Siste evalueringer (9)

Maling av furu tak+2 stk trapper.

Svært flinke håndtverkere! Vi var veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Beis av vegger (hvit-beis), maling av tak og trapper og muring av pipeløp + noe flislegging. De var veldig nøyaktige, høflige og ryddige. Det eneste som var å utsette på dem var at prisen ble en helt annen enn det vi først var forespeilet. Men jeg antar det ble riktig pris i forhold til timene som ble lagt ned.

Helen, Haslum, 28. feb. 2013

Bytte gulv,legge tak innvendig,male vegger innvendig.

Dette er profesjonelle folk som jobber effektivt og er nøye med alt de gjør. Darek er behagelig å kommunisere med. Han spør under hele prosessen om jeg er fornøyd og kommer med forslag til hvordan ting kan gjøres for å få et best mulig resultat. Darek og hans folk er høflige og trivelige personer som jeg setter stor pris på. Jeg er svært fornøyd med arbeidet de har gjort og prisen er i henhold til avtale. Jeg vil bruke dette fimaet igjen.

Kirsten, Hosle, 30. mai 2012

Oppussing i 30 kvm stor stue: maling av tak,maling/tapetsering av vegger

Utførte malerjobb av 30 KVM, inkl tak. Meget punktlig, godt arbeid, gjorde seg ferdig før estimert tid og jeg betalte kun for de timene de hadde brukt. Jeg vil bruke dem igjen. Bittelite trekk for noe finish i karmer og overganger mellom farger, men totalt sett veldig bra! ! Prisen var fornuftig.

Line, Østerås, 28. feb. 2012

Renovering av vertikaldelt tomannsbolig på årvoll (oslo)

Byggtjenester Sitko v/Darek ble valgt for å gjennomføre en (tilnærmet) total renovering av en vertikaldelt tomannsbolig. Kvaliteten på arbeidet var svært høy og til en meget konkurransedyktig pris. Kommunikasjonen var glimrende og løsningsorientert. Darek var også svært fleksibel når det oppstod uventede problemer (manglende leveringer) og jeg vil ikke nøle med å anbefale Byggtjenester Sitko til andre.

Morten, Oslo, 24. jan. 2012

Oppussing av leilighet - ca. 60kvm

Basert på gode referenser og hyggelig første møte valgte vi Darek Sitko og hans team - de helspakklet vegger/ tak, flisla vegg+gulv,tapetserte,malte,fikset peisen,slipte og oljet gulv - en total renovering av hele leiligheten som vi er utrolig fornøyde med! Darek var veldig enkel å kommunisere med og kom med mye bra innspill/forslag, teamet hans jobbet kjappt, effektivt og holdt tider/det som var lovet. Gir våre varmeste rekommendationer!

Sophie, Oslo, 25. okt. 2011

Oppussing av kjellerstue - 30 m2

Byggtjenester Sitko utførte arbeidene på en effektiv og grundig måte. Vi var meget fornøyde med arbeidet som ble utført.

Mads, Lommedalen, 19. sep. 2011

Snekker og malerarbeid i leilighet i oslo

Derek Sitko har gjort en strålende jobb for oss. Han er arbeidssom, kreativ, dyktig, grundig, fleksibel og veldig hyggelig. Han er en ekte fagmann som ser muligheter og finner løsninger. Vi kan varmt anbefale ham. Vi skal absolutt benytte ham igjen ved senere behov.

Gerd, Oslo, 2. april 2011

Maling av 56 kvm leilighet på sinsen

Jeg la ut en forespørsel for å få malt en 56 kvm stor leilighet. Valget falt på Byggtjenester Sitko, og det angrer jeg ikke på! De har malt kjøkkeninnredning, radiatorer, tak, vegger, dører, lister, vinduer og vinduskarmer i hele leiligheten. I tillegg har de også malt alt av synlige rør o. L. De har gjort en meget nøye og god jobb, til en svært gunstig pris. Jeg kan på det sterkeste anbefale de til andre. Jeg vet i hvert fall hvem jeg velger neste gang jeg trenger noe gjort :-).

Anonym, 29. mars 2011

Lister,utforing og vinduskarm. (haster!)

Jobben ble utført av Darek Sitko. Alt av gulvlister, utforinger, dørgerikter og 2 nye vinduskarmer ble ordnet på to dager for en leilighet på 70kvm. Raskt, effektiv og dyktig snekker som kan anbefales. Vi er svært godt fornøyd med jobben som ble utført.

Eivind, Oslo, 5. mars 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Dan Construct AS

4.9 59 evalueringer Sandvika

G-pro Byggservice Szczesny

5.0 30 evalueringer Sandvika

Arian Håndverkstjenester

5.0 3 evalueringer Sandvika