Siste evalueringer (13)

Sette sammen et skap

Flott og hyggelig kar som fullførte jobben på en meget bra måte.

Mohamed Hassan Osman, 4. aug. 2020

Utekjøkken

Elwin er en pålitelig og særdeles hyggelig person. Han utfører kvalitetsarbeid og er flink til å bidra til å finne gode løsninger som gjør at sluttresultatet blir noe utenom det vanlige. Jeg vil på det sterkeste anbefale Elwin og Limbo Creative dersom du er på utkikk etter kvalitet og en trygg og god prosess mot ditt nye møbel.

Magnus Haldorsen, 25. juni 2020

Plassbygd arbeidsbord

Jeg kan ikke få fullrost Elwin nok. Han har laget et plassbygd arbeidsbord, og det ble enda bedre enn jeg hadde sett for meg. Han har mange gode ideer, og skjønner behovene man har. Han har kommunisert godt, og holdt meg oppdatert på progresjonen underveis. Jeg ville definitivt brukt han igjen, og anbefaler han på det sterkeste.

Liv-iren Lie, 25. mai 2020

Lage utendørs spisemøbler: benk (m/oppbevaring),bord og blomsterkasse(r)

Veldig bra kommunikasjon gjennom hele prosjektet og god kvalitet på arbeidet. Anbefales.

Conny Skogstad, 25. mai 2020

Bygge 2 plassbygde senger med pulter

Elwin Bradshaw har bygget to plassbygde senger for meg. Jeg oppfatter Elwin som kreativ til å finne løsninger, effektiv i arbeidet og han arbeider med høyt presisjonsnivå. I tillegg er han morsom og hyggelig å samarbeide med. Vil anbefale Limbo Creative og Elwin på det varmeste.

Ståle Johansen, 25. mars 2020

Large av smart bokhylle med veggen

Elwin har alt du trenger for jobben. Gode kommunikasjonsevner, kreativitet og høy kvalitet på arbeidet. Vi er veldig glade for arbeidet han har gjort. Han ga verdifulle forslag når han kom til materialer og design, og var også kreativ for å overføre enkle Ikea-enheter til fantastiske og sterke møbler. Han er også veldig grundig og sørger for at alle enhetene var trygt og ordentlig festet til veggen. Vi er familie med barn, så satte store pris på det. Vi anbefaler ham på det sterkeste.

Peng Lei, 14. jan. 2020

Plassbygd tv-møbel

Elwin's work was carried out professionally, and with good communication throughout.

Magnus Gyllensten, 12. jan. 2020

Bygge salongbord

Gjorde jobben kjempebra. Holdt både muntlige og skriftlige avtaler. Og hadde god kommunikasjon underveis.

Per Helge Seglsten, 11. des. 2019

Montering av stort speil.

En kjempe hyggelig og seriøs kar som utførte jobben med topp profesjonalitet og utsøkt håndverk. Kommer garantert til å bruke han igjen og skal absolutt anbefale han varmt viss jeg hører noen trenger en håndverker.

Magnus Næss, 11. des. 2019

8 skapfronter

Flott arbeid til meget gunstig pris. Rask levering og god oppfølging og dialog underveis med gode råd. Vi er veldig fornøyd og bruker gjerne Limbo Creative igjen!

Maria Kristin Strand, 20. nov. 2019

Montere garderobeskap

Veldig pålitlig og effektiv,gjorde veldig bra jobb Hans arill torp.

Hans Arill Torp, 18. nov. 2019

Plassbygd seng

Elwin Bradshaw er en meget dyktig, hyggelig og kreativ håndverker. Hos oss leverte han håndverk av meget høy kvalitet. Han kom med gode råd og løsninger underveis. En ryddig, pålitelig og strukturert prosess. Anbefales på det varmeste.

Heidi Evans, 12. nov. 2019

Småfiksing innendørs

Meget dyktig og effektiv. Kom med forslag til løsninger og forklarte hva han gjorde underveis. Anbefales!

Tanja Sevatdal, 22. okt. 2019
Vis flere evalueringer

Kart