Siste evalueringer (19)

Legge belegningsstein

Ekstremt fornøyd med jobben! Dyktig fagfolk med skikkelig yrkesstolthet. Også rett og slett veldig hyggelig folk:) kommer garantert til å bruke dem igjen!

Christoffer, Asker, 8. aug. 2021

Bygging av støttemur

Bra utfärdat arbete, god pris, höll sina avtal, löste alla utfodringer och sist men inte minst väldigt trevligt folk. Kan varmt rekommendera och kommer att använda dem till fler arbeten.

Petter, Oslo, 17. mai 2021

Skifer bruddheller - demontere/planere/legge

Har bare hatt god erfaring med Riktig Stein AS. De har lagt bruddstein skifer heller på terasser, ca 50m2. Det var god kvalitet på arbeidet, bra kommunikasjon underveis og pris som avtalt på forhånd. Kan anbefales.

Alf, Bekkestua, 6. mai 2021

Flislegging av betongtrapp

Hyggelige og pålitelige arbeidere. Godt fornøyd med resultatet.

Hege, Oslo, 2. mai 2021

Flislegging bad

Riktig stein flisla et område på badet med god kvalitet. Kommunikasjon med ansatte, opprydning etter jobb og pristilbud var bra, så kan anbefale de videre til lignende oppdrag.

Camilla, Oslo, 9. feb. 2021

Bygge støttemur i hage

Firmaet gjorde en veldig bra jobb med å bygge en drøyt 10 meter lang vinklet støttemur i hagen vår. De ga oss en god pris, og fulgte opp med en ryddig og grei kotrakt. Deretter gjennomførte de alle deler av byggearbeidet i henhold til kontrakten og godt innefor tidsrammen vi var blitt enge om. Vi hadde god kommunikasjon på engelsk undeveis i prosessen og opplevde at frmaet var lydhøre for våre forslag. De satte opp en skikkelig forskaling, støpte en kraftig såle og satte så opp selve muren med betongelemeter. Vi var så fornøyd med jobben Riktig Stein gjorde at vi nå i etterkant har hyret dem inn til å bygge en mur til for oss. .

Øyvind, Oslo, 13. jan. 2021

Reparere skiferbelagt trapp inngangsparti

De laget ny hellelagt trapp i inngangspartiet med varmekabler. Arbeidet ble meget bra utfør. Veldig hyggelige håndverkere. Ingen overraskelser mht kostnader. Kan anbefales.

Erik, Oslo, 5. okt. 2020

Naturskifer - legging i betongunderlag / fuging - ca 16 kvm

Effektiv i utføring på stedet. Ryddig tilbud og fakturering.

Per, Trollåsen, 26. sep. 2020

Skifer

De gjorde en veldig bra jobb.

Thor, Oslo, 17. sep. 2020

Legging av kantstein/brostein

Ryddig firma. La drøyt 80lm halv storgatestein som kantstein. Bommet litt på høyden i starten, men gjorde det på nytt uten diskusjon. Holdt ellers avtaler selv om det tok noe lenger tid enn estimert uten at det var et problem. God dialog.

Scott, Haslum, 17. sep. 2020

Bygging av støttemur og legging av brosten

Enkel jobb som ble litt vanskelig pga grunnfjell. Ordnet dette bra!

Kent, Oslo, 2. sep. 2020

Legge stein

Teamet la stein i innkjørsel og bygde mur, Flinke håndverkere. Anbefales.

Tor, Oslo, 13. juli 2020

Legging av belegningsstein

Flott arbeid, profesjonelle, pålitelige og effektive. Kom på befaring for å sjekke at alt var i orden etter to uker. Gjennomført leveranse!

Ketil, Eiksmarka, 23. juni 2020

Lage steingjerde og steintrapp

Riktig Stein gjorde en god jobb med å legge stein i hagen vår. Arbeiderne var høflige og greie. Lederen var lydhør ovenfor mine innspill og involverte meg ved behov. Vi er veldig fornøyde med resultatet av arbeidet. Prosessen var litt rotete, da de ikke bestilte nok stein i første omgang, så vi ble enige om en ny bestilling og mer arbeid, så da ble det fint.

Berit, Oslo, 20. mai 2020

Fjerne asfalt,legge steinheller

Jobben ble utført iht avtalt pris og kvalitet. To godt erfarne steinleggere gjorde en veldig pen jobb. Kommunikasjon og prosjektledelse kunne godt bedres noe, men har forståelse for at det er en mindre bedrift i oppstartsfasen som hadde flere parallelle prosjekter. Noen forsinkelser på levering av materialer og avhenting av avfall, men de jobbet godt rundt dette og fant alternative løsninger.

Hege, Oslo, 16. mai 2020

Legge brostein ca 60 kvm - oslo

Ekte fagfolk som leverte topp kvalitet, og en super gjeng!

Marius, Oslo, 25. april 2020

Innkjørsel

Innkjørselen vår er endret totalt: Fra en rotete grusbane til en flott brosteins-entre med trapp og kjørebane med flotte italiensk inspirerte buer - en sterk løsning og et kunstverk i seg selv. Luigi er sjelden spesialist i dette faget og Xhezo er god til å sikre gjennomføring og lytter til kundens ønsker. Vi hadde mange avklaringer underveis som til sist ga den helt riktige løsning. Jeg kommer til å sette stor pris på dette veldig mange år frem!

Rasmus, Ski, 12. mars 2020

Montere dør

Vi ønsker å reparere en dør som subbet. Riktig Stein AS responderte kjapt og gjennomførte befaring samme dag. De kom på avtalt tid og jobben ble gjort grundig og effektivt. Vi er svært fornøyd med resultatet, service og kommunikasjon underveis.

Tonje, Oslo, 2. mars 2020

Legging av brostein

Stenläggare sedan flera generationer. Genuint intresserade i ett gott slutresultat. Trevliga och tillmötesgående. Konkurrenskraftiga priser. Kan varmt rekommendera denna familjebedrift.

Henrik, Oslo, 14. feb. 2020
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Fiskebeinparkett AS

4.6 560 evalueringer Oslo

Urbana Fasade AS

4.7 229 evalueringer Oslo

Oslo Elektrikere AS

4.7 595 evalueringer Oslo