Siste evalueringer (17)

Beise leilighet i sæbytoppen 4og6 i sameiet

Utrolig fornøyd, og de er veldig service innstilt. Kan absolutt anbefales, og de er veldig effektiv og nøye på jobben de gjør. Jeg kommer nok til å ta vare på nummeret, så neste gang tar jeg kontakt med dem.

Elisabeth, Svinndal, 18. sep. 2022

🙏👍

MALING & HAGEARBEID ESMAT GHAZNAVI 18. sep. 2022

Tilpassing av bruddskifer ved inngangsparti

Kom til avtalt tid og utførte til avtalt pris og kvalitet! Vi er fornøyd med resultatet.

Andre, Fredrikstad, 3. april 2022

Utvidelse av terrasse

Esmat og gjengen leverte varene! Meget fornøyd! Dette er ryddige folk man kan stole på! Profesjonelle og dyktige! Anbefales!

Petter, Skjeberg, 16. mars 2022

Komplettere belegningsstein

Effektivt og godt utført.

Magnus, Torp, 29. nov. 2021

Male 1 strøk 1 fasade + tak i stue

Flink og hyggelig :).

Ingrid, Kråkerøy, 4. sep. 2021

Sette opp gjerde

Har brukt dem tidligere og brukte dem dessverre på nytt selvom arbeidet de gjorde første gang ikke var spesielt bra. De tok overpris, betalte 10 000 for å tette igjen et hull i garasjen, og da måtte de låne spade og utstyr av meg, pluss leie tilhenger for det har de ikke (ekstra kostnad). Møter ikke som avtalt og kommer med en pris når de er på befaring men det koster alltid mer fordi de tar betalt for for eksempel leie av henger. Kanskje en liten bagatell men jeg kjøpte inn sånne 'dyre' hage handsker til rundt 100 kr pr stykk, de er fulle av hull og ødelagte, bare en liten bagatell men i henhold til alt de har gjort som er 'skjulte' kostnader så anbefaler jeg VIRKELIG IKKE DETTE FIRMAET! ! !

Kristin, Gamle fredrikstad, 30. aug. 2021

Vi fikk uheldig avslutning denne gangen, dessverre. Hun hadde kommet med 5 stjerne til oss på sin første evaluering og var strålende fornøyd. Etter hvert hun forandret seg og kom stadig med forvirrende kommentar. Underveis skjønte vi at hun har svingende humør. Jeg har sagt til hun gjentatte ganger at vi er tilgjengelig å komme å fikse på ting om det er noe. Hun svarer ikke på tlf. og ikke åpner døra når man ringer på døra for å se sammen på ting. Veldig avvisende person dessverre, og veldig vanskelig å kommunisere med. Vi har som regel alt av utstyr med oss på jobb. Jeg kan ikke skjønne hvordan hun klarer å dikte så små "bagatell", som hun nevner. Vi skal lære ut av dette.

MALING & HAGEARBEID ESMAT GHAZNAVI 2. sep. 2021

Legge teppefliser på kontor

Kom på befaring, holdt avtale, leverte avtalt arbeid til avtalt kvalitet og avtalt pris. Veldig happy :).

Kjetil, Moss, 24. aug. 2021

Reparasjon av innvendig murvegg

Hyggelig og nøye, fortalte hva han skulle gjøre.

Ingalill, Gamle fredrikstad, 7. aug. 2021

Sparkle,pusse,male

Kom raskt på befaring, og god kommunikasjon underveis.

Vigdis, Fredrikstad, 15. juli 2021

Montering av laminatgulv og maling av tak og vegger.

De kappet laminat med kapp og gjerde sag, og splittet laminatet med en kløvsag uten avsug eller støvpose inne i huset i 2. Etg. Dette hadde gjort at de fleste nymalte veggene i 2. Etg var dekket av et lag av støv / sagmugg etter disse kappemaskinene. Den 22. Mai fikk vi SMS melding fra håndverker, at nå var jobben ferdig. Vi møtes på byggeplassen for å gå i gjennom arbeidet som var utført. Det viste seg at på et soverom hadde det ikke blitt lagt laminatgulv. Ifølge kontrakt skulle arbeidet vært ferdig 8. Mai, men var først ferdig 1. Juni pga sporadisk oppmøte. Håndverker ønsket ikke å fjerne sagmugg fra tak, vegger og gulv i 2. Etg, men etterlot denne jobben til oss.

Jan, Gressvik, 3. mai 2021

Jeg ønsker absolutt ikke åpne en diskusjon her, men historien med jobben hos denne mannen er lang. Kort kan jeg si at han ikke var bare en vanskelig persom, men umolig, helt umolig dessverre. Folk kan lese andre evalueringer om oss da de skjønner bedre om hvordan vi er. Mvh Esmat

MALING & HAGEARBEID ESMAT GHAZNAVI 4. juni 2021

Pusse mur og støpe lysgrav

Kjapt og greit utført.

Sigfred, Borgenhaugen, 15. juli 2020

Male taklister - moss

Veldig ryddig og pålitelig!

Elisabeth, Moss, 28. juni 2020

Oppussing innendørs

Snekkerarbeidet var førsteklasses. Byttet verandadør og vaskeromsdør, lister, karmer og brett på stuevinduer, taklister på kjøkken. Walls to paint på vindusvegg i stua. Murerarbeide førsteklasses, pusset mursteinsmur til glatt og malt. Malt stuetak ble bra. TV stua ble helssparklet og malt, men ikke helt glatt. Stue malt på tapet, ble bra nok. Brede, profilerte lister ble pusset og malt, ble bra. Kjøkken ble bra på vegg hvor tapet ble fjernet, ikke like bra på de andre veggene hvor de ble malt på tapet. Servicen veldig bra, hyggelige folk. Kommer til avtalt tid. Ikke redd for å bruke dem igjen; men sikkert lurt å være klarere enn jeg var på hva jeg ønsker.

Enid, Fredrikstad, 25. okt. 2019

Mur langs hekk

Skulle bygge opp støttemur på ca 20 meter. Ble gjennomført på meget profesjonelt vis. God kommunikasjon gjennom hele prosessen. Og prisen var også levelig.

Torstein, Tomter, 21. aug. 2019

Kommode skal bytte farge fra hvit til sort

Hyggelig og service-innstilt kar, var litt uheldig med noe av malingen. Noe sig, mens et par steder vises undermalingen gjennom den nye fargen. Men møbelmaling er et krevende arbeid, og alt i alt ble jobben gjort på en grei måte. Intet søl og klin. Plusspoeng for rask og imøtekommende kommunikasjon. Jeg ville brukt han igjen, spesielt til andre malejobber enn møbler.

Tormod, Skjeberg, 8. aug. 2019

Maling av leilighet

Hurtige . Flinke.

Anne, Svinndal, 5. juli 2019

Vaske og male to strøk på hytte

Firmaet holdt avtaler og leverte jobben innenfor avtalt tid. Ghaznavi var grei å forholde seg til, og fulgte opp beskjeder hele tiden. Godt fornøyd!

Jannicke, Gressvik, 28. juni 2019

Vedlikehold av vinduer utvendig

Ghazvani er solid og positiv. Kommunikasjonen var god. Arbeidet ble utført slik det var avtalt, og til vår tilfredshet. Kan anbefales!

Kjell, Rolvsøy, 26. juni 2019
Vis flere evalueringer

Kart