Siste evalueringer (30)

Oppussing leilighet

Marcus overflatebehandling pusset opp hele leiligheten vår. Skiftet gulv, malte tak og vegger, bygde garderobe m. M. De møtte alltid opp til avtalt tid og Marcus var enkel å kommunisere med. Jobben ble utført under budsjett og innenfor avtalt tidsramme. De var også veldig fleksible i forhold til løsninger vi fant underveis i oppussingen og tok alltid hensyn til våre ønsker.

Makarena, Oslo, 19. jan. 2021

Rengjøring - 170 m2 - annenhver uke

Pålitelige, ryddige,.

Thone, Kolsås, 18. feb. 2020

Maling og gulvlegging

Resultatet ble veldig bra. De jobbet effektivt og vi hadde god kommunikasjon. Vi gjorde endringer i oppdraget underveis og dette ble møtt med stor grad av fleksibilitet og vennlighet.

Anja, Stabekk, 6. des. 2019

Maling av furutrapp

Marcus Overflatebehandling var raske med befaring, prising og startet på jobben dagen etter. Leverte til tiden og bra resultat. Var underveis særdeles ryddige i forholdt til å dekke av, minimere støv i huset samt rydde etter seg daglig før de reiste hjem. Kan anbefales!

Michael, Lommedalen, 10. nov. 2019

Riving av vegg mellom kjøkken og soverom - rom totalt 33,7 m2legge gulv i nytt rom og i tillegg to små entreermale nytt romutvide veranda

Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Det var god kvalitet på arbeidet, god kommunikasjon underveis, pålitelig og effektiv og med gode forslag til løsninger. Prisen på arbeidet samsvarte godt med utførelsen.

Kristin, Bærums verk, 1. sep. 2019

Rive og gipse stue

Vi er super fornøyde med jobben Marcus Overfaltebehandling har gjort for oss. Vi har gipset tak og vegger i stue og gang. De var effektive, ryddige og dyktige. Absolutt å anbefale til alle andre. Kommer til å bruke de i senere til oppussing. Hele veien har Marcus informert om arbeidet, endringer. De holdt seg til tiden vi avtale. Etter hver arbeidsdag ryddet og støvsuge de stue og gang, slik at vi kunne fortsette å bo hjemme.

Rikke, Bærums verk, 26. aug. 2019

Legge gipsplater,sparkle og male 2 etasjer i rekkehus

Vi har hatt Marcus Overflatebehandling hos oss i mange hundre timer. Fra begynnelsen var planen at det kun skulle bli å legge gipsplater og sparkle, men det ble fort et større jobb der vi dessuten fikk hjelp med isolasjon, skifte vinduer, legge gulv, andre snekkerarbeid og maling. Marcus har hele tiden vært fleksibel og hjulpet til å komme med forslag og løsninger. Det har ikke vært noe problem at de har arbeidet i samme bolig der dessuten elektriker og rørlegger har arbeidet samtidig. Vi er veldig godt fornøyd med resultatet og har fått veldig mye tips og råd og dessuten fått alt til et bra pris.

Jakob, Haslum, 15. mai 2019

Oppussing av stue

Vi engasjerte Marcus Overflatebehandling til å pusse opp stua vår, med følgende oppgaver: Rive ned gammelt tak og sette opp nytt - og male dette Pusse veggene, sparkle og male disse Pusse pipe og male denne Legge ny parkett og liste rundt dører og langs gulv Evaluering Jobben med taket ble utført som planlagt og med tilfredsstillende resultat Veggene er pusset og malt med tilfredsstillende resultat Arbeidet med pipen er tilfredsstillende gjort Når det gjelder parketten har vi hatt en pågående dialog angående det å legge ned parkettbord som vi, Maxbo og parkettleverandøren mener ikke skulle vært lagt ned. På dette punktet kom vi ikke til enighet. Ut over dette er kvaliteten på parkettarbeidet og listing bra. Overordnet ble arbeidet også utført i henhold til plan. Oppsummering: Hvis vi legger til grunn at en håndverker får 5 stjerner når arbeidet og kommunikasjon underveis er perfekt, må vi i denne evalueringen trekke stjerner på grunn av saken rundt parketten og den påfølgende dialogen.

Asbjørn, Bærums verk, 13. mars 2019

Hei For din informasjon. I tilfelle av et gulv som var plassert i leiligheten din, tar jeg ikke feilen i arbeidet. Du har kjøpt gulvet selv og ikke informert meg om store flekker at du ikke vil bruke dem på gulvet. Gulvet ditt på hvert brett har flekker og det var vanskelig å si om du aksepterer det eller ikke. Etter min mening ga du gulvet du kjøpte og valgte deg selv, og du ikke informere meg om ingenting.Gulvet som du levert hadde ikke noen skade eller spreken pa,derfor vi monterte alle planke som var i pakka.Du ogsa ikke handle extra 10 eller 20 %gulvet for eventuel byttes eller erstattes planke som du ikke likker. Jeg var i Maxbo med din konna etter nar vi hadde lagt gulv hos deg og hun viste meg en tavle med forbilde og pa tavle var ogsa samme mye kvist flekker pa gulvene. Gulv som dere hadde kjopt i Maxbo hadde ikke sprekken eller store skade derfor vi har montert den gulv som dere handle.Planker var 100% uten skade. Det er ikke min feil at du ikke likte gulvet du valgte selv. Vi hadde lagt flere forskelige gulv i flere kunde samme type og jeg hadde ikke reklamasjon pa. Derfor vurderer jeg saken lukket. Hilsen Marcus Overflatebehandling tel.96691689

MARCUS OVERFLATEBEHANDLING 13. mars 2019

Maling av tomannsbolig

Godt arbeid utført effektivt.

Hans, Eiksmarka, 26. aug. 2018

Oppussing av stue. inkludert snekker,elektriker og male/sparkle

Marcus og hans firma skulle skifte himling, og male trapp og vinduer og sparkle og male vegger i stuen. I tillegg ble det legges downlights i taket. Arbeidet ble utført med ryggighet og i god kvalitet. Han utførte arbeidet i henhold til avtale og på en profesjonell måte. Det var god kommunikasjon hele veien. De ryddet opp etter seg hver dag, og vi er veldig fornøyd. God kvalitet og raskt utført. Anbefales.

Geir, Bærums verk, 4. juli 2018

Rehabilitering av kjeller

Pålitelige og dyktige karer. Utførte jobben som avtalt.

Eivind, Asker, 2. des. 2017

Rive ned peis og sette inn ny peisovn

Vi har brukt Marcus Overflatebehandling til riving av peis og sette inn ny peisovn, samt opppussing av trappeoppgang, inkl riving gammel panel, sparkling, maling, listing og sliping av trappetrinn. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble gjort begge gangene vi har brukt Marcus overflatebehandling.

Ingrid, Gjettum, 15. nov. 2017

Rehabilitering soverom i kjeller,under terrengnivå

Godt utført arbeid, og innenfor avtalt estimert timeforbruk.

Øyvind, Bekkestua, 21. aug. 2017

Stillasoppsetting ved enderekkehus

Hyggelige, pålitelige og raske:-).

Nina, Haslum, 8. juli 2017

Stillasoppsetting ved enderekkehus

Meget hyggelige og pålitelige.

Nina, Haslum, 30. mai 2017

Helsparkling av 50kvm leilighet

De var utrolig flinke, alt gikk akkurat slik som Marcus beskrev. Arbeidet ble gjort på en profesjonal måtte og de har tydeligvis masse erfaring. Han ble ferdig i tide, tok seg av søppel og snakket med meg minst en gang hver gang om fremgangen & planner. Når Marcus sa at det skulle koste så mye, så kostet det nesten akkurat det ha sa. Vi brukte de til flere oppdrag rundt leiligheten etter de ble ferdig og vil helt sikkert bruke de igjen!

Michelle, Sandvika, 6. mai 2017

Renovation of apartment

Jeg kan absolutt anbefale Marcus Overflatebehandling på det aller varmeste. Jobben inkluderte riving av eksisterende kjøkken, garderobeskap og gulv. Vegger ble sparklet, ny parkett ble lagt, nye dører satt inn og nye karmer og lister montert. Jobben ble gjort på en utmerket måte. De er raske, ryddige og veldig hyggelige. God pris og ingen overraskelser. Håper jeg kan benytte meg av dem igjen senere!

Kjerstin, Blommenholm, 14. nov. 2016

Maling av trapp

Bra gjennomført jobb til en god pris, med maling og lukking av trapper mellom 1. Og 2. Etasje. Jeg hadde brukt han igjen, og anbefaler han gjerne.

Marius, Asker, 14. okt. 2016

Maling/beising enebolig

Godt utført arbeid og som avtalt. Anbefales.

Martin, Sandvika, 11. sep. 2016

Maling,enkel bygårdfasade (1990)

Flott arbeid, utført til avtalt tid og pris.

Eilert, Oslo, 10. aug. 2015

Male ca 80kvm leilighet

Jeg var veldig fornøyd med arbeidet, flott og raskt utført. Alt utstyr (maling , tape og plast) kjøpte Marcus hos Flugger og hadde det med til meg, ryddet opp etter seg,Jeg har anbefalt han til mine venner.

, Sandvika, 2. des. 2013

Leie og montering av stilas

Hei, vi er meget fornøyd med jobben som Marcus overflatebehandling har gjort. De malte også deler av huset, og alt er levert i henhold til avtale. I tillegg utmerket kvalitet. Kan anbefales!

Knut, Oslo, 7. aug. 2013

Haster - maling og sliping.

Godt og effektivt jobbet. Vil anbefale de videre.

Jeanette, Skui, 3. mai 2013

4 anbudsinnbydelser ang. en gammel bygård på grünerløkka i oslo

Jobben var reparasjon og oppussing av oppgangen (5 etg) og fasaden mot gaten. Dette var omfattende og store jobber. Temaet er polsk, men lederen snakker forholdsvis godt norsk. Men det ble noen misforståelser underveis, som måtte rettes opp hvor kostnadene ble delt. Viktig å være klar og tydelig på hva som ønskes utført. Firmaet setter sin ære i å gjøre en god jobb og jeg synes resultatet ble veldig bra. De er ansvarsfulle og gir en god pris. :-).

Prosjektleder, Oslo, 16. feb. 2013

Enkel oppussing av bad 5 kvadratmeter

Et utmerket firma. De begynte meget raskt arbeidet og sto virkelig på. Litt språkproblemer, men intet av betydning. Profesjonelt og pent resultat. Meget konkuransedyktig på pris. Vil gjerne benytte dem i fremtiden.

Tom, Oslo, 5. jan. 2013

Tapetsere stuen

Jobben ble godt utført med noen små skjønnhetsfeil. Prisen var bra, men god kundeservice inngår ikke. En del malingssøl og uryddighet, men dette beklaget de etterpå, så greit nok. Hyggligere tone og mer grundig utført arbeid så ville vi vært helfornøyde!

, Vøyenenga, 15. feb. 2012

Pusse utv vinduskarmer i betongvegg og fasadeisolering

Kom som avtalt, utførte jobben og ryddet etter seg. Tilstrekkelig bemanning. Én skjønnhetsfeil som kom av dimensjonene på materialer jeg hadde skaffet selv, men som kunne vært unngått ved bedre oppfølging/kommunikasjon.

Kristoffer, Jar, 9. des. 2011

Legge gulv

Arbeidssomme, pålitelige og flinke håndverkere.

, Eiksmarka, 15. okt. 2011

Maling av rekkehus utvendig

Jeg er svært fornøyd med utførelsen av jobben de har utført for meg. Pga mye regn tok det litt lenger tid å bli ferdig med jobben, men det er ikke håndtverkers feil. Jeg vil anbefale Marcus Overflatebehandling til andre.

Torunn, Vettre, 14. sep. 2011

Kle vegg med steni plater

Meget fornøyd med jobben som ble gjort og hvordan vi ble håndtert som kunde. Dvs forutsigbare!

Rune, Slependen, 4. sep. 2011

Mur/støpe arbeid.

Gullmyra boligsameie er meget fornøyd med arbeidet. Rask respons. Utført innenfor avtalt pris og ferdigstilt før avtalt dato. FLOTT! !

Ronny, Bærums verk, 6. juni 2011
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Asker og Bærum Total Bygg AS

4.7 19 evalueringer Skui

Briljant Bygg AS

4.7 14 evalueringer Skui

Marcus Overflatebehandling

4.6 30 evalueringer Skui