Siste evalueringer (7)

Montere peisinnsats

God kompetanse og gode løsningsforslag. Ryddig og konkret pristilbud. Effektiv gjennomføring.

Stian Nilssen, 2. okt. 2019

Åpne vegg mellom kjøkken og gang

Kjappe og effektive! Løste små utfordringer underveis og hadde en god kommunikasjon før, under og etter arbeidet. Holdt alle avtaler, var løsningsorienterte, lett å få tak i og ikke minst - veldig hyggelige karer. Anbefales!

Maria Austgulen, 12. sep. 2019

Anlegg av hage

Hyggelige karer som jobber raskt og effektivt. Det viste seg at jobben ble mindre omfattende enn de hadde beregnet i sitt tilbud. Jeg hadde kontrakt på fastpris, men fikk et avslag på ca 5% da jeg tok dette opp med dem da jobben var gjort. Det var ok.

Berit Kjeldsberg, 3. sep. 2019

Rehabilitering skifertrapp+muring vindu

Hyggelige håndverkere.

Rolf Øia, 23. aug. 2019

Flytte peisløp og evt. peisluke

Jeg engasjerte Kvadrat Industrigulv, Betongsaging og Kjerneboring AS for å flytte både feieluke og pipeløp i min lekapipe til en god pris. Kvadrat gjennomførte jobben få dager etter kontraktsmøte til avtalt pris. Jeg er spesielt imponert over servicen og profesjonaliteten til Kvadrat. Jobben viste seg å være mer omfattende enn først estimert med helstøpt bunn. Dette ble effektivt løst på Kvadrats regning uten kommentarer. Jeg vil benytte Kvadrat ved neste anledning og vil anbefale dem til venner og bekjente.

Torstein Thode Kristoffersen, 14. aug. 2019

Endring av peis

Vi er veldig fornøyde med arbeidet som er utført. Selv om det dukket opp noen småoverraskelser underveis ble arbeidet utført tilfredsstillende.

Anne Karin Nilsen, 9. juli 2019

Reparasjon og avretting garasjegulv

Kjapt og greit utført, noe som passet bra siden det hastet litt. Meget hyggelige folk. Kanskje et litt krevende golv å avrette, dog hadde jeg nok vært noe mer nøyaktig om jeg skulle utført dette selv.

Raymond Hellberg, 15. juni 2019
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

Skaun Betongbygg AS

5.0 5 evalueringer Buvika

Garberg Anders

4.8 24 evalueringer Buvika