Siste evalueringer (7)

Tegning av vinterhave og balkong på gammelt gårdshus

Vi er svært fornøyde med jobben, arkitekten lyttet underveis og justerte etter våre ønsker. Tegningene på tilbygget er tilpasset huset på en svært god måte. Vi er strålende fornøyde med resultatet.

Lene, Larvik, 11. april 2019

Layout drawing for extra building

The architect is very helpful and has a lot of good ideas.

Gang, Blommenholm, 11. april 2017

Tegne og søke om tillatelse for tilbygg,fasadeendring og garasje.

Løsningsorientert arkitekt som utfordret våre egne ideer om hvordan tilbygget på vårt hus kunne løses. Vi brukte litt tid på kommunikasjon pr. Mail og telefon og kom etter hvert frem til en veldig bra utforming på tilbygget. Arkitekten leverte i henhold til avtalt pris og innenfor forventet tidsramme. I tillatelsen fra kommunen fikk vi til og med skryt for arkitektonisk utforming.

Lars, Son, 23. des. 2015

Tegne tilbygg,

Veldig dyktig og kreativ arkitekt som var løsningsorientert. Leverte til avtalt pris og tidsramme.

Kenneth, Tolvsrød, 12. okt. 2015

Arkitekttegning,tilbygg

Vi fikk laget tegninger av et tilbygg over to etasjer, med soverom, bad og loftstue. Dette ble fjernprosjektert, da firmaet holder til på Østlandet og vi bor i Trøndelag. Kommunikasjon på e-post, skype og dropbox fungerte bra. Arkitekten kom med gode forslag basert på stor faglig kompetanse, og vi ble godt fornøyd med tegningene. Overlot også selve søknadsprosessen til arkitekten, noe vi i ettertid ser at vi har spart veldig mye tid og krefter på.

Bodil, Malvik, 21. juni 2014

Tegninger til mindre tilbygg

Dette er et firma som kan anbefales på det varmeste! Arkitektkontoret holder til på Østlandet, mens vi bor på Vestlandet, så jobben ble utført som ”fjernprosjektering” ved at vi kommuniserte på telefon og over Internett med hyppig e-postkontakt, på Skype og ved at begge parter la ut dokumenter i Dropbox ettersom prosjektet ble utviklet. Firmaet gjorde et grundig og profesjonelt arbeid til avtalt pris og tid (to uker).

Helene, Hauglandshella, 12. nov. 2013

Tegning til byggesøknad

Fine tegninger til ett tilbygg for kjøkken og vaskerom. Han kom med innspill og gode ideer som vi dro nytte av. Da det kom til utførelse av jobben tok dette en del lengre tid enn vi var forespeilet. Det ble også noen rot i forhold til byggesøknader der arkitekten hadde søkt om feil type byggesøknad, som trenerte saken ytligere. Arkitekten var alikevel grei og samarbeidet med og løste den administrative biten på en god måte med oss. ,.

Charlotte, Vestskogen, 1. okt. 2013
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Norges Elektro AS

4.6 255 evalueringer Sem

CMC Varme AS

4.8 83 evalueringer Tolvsrød

Nistor Bygg AS

5.0 60 evalueringer Barkåker