STOL OG STIGE AS

5.0 (4 evalueringer)
  • OM OSS
  • EVALUERINGER
  • ANSATTE
  • KVALIFIKASJONER
  • KONTAKT
Send melding
Vis telefon

STOL OG STIGE AS

OM OSS
Stol og Stige as er et selskap som kan levere alt innenfor oppussing. Vi er et entrepenørselskap med gode snekkere på eiersiden. Det syns vi skal til for at du skal være sikker på at du kan stole på oss. Dyktige håndverkere er ikke alltid like lett å finne. Vi garanterer at våre folk kan det de driver med. For oss er kvalitet og nøyaktighet viktige verdier. Vi gir oss ikke før du er fornøyd. Det er tross alt din drøm som skal oppfylles!

Vi har også gode samarbeidspartnere på andre fagområder (rørlegger og elektriker) som vi garanterer leverer kvalitet og i henhold til alle standarder.


PLANLEGGING
Det er viktig å ha en god plan for renoveringen din, uansett om den er stor eller liten. Sammen setter vi opp et budsjett, kanskje har du allerede gjort deg opp en mening om hvor mye du ønsker å bruke. Det er viktig å ha kontroll på kostnadene underveis, så du ikke får deg noen overraskelser. Kartet følger ikke alltid terrenget, det gjør at mange kvier seg for å ta fatt på oppussing. Vi sikrer at renoveringen skjer til både avtalt tid og budsjett. OG vi sørger for å sjonglere alle aktører fra start til mål.

VÅRT FØRSTE MØTE
Under vårt første møte, ser vi om kjemien mellom oss stemmer og vi får høre mer om din drøm, hvilke behov du har, hva du liker, hva du ikke liker, hva som er formålet med endringen du ønsker å gjøre samt hvem det er som berøres av endringen.

Dersom du er i behov for designerråd også, så leverer vi estetikk og funksjonalitet, og vi er opptatt av å gi hjemmet ditt harmoni og balanse.

Hvis du allerede nå vet hva du ønsker, så tar vi gjerne en befaring slik at vi kan gi deg så eksakste estimater som mulig, på både tidsbruk og pris.

Evalueringer

Ansatte

Kvalifikasjoner

Kontakt bedriften