Siste evalueringer (100)

Riving av garasjer 33 kvm

Enkelt, greit og kjapt.

Jessica Pizarro, 15. sep. 2019

Klargjøring av vegg til maling på soverom

Urolig fornøyd med arbeidet som ble gjort. Effektivt helsparklet hele soverommet, ble noen sprekker men de var raskt tilbake og ordnet opp i disse. Sluttresultat ble veldig bra.

Tommy Kolstad Bjertnes, 7. sep. 2019

Flislegging i larvik

Jobben var flislegging av gang og 2 bad. Ryddig og bra gjennomført - pris ok. Kan anbefale denne aktøren.

Tore Aarønæs, 1. sep. 2019

Støpe nytt gulv med varmekabler til gang

ProffBygg endte opp med å totalrenovere en entre. Nye vegger, tak og gulv. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført hurtig og effektivt. Hele området ble holdt ryddig i byggeperioden som gikk over 2 uker. Har ingen problemer med å anbefale Temur og hans arbeidere. Vi kommer til å bruke de igjen ved en senere anledning.

Marius Enge, 12. aug. 2019

Helsparkling av vegger

Vi benyttet Proff Bygg Vestfold til fjerning av strie, grunnarbeid og maling av flater. De utførte arbeidet effektivt og med god kvalitet.

Maren Nordsveen Davies, 10. juni 2019

Flislegge et bad på 2,5 * 1,6

Veldig bra utført arbeid. Masse skryt av folk som har sett badet i ettertid. Lite hint. Skal man gjøre noe selv, som å sette opp plater, rive ol. Snakk med Timur først :).

Thomas Bergsten, 31. mai 2019

Fjern vegg og installasjonsbjelke

He was a professional in his work.

Bhuwanesh Kumar Bhardwaj, 28. mai 2019

Bygge isolert bod/anneks

Godt utført arbeid, effektivt.

Kari Anne Nilsen, 21. mai 2019

Flislegging over kjøkkenbenk

Flott resultat og gjennomført som planlagt. Veldig fornøyd.

Maria Krogseth, 29. mars 2019

Flislegging av ca. 5 m2 baderoms gulv

Veldig bra gjennomføring av jobben.

Ralf Einhausen, 8. mars 2019

Totalrenovering av bad

Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet av jobben som er gjort.

Elisabeth Moen, 6. mars 2019

Skifte 4 innedører

Er veldig fornøyd med arbeidet som ble gjort i forbindelse med å skifte ut 4 innedører. Møter til tiden og er effektive.

Anita Volden, 2. mars 2019

Totalrenovering av bad.

Vi er veldig fornøyd med sluttresultatet av jobben som er gjort.

Trond Westby, 26. feb. 2019

Maling ganger i 12 firemannsboliger

Jobben gikk ut på å male 12 stk oppganger i 4-mannsbolig her på Sommerro Borettslag. Synes tilbudet var bra samt veldig positiv og god holdning under hele prosessen. Synes malere var flinke til å ta hensyn til beboere som ferdes i gangen. Jobben ble utført på ca 2 måneders tid og det gikk veldig fint. Utførelsen av jobben synes jeg har vært veldig bra. God dialog/rettet opp feil osv.

Glenn Schrøder, 26. feb. 2019

Skifte fliser baderomsgulv

Fikk byttet fliser på baderommet mens jeg var på ferie i to uker. Veldig fornøyd med kommunikasjon på forhånd og utført arbeid. Alt levert som avtalt. Kan trygt anbefales. Kommer til å benytte de igjen ved en annen anledning.

Ole Anders Liverød, 29. jan. 2019

Oppussing av bad

Det er andre gangen jeg har benyttet meg av Proff Bygg Vestfold. Også denne gangen er jeg veldig godt fornøyd. De leverer i henhold til avtale, gir gode priser, er lett å kommunisere med, pålitelig og ryddige på alle måter. Dessuten er Temur en veldig grei leder å forholde seg til når det gjelder endringer, tilleggsarbeider og andre behov jeg har hatt i dette prosjektet. Jeg bruker gjerne firmaet til andre oppdrag og vil absolutt anbefale det også for andre.

Trygve Busch, 3. des. 2018

Flislegging i dusj

Topp folk! Lett å holde kontakt med og veldig fornøyd med sluttresultatet.

Jonas Andersen, 31. okt. 2018

Oppussing av bad/vaskerom/toilet

Flott utført.

Tom Lerkenfeldt Petersen, 4. juli 2018

Oppussing av rekkehusleilighet fra 1966

Jeg er meget fornøyd med alt arbeide de har gjort med å renovere hele leiligheten. Alt arbeidet har vært utført effektivt og ryddig. Jeg har fått verdifulle tips når jeg har spurt om råd, og resultatet er blitt bedre enn forventet. Dette firma har jeg ingen problemer med å anbefale.

Marit Hegna, 26. juni 2018

Renovering av bad i sandefjord

Temur var serdeles serviceinnstillt, kunne spørre han om alt og det ble utført, hentet materialer, passer på at alt arbeid ble ordentlig utført. Lett å samarbeide med. Til en fornuftig pris. Reidun og Dag Aasbø.

Reidun Aasbø, 23. april 2018

Hjelp til opp pussing av sokkelleilighet

Meget bra utført jobb, Gutta sto på hele veien til avslutning. Meget ryddig faktura, med kopi av kvitteringer etc. Proff Bygg tar jeg gjerne kontakt med neste gang vi trenger hjelp.

Hans-petter Lauritzen, 12. mars 2018

Total entrepenør

Proffbygg har utført bygging av hus, maling/tapesering/våtrom/taklegging etc. Huset er 200 m2. Proffbygg innhentet anbud for el jobb og rørlegger. Siden proffbygg ikke har mesterbr, har en byggmester fulgt opp. Byggm. Har INGEN TING å bemerke. Proffbygg har gjennomført jobben på en meget profesjonell måte. Tidsfrister er holdt. Proffbygg har lev 110% . Og har levert mer enn forventet. Men det er viktig å ha konkret og detaljerte kontrakter.

Tomas Ekvoll, 21. feb. 2018

Pusse opp entrè/ gang.

Vi hadde en gang som var strippet ned, hvor gulv, vegger og tak måtte endres. Proff Bygg Vestfold ved Temur gav forslag på romløsning vi ikke selv hadde tenkt på, som å flytte et lite toalett til ett annet sted. Det gjorde gangen vår mye større og bedre romfølelse. Jobben ble gjort til avtalt tid og de hadde hele tiden fremdrift. Selv om de som utførte jobben ikke snakket så godt norsk/engelsk, hadde styrer god kommunikasjon med oss hele veien.

Ørjan Hansen, 21. feb. 2018

Renovering av bad

Totalrenovering av bad med rivning, støp, flislegging og snekkerarbeid samt koordinering av VVS og EL. Jobben ble gjennomført av Proff Bygg Vestfold. Prismessig skilte det lite mellom tilbyderne. Veldig fornøyd med gjennomføring og koordinering av jobben, Jobben gikk raskt og effektivt. Temur (daglig leder) var veldig lett å kommunisere med. Meget fornøyd med kvaliteten og gjennomføringen.

Vegard Schanche, 12. feb. 2018

Pusse opp bad

Proff Bygg Vestfold leverte et total-renovert bad med et utmerket resultat. Temur og hans ansatte/samarbeidspartnere innen elektro og VVS arbeidet raskt ,og holdt kontakt hele tiden under arbeidet. Underveis ble det også holdt ryddig i den grad det var mulig. Proff Bygg Vestfold kan anbefales.

Olav Lilleeng, 5. feb. 2018

2 x 3 garasjer i rekke

Vårt borettslag engasjerte Proff Bygg Vestfold AS både på grunn av positive omtaler og anbudet som firmaet leverte. Temur Valiev og hans medarbeidere skuffet ikke. Fagmessig og grundig arbeid, og alt ble som avtalt. Vi har ingenting å sette fingeren på. Hyggelig kommunikasjon og effektiv oppfølging. Proff Bygg Vestfold AS anbefales uten forbehold.

Terje H. Larsen, 26. jan. 2018

Totaltoppussing av hus inkludert nytt bad og kjøkken

Proff Bygg utførte jobben ifb. Med en større oppussing av huset vårt, og arbeidet ble utført på en god måte i henhold til avtalen (les beskrivelsen av oppdraget for omfang). Tett oppfølging fra daglig leder som også koordinerte jobben mot Elektriker og Rørlegger på en strålende måte. Selskapet har fokus på detaljer og leverer veldig bra standard på arbeidet. I etterkant har vi hatt en befaring hvor avvik har blitt løst raskt.

Fredrik Strandskogen Karlsen, 24. jan. 2018

Bytte 7 vindu

Proff Bygg Vestfold gjennomførte bytte av totalt 10 vindu, skifte av raftekasse rundt hele huset, la ny takpapp og utbedret en råteskade på baderom. Alt ble gjort med utmerket fagkunnskap og dyktige håndverkere. Daglig leder fulgte opp jobben på en god måte og var nøye med HMS. Arbeidet ble gjort til avtalt pris. Alt av arbeidstimer og medgått materiell ble grundig dokumentert. Jeg har ingen reservasjoner med å anbefale Proff Bygg!

Knut Kaspersen, 17. nov. 2017

Utskifte av bjelkelag i 1. etasje,legging av tak i kjeller under bjelkelaget,isolering og legging av gulv i hele 1. etasje. i tillegg utskifte av 5

Vi er meget godt fornøyd med det arbeidet Proff bygg har gjort hos oss. Jobben var omfattende der Proff bygg var eneste bedrift som kunne gi en fast pris på jobben, med en stipulert pris på materialer. Temur Valiev som er bedriftseier, var bestandig tilgjengelig på telefon under prosessen, hadde gode løsninger på alt. Han hadde dyktige ansatte som var hyggelige. Vi kan absolutt anbefale Proff bygg. Mvh Johnny Kind.

Johnny Arnt Lyder Kind, 2. sep. 2017

Renovering av bad i kjellerleilighet

Veldig fornøyd med gjennomføringen av badet, veldig godt håndverk. Bra pris. Kan anbefales.

Christian Nyland Kjær, 11. aug. 2017

Sandefjord

Vår evaluering av proff Bygg basert på seriøsitet, skikkelighet & nøyaktighet av både daglig Leder og hans dyktige arbeidere som led til fantastisk arbeide. Daglig Leder og hans gutter er full av ideer og inspirasioner. Proff Bygg får 5 stjerner for det jobbet som er gjort på en profesjonell måtte.

Sima Nabavi, 7. juni 2017

Membran og fliser

Proffe, serviceinnstilte og seriøse arbeidere. De fikk oppdrag om å lage til benk under vasken og hyller på veggen over badekaret. Nøye utført arbeid, og vi er kjempe fornøyde. Kommer garantert til å leie inn på nytt for å utføre vaskerom. :-).

Stine Iversen, 7. juni 2017

Rehabilitering av bad

Vi anbefaler Proff Bygg Vestfold AS til andre som skal rehabilitere/bygge nytt bad. Temur Valiev og hans ansatte har utført krevende arbeider på en tilfredsstillende måte. Alle ansatte var svært høflige og serviceinnstilt. Temur Valiev var alltid tilgjengelig, og fant gode løsninger når noe måtte forandres. Vi har fått et flott bad med innredning fra Little England og gulv i Termoask fra Moelven. Prisen ble nøyaktig som avtalt, og med faktura spesifisert ned til minste detalj. Anne Marit og Svein Moe Hansen, Stavern 29. Mai 2017.

Svein Moe Hansen, 29. mai 2017

Flislegging - sandefjord

Meget bra utført flislegging.

Erik Tangen, 5. mai 2017

Renovering av bad

Totalrenovering av bad. Prosjektansvarlig: Proff Bygg Vestfold. Elektriker Borgeskogen Elektro og rørlegger Nyborg VVS. Arbeidet ble meget samvittighetsfullt og nøyaktig utført. Noen kommunikasjonsproblemer ( Proff) . Tilbudet var prisgunstig. Om jeg vil engasjere dem igjen? Klart ja.

Karin Elisabeth Angell-baustad, 28. april 2017

Baderom

Super dyktig arbeid ble gjennomført hos meg med flislegging på badet. Kjempe fornøyd med resultatet. Alt ble gjennomført etter avtalt tid. Arbeider raskt og nøye. Anbefales på det sterkeste og vi kommer til å bruke dem igjen.

Shaho Hamed, 22. mars 2017

Flislegging

Meget fornøyd med arbeidet de gjorde hos oss , det ble lagt fliser i en bod og arbeidet ble veldig bra. De kom til avtalt tid , og ryddet alt opp etter seg. Og vi kommer til å bruke dem igjen .

Øyvind Brandstrup, 20. jan. 2017

Totalrenovering og utvidelse av bad

Proff Bygg Vestfold v/ Temur Valiev tok på seg arbeidet med totalrenovering av bad. Temur organiserte arbeidet med rørlegger (Bjørn Jensen AS) og elektriker (Borgeskogen elektro). Resten av arbeidet ble utført av Proff Bygg. Arbeidet gikk for seg uten store overraskelser. Ryddig arbeid. Temur var opptatt av tydelige avtaler og holdt seg til disse. Sluttresultatet ble veldig bra. Prisen ble som forespeilet.

Tor Jørgen Klevar, 21. des. 2016

Lrøkqherwøogihepgs

Kjappt svar, kjapp oppmøte og kjappt utført jobb. Kanonbra!

Mr.x, 15. des. 2016

Renovering av bad

Jeg har renovert et bad på ca 7 kvm. Jeg er veldig fornøyd med jobben som er gjort. Det er pent utført og det var ryddet og pent etter snekkerne. Elektriker og rørlegger ble leid inn og administrert av Valiev Temur. De var serviceinnstilte og løsningsorientert Vi hadde litt misforståelser underveis,men vi fikk ryddet opp i det.

Eva Nyborg, 12. des. 2016

Ubygging av terrasse

Proff bygg bygde ut verandaen vår. De svarte raskt på anbudet, satt fort igang (til avtalt tid), var effektive og gjorde en god jobb. Vi var veldig fornøyde både med prosessen og med resultatet. De holdt seg til avtalt pris. Anbefales!

Kaja Børresen Istre, 16. okt. 2016

Baderomsjobb

De er veldig flinke. De kom alltid på tid og jobbet raskt og ryddet etter seg også. Jeg må sier jeg er veldig fornøyd.

Molook, 13. sep. 2016

Maling av leilighet 88 km2

Proff Bygg Vestfold har levert tilfredsstillende jf avtale og gjort en bra jobb. Kan trygt anbefales.

Hilde Haughem, 12. sep. 2016

Flislegging gulv

Jobben ble utført raskt og effektivt, til god kvalitet og til avtalt pris.

Kjell Trosby, 29. juni 2016

Bygge bad i vaskerom

Proff Bygg Vestfold har vært kjempebra å samarbeide sammen med og har levert et veldig godt resultat! Temur finner gode løsninger og følger prosjektet godt opp! Kan trygt anbefale dem videre! !

Sondre Andersen, 18. juni 2016

Ombygging i underetasje

Denne jobben ble gjort på timebasis. Det ble lagt igjen en timeliste hos oss som ble oppdatert hver dag, slik at vi enkelt kunne sammenlikne timer jobbet og utvikling hver dag. Veldig kjekt, enkelt og ryddig! Temur kom med gode forslag og løsninger underveis. Flytting av vegger, inkl bærevegg vekslet ut med stålbjelke, gulvavretting, flislegging, listing, maling var veldig bra. Temur koordinerte med elektriker. Ingenting å klage på = 5 stjerner.

Magnus Olstad Hansen, 25. mai 2016

Utbygging av eksisterende trapp

Trapp till källaren blev färdig. Allt blev gjort proffesjonellt, i tide och efter mina krav. Bra hantverk ! Ryddige. Proff Bygg skal snart komma hit och arbeta vidare med källaren. Anbefalles !

Johan Gråberg, 12. mai 2016

Nytt bad + renovering av eksisterende bad

Vi endte opp med å kun bygge et nytt bad og er svært fornøyd med det nye bade. Når arbeidet ble satt i gang var håndtverkerne til Proffbygg nøye og effektive. Det var noen utfordringer underveis med forståelse av kontraktinnhold, men dette vi fant vi greit ut av og kom til enighet.

Tore Hjartland, 24. mars 2016

Snekkerarbeid innendørs

Proff Bygg totalrenoverte leiligheten min. Bla. Endret romløsninger,rettet opp skjevheter, la gulv/vegger/tak, maling,monterte kjøkken og flislagte bad. Temur kom med gode løsninger og ideer, og arbeidet ble utført meget tilfredsstillende.

Birgitte Lindhjem, 17. mars 2016

Flislegging av ca 26 kvm fordelt på gang og 2 rom i kjeller

Vi var meget godt fornøyd med arbeidet som ble utført. Høy kvalitet til en rimelig pris, og til den tid som var avtalt. De som utførte jobben var høflige og ryddet opp etter seg hver dag. Lederen var serviceinnstilt og veldig enkel å ha med å gjøre og positiv i all kommunikasjon. Vi har allerede bestemt oss for å bruke Proff Bygg videre i oppussingsarbeidet vårt.

Trygve Busch, 29. feb. 2016

Legging av laminat

Profesjonelt utført arbeid. Raskt og nøyaktig. Hentet nytt materiale. Deretter ryddet og tok med seg søppel - Herlig!

Hilde Klokkersund, 27. feb. 2016

Bytte vinduer

Topp service, nøyaktig og til avtalt tid og pris.

Tommy Pedersen, 14. des. 2015

Snekker og murer

Proff Bygg har vært en aktiv partner i jobben med rehabiliteringen av vår leilighet. De hadde mange gode løsninger. Vi valgte derfor Proff bygg også som partner for male og flisearbeid - i tillegg til snekkerarbeide med vegger, tak og parkett. Flinke og proffe folk, og de anbefales. Terje Riise.

Terje Riise, 30. nov. 2015

Sette opp 8 mdf-plater og liste stue + kjøkken

Utrolig raske,effektive og proffe håndtverkere som kan anbefales :) Takk for jobben :).

Stine Romøren, 26. nov. 2015

Maling 3 soverom

Veldig bra gjennomført arbeid. Raske og effektive.

Martin Holt Nilsen, 25. nov. 2015

Sette opp en bod

Kjempefornøyde. Har fått satt opp en garasje og pusset opp leilighet. Flott arbeid og super oppfølging. Vår varmeste anbefaling. Takk til Temur og guttene hans. Breiliveien 33 b Ann-Lisbeth Dahl Andersen.

Ann-lisbeth, 19. nov. 2015

Skifte plater vegg og tak,legge gulv,sette inn

Bra utført arbeid.

Petter Tuft, 7. nov. 2015

Bygge nytt bad. 7.5m2. omgående

Kan anbefales Bra pris og punktlighet God kvalitet.

Thomas Marcussen, 5. nov. 2015

Flislegge bak en peis å legge laminat i leilighet

Veldig flinke folk. Kjapt utført.

Nikolai Thorvaldsen, 14. okt. 2015

Se på dører/karmer som har ikke lar seg lukke.

Temur kom først innom og så på problemet. I dag kom han tilbake med nødvendig utstyr+assistent og de fikk strammet inn karmene slik at dørene ikke lenger sitter fast. Nå er alt i orden, løst på en effektiv og rimelig måte. Alle avtaler holdt og alt som forventet. 5 stjerner. Takk for hjelpen!

Magnus Olstad Hansen, 12. okt. 2015

Total renovering av bad.

Veldig bra utført arbeider, bra oppfølging, god service og en pris begge er fornøyde med. Kan anbefales på det sterkeste. Ken Robert Pettersen.

Ken Robert Pettersen, 15. sep. 2015

Malerjobb

Malerjobb og listverk. Hyggelige og pålitelige folk. Utførte jobben på en god måte, til avtalt tid og pris. Frank Chr. Stene.

Frank Christian Stene, 6. aug. 2015

Sette opp sportsbod combi 2

Vi er godt fornøyde med jobben som Proff Bygg utførte for oss da de satte opp en utebod i hagen vår. Rask igangsetting, effektiv jobbing fra 08 - 16. 30 med lite pauser, godt og nøye håndverk, spesifisert faktura med timepris som avtalt med Temur. Bruker de gjerne igjen.

Elisabeth Dale Sandstå, 13. juli 2015

Oppussing av to bad i eldre enebolig.

Vi har pusset opp to bad og er godt fornøyde med jobben som Temur har gjort. De arbeidet raskt og effektivt. Prisen var også veldig bra. Kan trygt anbefale Proff Bygg Vestfold. Anbefaler å ha en skriftlig arbeidsbeskrivelse.

Pia Charlotte Berg, 10. juli 2015

Utbedring av råteskader i gulv og bjelkelag over krypkjeller + tilbygg

Bra sluttresultat. Men ble en del plunder og misforståelser underveis på grunn av mangelfull kommunikasjon. De har tydelig ikke mye erfaring med akkurat denne typen arbeid, men Temur og gutta hans sto på og jobbet hardt for å skape et godt resultat innenfor tidsfristen.

Kristian Hall, 9. juni 2015

Tetting av pipe + pussing av murvegg

Proff Bygg Vestfold kan trygt anbefales. Jobben ble utført til vår fulle tilfredshet av ryddige, effektive og profesjonelle håndverkere som kom til avtalt tid. Fakturaen vi fikk etter endt jobb var nøye spesifisert og som avtalt, ingen overraskelser. Jeg vil uten tvil bruke de igjen neste gang jeg har en jobb som må gjøres.

Elon W Lerberg, 12. mai 2015

Oppussing av bad

Vi kan anbefale Proff Bygg Vestfold på det sterkeste, arbeidet ble utført til vår fulle tilfredshet. De jobbet raskt og effektivt,de holdt det også ryddig etter seg hver dag. Vi har fått et flott bad til en meget fornuftig pris,faktura kom spesifisert ned til minste detalj. Temur er en ryddig,effektiv og hyggelig mann å forholde seg til. Mvh Hans Olav Skogseth.

Hans Olav Skogseth, 11. mai 2015

Rive vegg inn til hybel,forstørre stue,lage et soverom. legge gulv over en kjellertrapp og lage luke.

Bra gjennomført jobb! De jobbet hver dag fra 08:00 til 16-17. Fine detaljer og bra håndtværk.

Nicolai Girlando, 17. april 2015

Flislegging av bad

Jobben ble utført som avtalt og det ble akkurat sånn vi ville ha det. Dyktige folk, som kom og jobbet effektivt til avtalt tid. Sjefen var lett tilgjengelig på tlf om vi hadde spørsmål, og kom på kort varsel om det var noe vi ville han skulle kikke over. Jobben tok litt lenger tid enn forespeilet men alt i alt veldig fornøyde og bruker de gjerne igjen. De var også en av de beste i pris.

Amelita Heidi Berg, 15. april 2015

Flislegging gulv bad/vaskerom

Veldig bra og fint utført arbeid. Ferdig til avtalt tid. Virkelig en bedrift jeg vil anbefale. Mvh Linn.

Linn Eftedal, 6. april 2015

Flislegging av kjøkkenvegg

Hyggelig å bli kjent med Temur og Prodd Bygg Vestfold! Meget god oppfølging og gode råd fra Temur. Arbeidstid og endelig pris som avtalt, ryddig med betaling på spesifisert faktura. Vi er fornøyde med resultatet. Siden det ikke er noe å sette fingeren på gir 5 stjerner.

Magnus Olstad Hansen, 2. mars 2015

Byggmester til renovering av bad

Vi brukte Proff bygg Vestfold AS da vi renoverte badet. Det var en totalrenovering og vi er meget godt fornøyd med arbeidet. De var både nøye og pliktoppfyllende. Skal noe nevnes som forbedringspotensiale burde kontrakten ha vært mer presis. Firmaet anbefales.

Andreas Withbro, 4. jan. 2015

Snekkerarbeid i forbindelse med oppussing av 1. etasje på drøye 100kvm

Brukte Proff Bygg Vestfold til å lage et helt nytt bad etter jeg selv hadde revet det gamle helt til grunn. Alt var gjort riktig etter våtromsnorm og jeg fulgte prosessen steg for steg slik at fikk se det ble gjennomført på korrekt måte. Eier av selskapet var proff og kunde orientert. Prisen ble som avtalt og kvaliteten ble over forventet. Kan varmt anbefale til denne type jobb, og hadde brukt dem igjen 10 av 10 ganger.

Stig Hvorup, 6. nov. 2014

Flislegge 7kvm badegulv,bytte wc+d.kabinett

Veldig hyggelige folk, snakker bra norsk. Jobben ble gjort effektivt med bra resultat. Håndtverkerne ga ekstra service og krevde ikke ekstra betaling for ekstra fliser, heller ikke for en tapp til wc osv. Fakturert i etterkant. Veldig ryddig. Anbefales!

Kaja Bøe, 3. nov. 2014

Oppussing/renovering av bad i enebolig

Godt arbeid utført av flinke folk. Tok ordentelig tak i sakene og fikk totalrenovert et skikkelig råttent bad. Hyggelig sjef med gode norskkunnskaper. De som utførte arbeidet snakket lite norsk, men det var uproblematisk. Bra pris. (Vet ikke totalprisen ettersom vi venter på elektrikerregningen. . . ) Oppussingen ble gjennomført i sommerferien, og tok litt lenger tid ettersom rørleggeren som var involvert skulle ha ferie. Anbefales.

Henrik Guii-larsen, 26. aug. 2014

Bad: avrettingsmasse på gulv og fliser på gulv og vegger

Jeg gav vist tilbakemelding på feil andbud ser jeg, så tilbakemeldingen på denne ligger under:"Flislegging av vaskerom" Jeg er ihvertfall veldig godt fornøyd med jobben og gir en klar fem stjerner til denne bedriften!

Vegard Sandberg, 17. aug. 2014

Flislegging av vaskerom

Temur som styrer bedriften kom på befaring og gav meg en pris, Prisen var en av de laveste og tilbakemeldinger jeg leste om bedriften var meget bra, derfor gikk jeg for Proff Bygg Vestfold. Jeg er ganske kravstor og nøye, men jeg har ingenting negativt å si på arbeidet som ble utført. Det var veldig godt utført, prisen var bra og de dekket godt til under arbeidet og ryddet pent etter seg. Jeg kan anbefale denne bedriften med god samvittighet.

Vegard Sandberg, 17. aug. 2014

Lufteluker i murkjeller (5 stk)

4 stk lufteluker i murkjeller Vi skulle lage 4 lufteluker i en gamel murkjeller. Veggene er på ca 40 cm. Proffbygg kom raskt på befaring og fullførte oppdraget innen få dager til en bra pris. Mvh Bjørn Ivar Erlandsen, Sandefjord.

Bjørn Ivar Erlandsen, 3. aug. 2014

Fjerne innebygget badekar/sette opp dusjvegger

Jobben ble gjort raskt og bra. Veldig fornøyd. Pent og ordentlig gjort og alt var ryddet og vasket.

Anita Engedalen, 12. april 2014

Renovering badrom

Proff Bygg ER proffe! Vi fikk en detaljert oversikt over arbeid som skulle gjøres og en fast pris på oppdraget. Prisen var svært gunstid og jobben ble gjort til avtalt tid. Utført arbeid og finish er svært bra og ikke noe å utsette på. Temur holdt kontakt med både rørlegger og elektriker og koordinerte dette arbeidet til å passe i fremdriftsplanen. Takk for jobben, vi er strålende fornøyde og anbefaler Proff Bygg Vestfold på det varmeste.

Glenn Jarle Eriksen, 24. feb. 2014

Renovering bad

Veldig flott resultat og god jobb med vårt bad til en god pris. Arbeidet innebar en total renovering med oppbygging av nytt gulv og oppretting av vegger og tak. Avretting, membran og flis på gulv. Rupanel, lietexplater, membran og flis på vegg. Lekting av tak, gips, sparkling og maling. I tillegg annet snekkerarbeide. Raske og effektive, gode løsninger og ryddet etter seg. Bedre jobb enn mange andre håndverkere vi har brukt. Kan trygt anbefales.

Harald Silsand, 19. nov. 2013

Bad og entre

Nytt bad og flislegging av gang Etter besiktigelse mottok jeg et skriftlig tilbud. Prosessen har vært bra og sluttresultatet er pent. Daglig leder, Temur, snakker bra norsk og kommunikasjonen er tilfredsstillende, men jeg har foretrukket å ta detaljerte avklaringer ved oppmøte. Temur oppleves serviceinstilt, fleksibel og opptatt av at kunden skal bli fornøyd. Han har også koordinert rørlegger og elektriker.

Torgeir Mikkelsen, 9. nov. 2013

Rehabilitere baderom

Totalrenovering av baderom. Gjorde en god jobb med grunnarbeid, fliser og finish til en god pris. Koordinerte også med elektriker og rørlegger på en god måte. Leder i bedriften snakker godt norsk og er lett å ha med å gjøre. Kan anbefales.

Petter B Wiik Pettersen, 13. okt. 2013

Isolering og skifting av utvendig panel av 2 vegger utvendig,og skifting av tilsammen 4 vinduer.

Jeg har fått isolert to yttervegger, panelt, innsatt 3 store 3-fags vinduer (150X150cm), 2 kjellervinduer (90X50cm), 1 vindu (100X60cm) og nytt inngangsparti til kjelleren. I tillegg ble takrenner, nedløp og gammelt råttent treverk oppunder gesimsen skiftet ut. Vi er fornøyde med alt arbeid som er utført og anbefaler firmaet til andre. Firmaet kom når de skulle og ryddet pent opp etter seg. Alt ble ordentlig og til rett pris. Frank Lennertzen.

Frank Jørgen Lennertzen, 15. sep. 2013

Rehabilitering av bad

Vi er veldig fornøyd med Proff Bygg's renovering av vårt baderom. Alt fra hvor godt de dekket til "arbeidveien" gjennom huset, til fullføringen av arbeidsoppgavene. De holdt seg innenfor estimert tidsramme og vi ble møtt med velvilje og imøtekommenhet under hele prosessen. De gjorde også en liten tilleggsjobb, da det viste seg at renoveringen var litt mindre tidkrevende enn forventet. Resultatet er flott, med nydelig flislegging!

Gry Wingaard, 17. aug. 2013

Støp av baderomsgulv,membran på vegger og flislegging av gulv og vegger.

Raske og effektive. Veldig fornøyd med resultatet. Ryddet bra opp etter seg.

Hans Råstad, 5. aug. 2013

Riving og bortkjøring av garasje

Proffbygg tømte, demonterte og kjørte bort en gammel garasje. Temur kom med det beste tilbudet og gjorde jobben veldig fort og greit. Veldig hyggelig og flinke folk! Kan trygt anbefale proffbygg videre til andre.

Erland Welde, 29. mai 2013

Bytte taksten på 1 etg. enebolig i tønsberg

Jobben bestod i å bytte takstein , inkl. Ny underlagspapp og nye lektere. Jeg hadde flere firmaer som så på jobben. Temur Valiev fra Proff Bygg var den eneste som leverte et ordentlig skriftlig tilbud der både arbeid og materialer var spesifisert. I tillegg var dette det billigste anbudet. Arbeidet ble utført helt som avtalt både med hensyn til tid og pris. Jeg anbefaler Temur Valiev.

Dagfinn Knoph Larsen, 24. mai 2013

Totalrenovering av bad på ca 7,5m2 (2,2x3,5) i sandefjord

Jobben ble utført, og vi er veldig fornøyd med resultatet. Jobben tok noe lenger tid enn planlagt, men allikevel godt gjennomført. Kan trygt anbefale bedriften videre for denne type oppdrag. Har også gode kontakter med rørleggere og elektrikkere.

Preben Hansen, 5. mai 2013

Gipsing av tak og vegger samt sparkling

Temur og hans medarbeidere har stor yrkesstolthet (helsparkle et tak på 75kvm kreves erfaring) og det ser man på jobben som er gjort. De er nøye, kom til avtalt tid og var flinke med å skrive opp timer de var tilstede. Jeg stolte på de så pass med engang at de fikk egen nøkkel. Men det var til tider MEGET frusterende med at de snakket dårlig engelsk og at all kommunikasjon måtte gå gjennom Temur (som snakker bra norsk). Kan anbefales til andre.

Jenny Bladh, 2. mai 2013

Hei Jenny Bladh, Mange tussen takk for perfekt skriftlig referanse fra deg. Det er hyggelig når prosjektene er ferdig, og dere er fornøyd. Takk for samarbeidet. Mvh Temur

PROFF BYGG VESTFOLD AS 2. mai 2013

Renovering av bad

Har akkurat avsluttet et meget hyggelig samarbeide med Proff Bygg Vestfold, Temur og hans menn. De er ydmyke, seriøse og har en stor yrkesstolthet. Flinke og nøye. Kan anbefales videre.

Tonje Andrine Olin, 9. april 2013

Flislegge gang

Proff Bygg Vestfold AS gjorde en utmerket jobb for oss. De er meget dyktige håndtverkere som virkelig kan faget sitt. Resultatet på arbeidet er vi veldig fornøyd med og vi ønsker å bruke dette firmaet igjen for andre mulige fremtidige prosjekter. Veldig enkelt å samarbeide med dem og de kommer med gode løsningsforslag! Kan trygt anbefale denne bedriften!

Sondre Andersen, 5. april 2013

Bad 1.65 + 3.45

Er veldig fornøyet veldig bra gjort,tar alt på sparket (gammelt hus ) og alt var som det skulle,kan absolut anbefales. Anne Lise.

Anne Lise Granhaug, 22. jan. 2013

Isolering

Isolering av tak i krypkjeller. Jobben ble raskt og profesjonelt utført. Temur var en ærlig og real mann som holdt ord. Kommer til å bruke dem til andre jobber. De var også de rimligste.

Gry Thorsen, 7. nov. 2012

Bytting av kjellerdører i borettslag

Jobben ble gjort nøyaktig etter avtale, veldig bra utført. Det desidert rimeligste anbudet, men alikevel flott levert!

Thore Johannessen, 14. sep. 2012

2 bad + 1 vaskerom

Meget fornøyd. Stor jobb med totalrenovering av et hus innvendig. Alle flater ble tatt, 2 bad og 1 toalett. Skiftet alle vinduer. Bruker du Temur og gutta blir du garantert fornøyd. I tillegg er han en fin fyr, meget strukturert og ærlig. Anbefales på det sterkeste.

Runar W Tinderholt, 23. aug. 2012

Riving av bærende vegg mellom kjøkken og stue,sette inn bjelke,ca. 4,5 meter

Proff Bygg AS ble valgt da Temur snakker flytende norsk og var enkel å forholde seg til. Han er en trygg og erfaren håndtverker, med gode løsninger. Jobben hos oss ble raskt utført på 4,5 timer, helt i henhod til hva som var avtalt. Hadde jeg ikke hatt en positiv opplevelse, ville jeg ikke anbefalt firmaet, men det kan jeg gjerne gjøre i dette tilfellet. MVH. Thomas Velle, Nøtterøy.

Thomas Velle, 6. aug. 2012

Totalrenovering av 6 m2 bad.

Proff bygg utførte jobben raskt og presist. Rabatter som bedriften har kommer forbruker godt tilgode. Prisen var som avtalt. Noe kommunikasjons vansker med arbeidere som ikke snakker engelsk eller norsk, derfor må alt tas igjennom sjefen deres. Alt i alt er jeg fornøyd med jobben som er utført og sluttresultatet ble bra. Kan andrefalles videre.

Kim Victo Tarasenko, 23. juli 2012

Oppgradere bad på ca 5-6kvm.

Jeg valgte Proff Bygg v/Temur Valiev til å fornye mitt 6 kvm bad. Det ble lagt belegg, Trepo veggplater,oppsetting av glassvegg til dusj. Arbeidet er utført til største tlfredshet og jeg kan anbefale han på det varmeste! ! ! !

Rein J. Nikolaisen, 21. juli 2012

Maling av halvpart av tomannsbolig

Maling av hus: Absolutt ingenting å utsette på dette. God pris, godt og raskt arbeid, ryddig underveis, de tok med seg søppel og god kommunikasjon med sjefen. Kan fint anbefales.

Mimi Karlsen, 13. juni 2012
Vis flere evalueringer

Nøkkeltall

Selskapsform

AS

Aksjeselskap
Registrert

2012

i enhetsregistret
Omsetning

3.1

Millioner kroner
 • Ansatte
  9
 • Egenkapital (%)
  13.2%
 • Likviditet
  2.05%
 • Driftsmargin
  -0.9%
 • Gjeldsgrad
  6.6%
 • Lønnsomhet
  -2.9%
Regnskapstall (i 1000)
 
2012
2013
2014
2015
2016
2017
2018
Sum driftsinntekter
907
1539
1928
1919
3278
4190
3149
Driftsresultat
-35
-55
-119
274
331
-28
-29
Resultat før skatt
-35
-55
-150
262
319
-35
-90
Årsresultat
-35
-55
-150
256
239
-35
-90
Roller
Daglig leder
Temur Valiev
Styrets leder
Temur Valiev
Varamedlem
Feruza Pulatovna Valieva
Om selskapet
Bedriftsform
Aksjeselskap
Registrert i Enhetsregisteret
2012-09-13
Bransje
41.200 Oppføring av bygninger
Registrert i MVA-registeret
Ja
Sist oppdatert 07-09-2019 23:04:23
Se regnskapstall

Kart

Kart