Siste evalueringer (14)

Oppussing: malerarbeid og litt snekkerarbeid

Kunne ikke valgt en bedre leverandør! ! ! Arbeidet var sammensatt; bytte 4 dører med karmer, rive en lettvegg og sette opp en ny. Legge parkett på ett rom. Slette vegger og male tak og vegger i en 4-roms leilighet. Sejd og samarbeidspartner Vision Bygg og maler AS leverte topp kvalitet på alle arbeidene og var løsningsorienterte. Meget god kommunikasjon underveis (på norsk). De startet og avsluttet jobben til avtalt tid. De holdt det ryddig, fjernet søppel underveis og dekket godt til møbler etc. Prisen var konkurransedyktig og det ble ingen ekstrakostnader. Gir dem min beste anbefaling! Tove Løhne, Årvollia, 0591 Oslo.

Tove, Oslo, 8. aug. 2020

Oppussing av soverom + gang

Veldig fornøyd med jobben. Helsparkling og maling av soverom og gang. Sejd kom raskt på befaring, og var lett å kommunisere med. Gjorde jobben til avtalt pris og tid. Jeg vil helt klart bruke Sejd til neste prosjekt hjemme hos meg. Anbefales på det sterkeste.

Marius, Oslo, 29. juni 2020

Sparkling og maling av stue

Helt perfekt sparkling og maling i første forsøk. Ikke behov for å rette opp feil i ettertid. Veldig rask og effektiv. God til å kommunisere. Kan trygt anbefales.

Tore, Langhus, 21. juni 2020

Male vegger og tak på kjøkken og sparkle dørpost

Hel sparklet og malt kjøkken og sparklet/fikset dørinngang ( etter fjernet dør). Veldig fornøyd med gjennomført arbeid til avtalt tid. Raskt og effektivt - God dialog underveis.

Ine, Oslo, 28. mai 2020

Sparkle og male kjøkken

Sparklet og malte kjøkken, resultatet er supert! Arbeidet ble gjort innen avtalt tid, til avtalt pris og med god kommunikasjon underveis. Kan anbefales! Kristin.

Kristin, Oslo, 23. mai 2020

Sparkling/maling av tak

Sejd kom raskt på befaring. Kunne ta jobben fort. Forklarte mye underveis og sluttresultatet ble perfekt.

Mats, Oslo, 19. mai 2020

Fra strukturtapet til slett vegg

Sejd var veldig lett å kommunisere med, svarte alltid raskt og var løsningsorientert. Han var effektiv, samtidig som jobben som ble gjort var veldig god. Vil absolutt anbefale andre å bruke hans tjenester!

Marie, Ås, 29. april 2020

Sparkling+maling av strietapet i 50 kvm leilighet - oslo sentrum

Sejd sparklet og slettet strietapet og malte hele leiligheten min. Jeg er superfornøyd med profesjonelt utført arbeid, fleksibel innstilling og god kommunikasjon underveis. Vil bruke Sejd igjen neste gang!

Kristian, Oslo, 14. april 2020

Fikse hull i vegg inkl. sparkle/tette og male

Utrolig godt arbeid med sparkling og maling ved hull i vegg. Sejd besvarte henvendelser raskt og gjennomførte en super og kvalitetsmessig jobb. Anbefaler og kommer til å bruke igjen!

Hibaq, Oslo, 27. feb. 2020

Sparkling og maling vegger i gang

Jeg er veldig fornøyd med arbeidet Sejd gjorde med å helsparkle gang og male vegger og lister. Han er løsningsorientert, lett å kommunisere med og utførte arbeidet akkurat slik jeg ville ha det. Anbefaler Sejd 100% og har allerede avtalt et nytt oppdrag!

Christine, Oslo, 22. okt. 2019

Maling av ca. 80 m^2 vegg og tak

Veldig tilforlatelig, gode kommunikasjon og først og fremst: beste resultater ved rettvise priser! Sejd Shala har forskjellige arbeidspartnere og kan gjennomføre alle arbeid uten at man trenger søke noen for hvert slags arbeid. Anbefales 100 %!

Martin, Oslo, 14. okt. 2019

Helsparkling av gang

Sejd helsparklet og malte gangen vår. Strietapeten ble helt skjult og vi har ikke noe å utsette på arbeidet! Sejd er positiv, effektiv og nøyaktig. Hvis vi trenger mer hjelp til leiligheten så tar vi absolutt kontakt med ham igjen!

Karin, Oslo, 16. sep. 2019

Sparkling

Sejd Shala gjorde en eksepsjonelt bra jobb med maling og sparkling i leiligheten min. Han var både punktlig, løsningsorientert, lett å kommunisere med og svært effektiv. Jeg kan definitivt anbefale Sejd Shala på det varmeste, basert på jobben han utførte for meg.

Ovidia, Oslo, 6. aug. 2019

Rette opp dårlig sparkelarbeid (skjøter og skruehull i gipsplater) og male 2 strøk.

Gjorde en effektiv og god jobb.

Håkon, Oppegård, 28. juli 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Multiteam Oppussing AS

4.7 54 evalueringer Langhus

AM Unik AS

4.9 42 evalueringer Langhus

Kolbotn Malerfirma AS

4.6 25 evalueringer Langhus