BjH-Arkitekter AS

4.7 (6 evalueringer)
 • OVERSIKT
 • KONTAKT
 • EVALUERINGER
 • OM OSS
Klikk deg inn på de forskjellige fanene for å endre, legge til og fjerne innhold. Alt du ser på "Oversikt" hentes fra de andre fanene.
Send melding
Vis telefon
 • St. Olavsgt 6 - ( Villa Møllebakken - 2 Etg. ), 3126 Tønsberg
 • Åpner Mandag kl. 09
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt

BjH-Arkitekter AS

BjH-Arkitekter AS er bygget på mer enn 30 års erfaring med varierte arkitekttjenester. Vi fokuserer på prosjektering av tegninger for rammesøknad til småhusprosjekter som eneboliger, rekkehus og hytter. Uforpliktende møte med befaring.... Les mer om BjH-Arkitekter AS

BjH-Arkitekter AS

BjH-Arkitekter AS er bygget på mer enn 30 års erfaring med varierte arkitekttjenester. Vi fokuserer på prosjektering av tegninger for rammesøknad til småhusprosjekter som eneboliger, rekkehus og hytter. Uforpliktende møte med befaring.
Arkitektkontoret er i Villa Møllebakken på Haugar i Tønsberg, med Vestfold som det primære virkeområde. Vi påtar oss prosjekter i tilliggende områder langs E-18 fra Larvik til Oslo. Vi kan her komme på befaring og gi personlig rådgivning etter avtale. I lokalområdet til Tønsberg omegn tilbyr vi uforpliktende første møte med befaring.
Prosjektering er primært fokusert på utvikling av forprosjekt med tegninger og søknad om byggetillatelse, men vi utarbeider også grunnlag for anbud og produksjonstegninger. Vi utfører oppmåling av eksisterende bygning og lager nye tegninger ut fra 3D modell. Kontoret har høy kompetanse i grafiske 3D presentasjoner og animasjoner. Kommunikasjon foregår med epost og scannede kopier av skisser eller oppmålingsskisser. Dere vil få pdf kopier etter hvert som prosjektet utvikler seg og dere kan direkte påvirke prosessen ved aktivt ta del i prosjekteringen gjennom interaktiv skjermdeling med arkitekten ved å bruke Skype. Vi kan i de fleste tilfeller studere eiendommen på Google eller tilsvarende andre nettbaserte kart som 1881.no, Finn.no, Norge i bilder, Gule sider og andre. Et samarbeide over internett gir dere hyppige tilbakemeldinger som kan vurderes når det passer og dere får skriftlig og grafisk dokumentasjon på arbeidet etterhvert som prosjektet utvikler seg.
Prosjektering er oppdelt i oppstartsfase med 2 versjoner ( skisse-prosjekt ) og forprosjektfase med 4-5 versjoner ( rammesøknad med 1:100 tegninger ), og evt. hovedprosjekt ( arbeidstegninger 1:50 ). Hver fase har flere versjonsutsendelser av tegninger avhengig av størrelsen på prosjektet. Prosjekteringoppdraget utføres normalt som fast pris avtale med utbetalinger oppdelt i faser etter størrelse av prosjekt og honorar. Fast prisavtale er imidlertid avhengig av hvor godt oppgaven er beskrevet og hvor konkret prosjektet lar seg dokumentere med eksisterende tegninger, skisser og foto. Du er kun forpliktet økonomisk til å fullføre oppstartprosjektet Fase 1, før du bekrefter videre prosjektering i Fase 2 der siste versjon er tegninger til rammesøknad med nabovarsel. Arkitekt er gjerne ansvarlig søker frem til 1. gangs vedtak i byggesak. Der etter må det etableres ny prosjekteringsavtale for en eventuell videreføring til hovedprosjektet som kan være vesentlig mer omfattende enn forprosjektet. Mer om dette hvis vi etablerer kontakt med telefon eller med epost. Det kan også være aktuelt å utarbeide salgsprospekt som omfatter grafisk arbeide med illustrasjoner som perspektiver innvendig og utvendig. Eventuelt videre engasjement etter egen eller utvidet avtale.
Les mer

Sertifiseringer og godkjenninger

Utvalgte evalueringer

Her jobber vi

 • AkershusBuskerudVestfold

Uforpliktende første møte med befaring.                               Oppmåling og registrering innvendig og utvendig.              Oppdateringering av  eksisterende tegninger.                     Kreative møter med skisseutkast.                          

 • Åpner Mandag kl. 09
  Lørdag Stengt
  Søndag Stengt
 • St. Olavsgt 6 - ( Villa Møllebakken - 2 Etg. ), 3126 Tønsberg

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2011

i enhetsregistret
Omsetning 2017

844

Tusen kroner
 • Ansatte
  1
 • Egenkapital (%)
  43.2%
 • Likviditet
  1.71%
 • Driftsmargin
  1.9%
 • Gjeldsgrad
  1.3%
 • Lønnsomhet
  4.7%
Regnskapstall (i 1000)
 
2011
2012
2013
2014
2015
2016
2017
Sum driftsinntekter
136
833
871
835
1334
1120
844
Driftsresultat
45
-79
44
-8
36
-22
16
Resultat før skatt
45
-79
44
-8
36
-22
17
Årsresultat
32
-79
44
-8
34
-21
17
Roller
Daglig leder
Bjørn Haugstad
Styrets leder
Bjørn Haugstad
Varamedlem
Birgit Fadum Haugstad
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2011-11-22
Bransje
71.112 Arkitekttjenester vedrørende byggverk
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 21-03-2019 07:49:20
Se hele regnskapet til BJH - ARKITEKTER AS på E24 Bedrift
Se regnskapstall

Ansatte

Kontakt bedriften