Siste evalueringer (12)

Pusse opp badet

Veldig fornøyd med hvordan badet endte opp og til en rimelig pris. Det var lett å kommunisere med Margo, han er både pålitelig, effektiv og kreativ. Han kom med ideer underveis og strakk seg utenom det vi hadde avtalt. Jeg vil bruke han videre i andre prosjekter og kan sterkt anbefale han videre til andre 🤗.

Gennet Niklander Sereche, 25. nov. 2020

Mikrosement

Resultatet ble veldig fint, det var god kommunikasjon underveis. Margo er ryddig og løsningsorientert.

Marianne Sandmæl, 12. nov. 2020

Legge ca 60-70kvm terrasse.

Flinke folk som kommer med løsningsforslag underveis i arbeidet. Lagt terrasse på 70-80kvm med flotte overganger og super finish. Gjorde ekstraarbeid uten ekstra kostnad. Veldig fornøyd med gjennomføringen og kan fint anbefales.

Tom Andre Iversen, 30. sep. 2020

Mikrosement bad

CM Bygg Estnor har lagt mikrosement på baderom; vegger og gulv, lagt nytt gipstak og montert ny baderomsinnredning m. M. Badet er blitt helt nydelig, og som en venninne av meg sa; dette badet burde avbildes i ett interiørmagasin.

Marit Thomas, 14. sep. 2020

Legge fliser på garasjegulv 34m2 (bare jobben eks. materiale)

Job is done professionally. Material used is top quality. Margo fixes things along the way based on our feedback and he is flexible. Certainly recommended.

Göray Görgülü, 16. aug. 2020

Installere peisinnsats

Margo gjorde en kjempegod jobb med å installere peisinnsats i eksisterende peisgrube. Resultatet ble veldig fint, og helt i linje med hva vi avtalte på forhånd. Anbefales!

Espen Erdal, 20. des. 2019

Fliselegging av entre ca 18m2

Rask gjennomføring, holdt alle avtaler og fleksibel til å ta tilleggsutførelser på sparket. Grei pris.

Geir Endal, 8. des. 2019

Endring /pussing av peis

God og ryddig gjennomføring og oppfølging hele veien !

Erik Bratterud, 15. nov. 2019

Legge villskifer i grus 25 kvm

Jobben bestod i å legge bruddskifer i subbus på en uteplass, ca 40 kvm. Margo kom raskt på befaring og gjorde en grundig evaluering av jobben. Han kom med gode forslag til løsninger og ga en rimelig pris. Oppstart på arbeidet var noen få uker senere, og ble ferdigstilt til avtalt tid. Margo holdt oss oppdatert med bilder (vi var på ferie) underveis. Vi er veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Det er tydelig at han har lang erfaring med denne type steinlegging.

Philip Harreschou, 25. juli 2019

Klar for flislegging på 130 kvadratmeters terasse

De utført en meget god jobb.

Jan Heiberg, 24. juli 2019

Legging av bruddheller

Høy kvalitet på arbeidet og seriøs gjennomføring. Anbefales.

Lars Myren, 13. juli 2019

Flislegging av gulv ca 90m2 og bad .

Jobben ble utført veldig bra og til avtalt tid. Margo samarbeidet godt med andre håndverkere på byggeplassen, kom med gode forslag til løsninger på tekniske utfordringer og håndterte endringer veldig bra.

Hallvard Bergstad, 7. juli 2019
Vis flere evalueringer

Kart