SØDAL DIN HJELPER?

4.9 (23 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon
  • Stensliveien 268, 7380 Ålen
Topprangert bedrift på Mittanbud

Topprangert bedrift på Mittanbud

Bedrifter som har dette merket har over tid bevist at de leverer tjenester med høy kvalitet til fornøyde kunder. For å være topprangert på Mittanbud må følgende kriterier oppfylles.
  • - Snittscore på evalueringer høyere enn 4,8 (av 5)
  • - Fått minst ti evalueringer på Mittanbud

SØDAL DIN HJELPER?

Hvem eller hva er Sødal din hjelper?

Vi er ett samboerpar fra Finland og Norge som flyttet til Ålen i 2019. Vi ønsket å jobbe sammen så derfor besluttet vi å prøve å starte eget firma. Å starte ett firma uten noen form for investeringer gjorde at vi selv gjorde en kort markedsundersøkelse og ut fra våre tidligere erfaringer innen arbeidslivet ble vi enige om å starte firmaet Sødal din hjelper?

Vi har lang og bred erfaring innen forskjellige grener av hus og eiendom og har valgt og ikke spesialisere oss innen noe spesielt felt, men ønsker å hjelpe de som har behov for å utføre noe innen hus og eiendoms sektoren. Det er viktig for oss å følge alle lover og regler og når vi er i kontakt med kunder som ønsker mer spesialiserte tjenester så informerer vi om hva vi kan gjøre eller ikke gjøre.

Når vi nå oppdaterer vår info her på MittAnbud så ser vi tilbake på en meget spennende start hvor vi har hatt mange spennende oppgaver. Vi har gitt mange anbud og vi følger opp våre gitte anbud for å forsøke å få svar på om vi får jobben eller ikke. Dette gjør vi for at vi alltid skal klare å holde våre avtaler når det gjelder oppstart og utførelsen av jobbene vi eventuelt får. Vi ser at får vi en jobb i ett område så får vi gjerne flere i samme område og det er vi meget fornøyd med.

Vi er meget opptatt av fornøyde kunder og legger stor vekt på nøyaktighet i vårt arbeid og vi ønsker å legge vår sjel i arbeidet for at resultatet skal bli bra og kundene fornøyd.

Ta gjerne kontakt med oss for ett uforpliktende tilbud hvis du har noe som skulle ha vært gjort på ditt hus eller eiendom?

Evalueringer

Kvalifikasjoner

  • Stensliveien 268, 7380 Ålen

Kontakt bedriften