Siste evalueringer (7)

Pusse mur og støpe lysgrav

Kjapt og greit utført.

Sigfred Nomell Havdahl, 15. juli 2020

Male taklister - moss

Veldig ryddig og pålitelig!

Elisabeth Rytterager, 28. juni 2020

Oppussing innendørs

Snekkerarbeidet var førsteklasses. Byttet verandadør og vaskeromsdør, lister, karmer og brett på stuevinduer, taklister på kjøkken. Walls to paint på vindusvegg i stua. Murerarbeide førsteklasses, pusset mursteinsmur til glatt og malt. Malt stuetak ble bra. TV stua ble helssparklet og malt, men ikke helt glatt. Stue malt på tapet, ble bra nok. Brede, profilerte lister ble pusset og malt, ble bra. Kjøkken ble bra på vegg hvor tapet ble fjernet, ikke like bra på de andre veggene hvor de ble malt på tapet. Servicen veldig bra, hyggelige folk. Kommer til avtalt tid. Ikke redd for å bruke dem igjen; men sikkert lurt å være klarere enn jeg var på hva jeg ønsker.

Enid Thorsen, 25. okt. 2019

Mur langs hekk

Skulle bygge opp støttemur på ca 20 meter. Ble gjennomført på meget profesjonelt vis. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Og prisen var også levelig.

Torstein Ludvigsen, 21. aug. 2019

Kommode skal bytte farge fra hvit til sort

Hyggelig og service-innstilt kar, var litt uheldig med noe av malingen. Noe sig, mens et par steder vises undermalingen gjennom den nye fargen. Men møbelmaling er et krevende arbeid, og alt i alt ble jobben gjort på en grei måte. Intet søl og klin. Plusspoeng for rask og imøtekommende kommunikasjon. Jeg ville brukt han igjen, spesielt til andre malejobber enn møbler.

Tormod Eriksen, 8. aug. 2019

Maling av leilighet

Hurtige . Flinke.

Anne Grete Hoffmann, 5. juli 2019

Vaske og male to strøk på hytte

Firmaet holdt avtaler og leverte jobben innenfor avtalt tid. Ghaznavi var grei å forholde seg til, og fulgte opp beskjeder hele tiden. Godt fornøyd!

Jannicke Bain, 28. juni 2019

Vedlikehold av vinduer utvendig

Ghazvani er solid og positiv. Kommunikasjonen var god. Arbeidet ble utført slik det var avtalt, og til vår tilfredshet. Kan anbefales!

Kjell Hauge, 26. juni 2019
Vis flere evalueringer

RELATERTE BEDRIFTER

RYGGE EIENDOMSERVICE AS

5 31 evalueringerBetalt Rygge

Østfold Utemiljø Andre Pajesø

4.8 64 evalueringer Hafslundsøy

Maling & Hagearbeid Esmat Ghaznavi

4.1 7 evalueringer Hafslundsøy