt og arbeidet ble gjennomført effektivt og med flott resultat. Riving og grov oppbygging ble gjort første uken før vi dro på ferie. I ferien var kun enkle avklaringer nødvendig. Badet så godt som helt ferdig etter to ukers ferie. Stort pluss til Denis og Muhamed for god kommunikasjon og oppfølging. Vår beste anbefaling!

Nikolai, Oslo, 28. aug. 2013

Rehabilitertng 2 bad pluss nytt wc

Hyggelige og dyktige håndverkere. Flinke til å informere og følge opp jobben. Noen avvik i sluttfasen som ble ordnet på beste mulige måte. Anbefaler Majetic Rør AS på det varmeste.

Stein, Kolsås, 27. juli 2013

Totaloppussing av bad i drammen

Vi er veldig fornøyd med jobben Majetic Rør gjorde. De var punktlige, ryddige og lette å kommunisere med. De ga oss en god pris, og varslet underveis dersom det ble tillegg. De jobbet effektivt, og kom også med forslag til endringer dersom de mente noe kunne løses på en bedre måte enn hva vi hadde tenkt. Resultatet ble veldig bra, og vi anbefaler bedriften på det varmeste.

Åshild, Drammen, 8. juli 2013

To bad skal pusses opp

De leverte ett meget godt håndtverk, og begge badene ble perfekte. Ble imponert over hvor ryddige de var, og at de hele tiden hadde i fokus å gjøre oss fornøyde. Anbefaler majetic rør på det sterkeste!

Torfinn, Asker, 28. juni 2013

Totalrenovering av bad

Bedriften var profesjonell under hele renovasjonsfasen (fullstendig renovering av bad på 4 kvadratmeter). De dekket gang og åpne områder med plast og dekke slik at det ikke ble noe skader på gulv, vegger eller støv i hele leiligheten. Badet ble ferdig 2 dager senere enn avtalt, men arbeidet ble bra gjennomført. Det eneste vi kan utsette noe på er til tider manglende kommunikasjon fra firmaet, vi måtte kontakte de for å høre hvordan det gikk.

Elisabeth, Gjettum, 21. des. 2012

Rørleggerarbeid kjøkken

Utførte arbeid på kjøkken til god pris og med god kvalitet. Hyggelige og hjelpsomme ansatte.

Alexander, Oslo, 19. nov. 2012

Totalrenovering av bad

Kjempefornøyd med at jeg valgte Majetic Rør til å totalrenovere badet mitt! Prismessig var de bra, rask oppstart, og var ferdig innen avtalt tid (3 uker) Hovedgrunnen for valget var forslaget fra Muhamed da han var på befaring. Pga lite bad foreslo han å sette vaskemaskinen inn i et eksisterende skap i gangen. Skapet fikk eget sluk og membran, og vips hadde jeg mye bedre plass på badet :) Svært fornøyd med alt arbeid! (flott flislegging! ! ! ).

Karoline, Oslo, 9. nov. 2012

Baderom rehabilitering

Veldig god pris og storfornøyd med resultatet! De småfeilene som kom ble rettet opp raskt og uten tillegg i pris - hele jobben tok litt over 2 uker. Pluss i boka for å være veldig tilgjengelige på telefon, svarte alltid med en gang eller ringte tilbake innen 30 minutter! Ikke akkurat standard i bransjen ellers. . .

Tine, Oslo, 18. okt. 2012

Renovering av etasje i lavblokk (bad,kjøkken,entré,ildsted mm)

Majetic rør AS flyttet bad, bygde kjøkken og foretok rehabilitering av gang og stue for oss i juli og august 2012. De utførte arbeidet til en god pris og godt innenfor avtalt tid. Majetic fremsto som profesjonelle og faglig dyktige, og sluttresultatet ble slik vi ønsket. Utbedring av noen små og lite betydningsfulle detaljer ble imidlertid liggende en liten stund etter at resten av arbeidet var avsluttet. Vi bruker gjerne bedriften igjen.

Axel, Oslo, 18. sep. 2012

Oppussing av rekkehus (innvendig)

Har gjort en fin jobb innen fristen, til en lavere pris enn de øvrige tilbyderne vi fikk anbud fra. Bedriften er spesielt gode på bad, men kan med fordel forbedre seg på noen andre (detaljer/) områder - derfor en stjerne i minus.

Silje, Oslo, 20. aug. 2012

Nytt bad i tom leilighet,befaringsmuligheter ved kontakt.

Hyggelig, og imøtekommende!

Per, Oslo, 9. juli 2012

Totaloppussing av leilighet på rykkinn.

Totalrenovering av Bjørnebærstien 18. En 3-roms leil. På 82 kvm. Arbeidet besto i sammenslåing av bad og vaskerom med flytting av vannrør og avløpsrør. Det ble lagt "rør i rør", varmekabl, fliser på vegger og gulv. Downlights i tak. Alle vegger og tak ble overflatebehandlet og det ble lagt nytt parkettgulv over det hele. Nytt kjøkken etter Majetics anbefaling. Flott utført jobb og koordinert hele prosjekt glimrende. Anbefales på det sterkeste.

John, Rykkinn, 22. feb. 2012

Bygge bad i gammelt vaskerom

Veldig fornøyd med det som ser ut som godt håndtverk, til avtalt tid og pris. Underveis bestemte vi oss for å pusse opp to bad. Noen småting vi klaget på (skader i malingen ellers i huset osv) førte til at de kuttet regninga med noen tusenlapper.

Carl, Oslo, 15. nov. 2011

Oppusning av bad,4kvm - rørlegger,membran og fliselegging

Bra på pris og tid, men krevde mye oppfølgning for å få ting skikkelig gjort. Mye slurv og snarveier. Kjedelig å "kjekle" med håndverker om montering når man står med instruksen i hånden, hvor det står svart på hvitt. Service i administrasjonen var også svært usympatisk ift. Fakturering av uferdig arbeid. Vil bare anbefale til de som er kyndige nok til å oppdage slurv, og tar kampen for å rette disse.

Erlend, Oslo, 10. okt. 2011

Renovering baderom

Ok pris. Startet raskt. Noe dårlig finish. Ting som ble klaget på tok veldig lang tid å få ordnet. Tok 3 mnd. Fra jobben ble startet til varmen i gulvet fungerte.

John, Vettre, 29. sep. 2011

Nytt bad

Jeg var veldig fornøyd med kvalitet i forhold til pris. De holdt også sin del av avtalen hele veien, vil absolutt anbefale andre å bruke dem.

Marit, Vøyenenga, 13. juni 2011

Renovering av bad

Kvaliteten svarte absolutt til forventningene og avtalt pris ble overholdt i henhold til tilbud. Pålitelige og hyggelige ledere og håndverkere. Firmaet kan anbefales på det varmeste !

Grethe, Oslo, 29. mai 2011

Renovering av bad

De fikk en veldig kort tidsfrist av forskjellige private grunner. De sa at de skulle klare dette. Jeg fikk dette skriftlig. De overholdt fristen, de ble faktisk ferdig en dag før fristen. Jeg valgte og kjøpte inn flisene selv og de gjorde alt annet. Oppgavene var å skifte og flytte noen rør, varmekabler, fliselegge gulv og vegger, sette opp dusjdører, armaturer, vask og toalett. Vi avtalte pris skriftlig, og dette overholdt de uten noe diskusjon. Alt i alt så er jeg VELDIG fornøyd med selskapet. Kan virkelig anbefale dem!

Christine, Oslo, 28. mai 2011

Totalrenovering av bad

Meget fornøyd med vel utført arbeid til en akseptabel pris. Dyktige håndverkere som utnyttet tiden maksimalt. Leder kom med nyttige innspill under planlegging. Vil anbefale bedriften på det beste.

Sven, Slemmestad, 16. mai 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

SDM Bygg & Eiendom AS

4.8 5 evalueringer Høvik

Proffbygg PL AS

  Høvik