PROFFE BOLIGPARTNER AS

5.0 (50 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Risøyveien 7, 3290 Stavern
  • Åpner Mandag kl. 07
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

PROFFE BOLIGPARTNER AS

Proffe Boligpartner AS, er en snekker bedrift som holder til i Larvik men utfører det meste av jobbene i Oslo området, Vestfold og Telemark. Vi har 15 års erfaring i bygg bransjen.

Noe av det verste som finnes er å bestille en fagmann som lover å komme og ikke kommer, før seinere i uka. Hvis man i tillegg opplever langt høyere faktura enn anslaget på grunn av uventede kostnader, blir håndverks opplevelsen dårlig. Det vet vi; Vi kommer når vi sier og dukker det opp noe uforutsett så sier vi i fra. Vi operer med faste å gunstige priser, vi tar en gratis befaring av arbeidet først, sånn at vi kan gi et best mulig overslag og pris. Vi gir det oppdraget største oppmerksomhet under arbeidsperioden. Jobben blir betalt når kunde er 100% fornøyd!

Basert på gode norske håndverkertradisjoner, hvor ordholdenhet er en etisk viktig grunnregel. Vi utfører arbeid innen Takomlegging, Restaurering, Blikkenslager arbeid, Maling, Takfornying og alt innen håndverkerarbeid. Vi mener det er noe eget å kunne gå hjem fra jobben og vite at man har skapt noe; Gjort noe bra. Det er det som ligger i bunnen når våre Håndverkere går på jobb om morgenen og det er grunntanken i Proffe Boligpartner AS. Jobben skal være fagmessig gjort og kunden skal være 100% fornøyd.

Tak:

Vi tekker alle typer tak etter Norsk Standard - Uansett hva slags tak du ønsker deg kan vi hjelpe deg med gode løsninger. Shingeltak, takstein, takplater, takrenner, vindskibord, lufte hetter og beslag alt innen tak arbeid.

Restaurering:

Et hus krever store og små vedlikeholds jobber. Vi kan hjelpe deg med maling, bygging av terrasse, skifte utvendig panel, isolering, bytte kledning, vinduer/dører og beslag. For å si enkelt å greit så utfører vi alt av håndverker arbeid og snekker arbeid og tømrer. Om di er små eller mellomstore vedlikeholds jobber på hus og hytte er ingen fare for oss vi utfører det meste. Spør oss om et uforpliktende tilbud!

Ta gjerne en titt på hjemme siden våres også: http://www.proffeboligpartner.no/ er det noe spørsmål så er det bare å ta kontakt med oss.
Følg oss gjerne på Facebook siden vår:?[Proffe Boligpartner | Facebook](https://www.facebook.com/profile.php?id=100057669572199)

Evalueringer

Kvalifikasjoner

  • Åpner Mandag kl. 07

Kontakt bedriften