Siste evalueringer (48)

Malejobb oslo

Anbefales på det sterkeste! Ønsker du effektive, stillegående og flinke malere er dette helt perfekt! Lett å kommunisere med, løsningsorienterte og ikke minst at de holdt toalettet rent. Anbefales!

Bconcept, Oslo, 20. des. 2021

Utvendig maling,deler av gammelt hus.

Jobben var å male to endevegger på et over 100 år gammelt hus. Det innebærer en god del skraping av løs maling samt kitting og fuging. Prosessen fra besiktigelse, tilbud og avtale til ferdig malt gikk raskt og effektivt. Vegger, vinduer og vindskier ble vasket, skrapt, grunnet og malt to strøk. Hyggelige malere med begrensede engelsk- og norskkunnskaper, så jeg måtte ty til Google Translate et par ganger. Sjefen snakker og skriver godt norsk. Det viktigste: De kom og gjorde jobben godt innenfor avtalt tid, med et pent resultat. Anbefales!

Bernt, Oslo, 19. sep. 2021

Delvis maling av hus

Malerjobben ble utført bra. De var effektive og ble ferdige før avtalt tid. De ryddet opp etter seg.

Jan, Fjellhamar, 6. sep. 2021

Halvannet strøk maling av hus

Møtte til avtalte tider, gjorde en god jobb og kommuniserte bra underveis, anbefales!

Erling, Kløfta, 26. aug. 2021

Maling og vask av hus

Maling av hus. . Meget godt utført og lite søl.

Finn, Ski, 21. aug. 2021

Trenger hjelp til maling av hus

Veldig godt fornøyd med malejobben Maling og Bygg service Cerneckas gjorde på huset vårt utvendig. God og hyggelig kommunikasjon hele veien, høy kvalitet på jobben og fornuftig pris. Anbefales!

Ales, Oppegård, 19. aug. 2021

Beising av yttervegg

Jobb effektivt gjennomført til avtalt tid.

Andreas, Rælingen, 10. aug. 2021

Male hus utvendig

Vi fikk skiftet panel på store deler av huset, samt malt hus og garasje. God kommunikasjon underveis. Arbeiderne var svært effektive og hyggelige, og resultatet ble veldig bra. Anbefales! !

Jonas, Oslo, 12. april 2021

Vask og maling av hus (utvendig)

Hyggelige og flinke folk. Har gjord en kjempe fin job med både vask og maling er super tilfreds.

Dennis, Nittedal, 8. april 2021

Male hus i drøbak

Flinke folk. Holdt hva de lovet. Nøle med penslene og ikke noe søl.

Haagen, Drøbak, 13. mars 2021

Maling fasade

Jeg kan anbefale Maling og Bygg Service Cerneckas på det sterkeste! Jobben ble gjort veldig profesjonell og effektiv - fra takrengjøring til fullmaling tok det 3 uker. Enkel kommunikasjon og hyggelige karer. Jeg vil helt sikkert gjøre flere oppussningsprosjekter med dem.

Michael, Oslo, 8. mars 2021

Male hus

De har vasket tak og fasade, malt hele fasaden på huset (byttet farge fra hvit til mørk grå) og byttet ut noen vinduer. Vi er veldig fornøyd med arbeidet de har gjort. Kommunikasjonen fra start til slutt har vært god, de har gjort jobben til avtalt tid og avtalt pris. Resultatet av arbeidet er flott, og de kan absolutt anbefales.

Hilde, Løvenstad, 7. mars 2021

Beising av hus

Uerfarne malere.

Ranveig, Åsgreina, 27. feb. 2021

Utvendig maling av enebolig og garasje

Utvendig maling godt utført til avtalt tid og pris.

Thomas, Fjerdingby, 17. feb. 2021

Maling av tomannsbolig

Vi benyttet Cerneckas til utvendig maling av en tomannsbolig og er godt fornøyd. Cerneckas er ryddig å forholde seg til med avtaler og kontrakt, og med god kommunikasjon på norsk både skriftlig og muntlig. Arbeidet ble effektivt og godt utført. De byttet også en balkongdør og et vindu i den ene enheten, der de var fleksible i forhold til å gjøre jobben da varene kom fra fabrikk. Også det arbeidet er vi fornøyd med.

Vebjørn, Oslo, 10. feb. 2021

Maling hus innvendig

Rett og slett supert! Helt fra starten superflink til å kommunisere. Kom til og med før avtalt tid, veldig ryddig og profesjonell fremgangsmåte. Flink til å informere underveis og tilpasse arbeidet kundens behov. Veldig fleksibel og kom med gode innspill. Arbeidsplassen så alltid ryddig og pent ut. Superrask utførsel og likevel veldig bra kvalitet på arbeidet. Ble ferdig til og med litt før avtalt tid. Prisen er absolutt verdt det. En veldig bra opplevelse. Vi skal I hvert fall benytte han neste gang også. Kan absolutt anbefales.

Antje, Oslo, 2. jan. 2021

Male trappehus

Kom på kort varsel og malte trappehuset med upåklagelig resultat. Fair pris. Kjempefornøyd!

Renana, Eidsvoll, 22. des. 2020

Pusse opp (male) 3 stk heiser

Meget godt fornøyd med jobben som er gjort med maling av 3 stk heiser i sameiet Manesjen 2 og 4. Maling og Bygg Service Cerneckas har vært en god samarbeidspartner og gjennomførte jobben innenfor avtalt tidsplan. Hilsen Styret sameiet Manesjen 2 og 4 2050 Jessheim.

Stein, Jessheim, 16. des. 2020

En legge strøm til garasje. en kontakt.

Alt som avtalt, bra resultat og kommunikasjon! Anbefales!

Christian, Blaker, 7. des. 2020

Skraping/pussing og maling av tak i loftstuen

Raske svar i kommunikasjonen, møtte presis til alle avtaler, jobbet effektivt, og det ble et meget bra resultat til avtalt pris. Meget fornøyd - kan anbefales.

Petter, Kløfta, 4. des. 2020

Male lister,overgang mellom tak og vegg,

Malte hele min leilighet, både vegg og lister og overgang mellom tak og vegg med svært nøyaktighet. Jeg er kjempefornøyd med jobben som ble gjort. Stod til alle forventninger. Veldig nøyaktig og flink og gjorde jobben raskt. Veldig hyggelig og imøtekommende mann. Han utførte jobben mye bedre enn jeg forventet å få gjort det. Det ser kjempefint ut hos meg nå:) Vil absolutt anbefale han videre. Han kan du trygt stole på.

Nirojah, Oslo, 1. des. 2020

Diverse vedlikehold

Hyggelige folk som holdt avtale. Godt utført arbeid. Snekker og malerjobb utvendig på enebolig.

Torbjørn, Oslo, 30. nov. 2020

Male og beise innvendig ubehandlet tretak

Jobben ble utført rask og med bra resultat.

Øivind, Nittedal, 12. nov. 2020

Oljebehandling og maling av vinduskarm og garasjedør

Ryddig og effektivt.

Jørgen, Oslo, 23. okt. 2020

Male taket

Anbefalt! Gjorde en god jobb og ryddet etter seg veldig pent og strøkent.

Nooria, Skjetten, 19. okt. 2020

Trenger hjelp til å beise en vegg på huset.

Veldig fornøyd med firmaet. Kom som avtalt og kommunikasjonen fungerte veldig bra. Gjorde en veldig fin jobb hos oss. Rolig og behagelig person som vi hadde kontakt med. Tommel opp 👍.

Anne, Løvenstad, 13. sep. 2020

Beise endevegg privatbolig - 3 etg. m/ stilasj

Tilfreds med utførelsen, god og hyggelig kommunikasjon underveis, alle avtaler overholdt for oppstart, fremmøte og avslutning. Pris som avtalt. Anbefales.

Jostein, Oslo, 9. sep. 2020

Utvendig vask og maling av flere 2-mannsboliger på kløfta

Arbeidet med utvendig rengjøring og maling av min bolig ble utført av 2 stk superhøflige og flinke karer, som var svært opptatt av at kunden skulle bli fornøyd. De jobbet intenst de dagene hvor været tillot det og resultatet ble svært bra! Kan trygt anbefales til denne type arbeid. Hadde også en god dialog med daglig leder fra første dag, da han var på befaring før jeg mottok tilbud. Prismessig også svært gunstig.

Anita, Kløfta, 17. aug. 2020

Maling av 2 rekkehus med endevegg

Seriøs og hyggelig. Tok kort tid å få en befaring, best priset av samtlige tilbud. Kvaliteten og nøyaktigheten på jobben som ble gjort er upåklagelig. Effektivt, og som avtalt. Kan trygt anbefales videre.

Håvard, Holter, 29. juni 2020

Maling av hus

Først og fremst utrolig trivelig, pålitelig og profesjonelle. Arbeidet ble gjort raskt, effektivt og med et veldig bra resultat. Det er en jungel der ute av diverse tilbydere, og det er derfor veldig godt å finne en så trygg og solid aktør som man kan stole på.

Anders, Nittedal, 25. mai 2020

Male hus utvendig

Jobben ble utført raskt og effektivt til avtalt pris, god kommunikasjon og trivelige folk! God kvalitet på arbeidet. Kommer til å anbefale dette firmaet til andre.

Anders, Skarnes, 23. mai 2020

Male halvpart av tomannsbolig

Raskt og bra.

Nina, Roa, 23. mai 2020

Beising av hus

Rask og god service, kvalitet i arbeidet.

Terje, Jessheim, 11. mai 2020

Male hus

Ryddig kar, denne Valdemaras. Han malte ikke selv, men hadde 2 unge gutter som var både effektive, ryddige og trivelige. Malte hele huset på 3-4 dager, inkludert vask og stillas. Anbefales på det sterkeste.

Kristian, Fetsund, 29. april 2020

Beising av hus og garasje

Kjempefornøyd med dette firmaet og det arbeidet som er utført. Veldig dyktige malere som jobbet raskt og effektivt. God kommunikasjon og tett oppfølging hele veien. Anbefales!

Geir, Hagan, 21. april 2020

Utvendig husmaling

Dårlig totalprodukt, slurvete gjennomføring og lite punktlig. - Kom ikke til avtalt tid - «Glemte» å gi beskjed om at oppstartsdag ble flyttet. Fant ut dette etter å ha etterlyst ham på avtalt starttidspunkt - Forlot arbeidet uten å rydde opp underveis og dro fra jobben etter et par timer flere dager uten å gi beskjed. - Ble ikke ferdig til avtalt tid /dag - Har måttet male over «helligdager» selv på flere steder etter at jobben ble avsluttet - Lite imøtekommende når det ble påpekt slurv underveis Vil ikke bruke dette firmaet igjen og kan dessverre ikke anbefale dette til andre.

Kjersti, Jessheim, 9. april 2020

Male hus

Bra utført arbeid! God kommunikasjon og oppfølging underveis.

Vidar, Oslo, 7. april 2020

Skraping og maling og småsnekring

Veldig fornøyd med gutta som kom og skrapte og malte uthus og byttet et råttent tak. De kom i tide, stod på og jobbet hardt og var lett å gjøre avtale med. Bruker de gjerne igjen.

Robert, Båstad, 5. april 2020

Utvendig maling av 3 etasjes hus

Strålende fornøyd med utført malingsjobb. Jobben ble utført med perfeksjonisme. Hyggelige folk som jobbet raskt og effektivt. Kan absolutt anbefales!

Jon, Ski, 31. mars 2020

Pristilbud på malerjobb i borettslag

Vi er svært fornøyd med jobben firmaet gjorde i vårt borettslag (malte garasjeporter og vindskier). God kommunikasjon og holdt avtaler. Blid og meget trivelig arbeidsleder (Valdemaras) som snakker norsk og engelsk. Anbefaler andre å bruke firmaet!

Ole, Kongsvinger, 26. mars 2020

Husmaling

Huset (1 1/2et) malt iht avtale. Lett å forholde seg til firma. Anbefales.

Thorstein, Gran, 24. feb. 2020

Innvendig maling

Pålitelig og ryddig håndverker som utførte alt arbeid vi ble enig om på en bra måte. Kan anbefales, og vi kommer selv til å benytte firmaet flere ganger.

Terje, Kløfta, 15. feb. 2020

Maling av stuevegger og tak

Veldig fornøyd med utført arbeid. Pålitelig - effektiv - ryddig - god kommunikasjon.

Ida, Fetsund, 9. feb. 2020

Beising av tak,maling av lister samt sliping og behandling av parkett.

Kjempe dyktig og hyggelig mann! Anbefales!

May-Liss, Årnes, 15. nov. 2019

Maling av 120 m2 bolig.

Svært fornøyd med hele prosessen! Serviceinnstilt, fleksibel, effektiv, god kommunikasjon og flott resultat! Anbefales og bruker gjerne igjen!

Nina, Skedsmokorset, 11. nov. 2019

Maling av gavlvegg hus

Blid og hyggelig, effektiv og bra utført jobb.

Morten, Ytre enebakk, 23. okt. 2019

Maling av verandarekkverk

Effektiv, fleksibel, god kvalitet på arbeidet, Vil bruke igjen.

Jarle, Rasta, 1. okt. 2019

Maling av tilbygg og takløft

Hyggelige og serviceinnstilte folk som var tilgjengelig og enkle å kommunisere med. De leverte et flott resultat til avtalt tid og pris. Kan trygt anbefales.

Frode, Jessheim, 16. sep. 2019
Vis flere evalueringer

Kart