Siste evalueringer (30)

Demontering av kjøkken og flisefjerning

Bra, kjapt, effektivt og ryddig kommunikasjon. Hadde tatt andre oppdrag med Faiz glatt :).

Tanet, Oslo, 17. aug. 2021

Legge laminat gulv cirka 15kvm og 3kvm gang

Profesjonelle gjennomført fra begynnelsen til slutt, bra kommunikasjon underveis . Ryddig og rent når ferdig. Faiz bygg kan anbefales på det sterkeste !

Mairead, Oslo, 28. juli 2021

Rive lettvegg

Det var hele veien meget ryddig og tydelig kommunikasjon med daglig leder. Uforutsette utfordringer underveis ble løst på en fleksibel måte. Snekker var kunnskapsrik og hyggelig. Anbefales.

Pernille, Oslo, 6. juli 2021

Rive kjøkkenmodul og vegg av glassbyggestein

Utrolig hyggelig, proff, skånsom, og fair pris. Anbefales!

Håvard, Oslo, 15. juni 2021

Fjerne jord fra blomsterkasse på balkong

Kjemperaskt å avtale tid for gjennomføring, kom til avtalt tid og gjorde supert arbeid. Vi ble regelmessig spurt om vi var fornøyd med arbeidet eller om vi ville ha noe endret. Følte meg trygg gjennom hele prosessen og er kjempefornøyd med arbeidet som er gjort, og vil helt klart anbefale Faiz bygg til alle jeg kjenner. Vi ble også kontaktet etter at arbeidet var gjort for å dobbeltsjekke at vi var fornøyd med jobben som ble gjort. Oser profesjonalitet gjennom hele prosessen!

Bente, Oslo, 5. juni 2021

Rive panel i tak

Leide inn Faiz Bygg til riving av panel i tak. Jobben ble utført raskt og fagmessig. Kom til avtalt tid og dialog før og under arbeidet er upåklagelig. Prisen var også akseptabel og har ingen problemer med å anbefale Faiz Bygg til andre. Jeg kommer til å bruke de igjen hvis jeg får behov for det.

Trond, Blystadlia, 21. mai 2021

Rive isolert gipsvegger

Firmaet kom til avtalt tid, utførte jobben utmerket og ryddet etter seg. Vi kommer til å bruke dette firmaet igjen, Terningkast 6,.

Espen, Oslo, 9. april 2021

Fjerne kjøkkenøy

Utrolig profesjonelt og strålende gjennomført arbeid. Ble fjerning av kjøkkenøy og et stort garderobeskap.

Hamsika, Oslo, 6. april 2021

Riving av plassbygd skap

Gutta fra Faiz Bygg gjorde en kjapp og god jobb. Når det meldte seg et par utfordringer underveis var kommunikasjonen god, og vi fikk løst det på utmerket vis.

Lars, Oslo, 26. mars 2021

Rive fliser på kjøkken

Veldig hyggelig mann som kom til avtalt tid og arbeidet ble veldig bra utført! Han ryddet og tok med seg alt som ble revet. Jeg bruker de gjerne igjen. Veldig fornøyd!

Undis, Finstadjordet, 17. mars 2021

Riving og bortkjøring av kjøkken. riving av gulv ned til betongstøp.

Hyggelige og presise folk, med tydelig kommunikasjon. Holder seg innenfor regelverket. Det er kjempeviktig, spesielt hvis man skulle være så uheldig å få en forsikringssak. Anbefaler alle å bruke faglærte håndtverkere. Jeg er veldig fornøyd med Faiz bygg.

Mariann, Oslo, 23. des. 2020

Rive/fjerne gulv

Veldig fornøyd med arbeidet som ble utført. Kom umiddelbart på befaring, veldig god kommunikasjon underveis, og arbeidet ble utført etter avtale og til rett tid. Anbefales.

Henrik, Oslo, 4. nov. 2020

Riving av kjøkken,fjerne kjøkkenfliser + avfallshåndtering

Kjapt og godt levert, til avtalt tid og pris. Gjorde en grundig jobb både med riving, avfallshåndtering og opprydning. Enkle å kommunisere med. Våre beste anbefalinger!

Emilie, Oslo, 7. okt. 2020

Rive og kaste gammelt kjøkken

Vi er veldig fornøyd med dette firmaet. Det var god kommunikasjon underveis og de møtte alltid presist da de skulle. Kvaliteten på arbeidet var bra. Vi kan trygt anbefale firmaet til tilsvarende oppgaver.

Truls, Oslo, 28. aug. 2020

Rive vegg for og åpne romfølelse

Brukte Faiz Bygg til å rive innvendige vegger for å åpne opp mot stue og kjøkken. Punktlige, effektive og dyktige. Jobben ble gjort helt som avtalt. Brukte dem også til å rive gammelt kjøkken og en garderobe i gangen. Tok med seg alt og kastet på søppelfylling. Feiet og vasket over gulv før dem dro! Kan anbefale dem på det sterkeste.

Tommy, Oslo, 8. juni 2020

Rive bokhylle + bortkjøring

Faiz Bygg gjennomførte jobben raskt og effektivt. Veldig hyggelig kommunikasjon. Anbefales.

Kjersti, Oslo, 15. mai 2020

Riving av vegg

Faiz Bygg gjennomførte riving av lettvegg i leiligheten min og jeg er svært fornøyd med gjennomføring. De svarer fort på alle henvendelser, er effektive når de jobber og rydder opp etter seg. Imøtekom mine ønsker om tid uten problem. De er i tillegg svært trivelige og blide, anbefales!

Ina, Oslo, 17. april 2020

Rive gulv på balkong

Faiz bygg utførte rivingsarbeid på vår balkong og bortkjøring av avfall og møbler i forbindelse med dette. Vi opplevde Faiz som svært behjelpelig og han hadde god kommunikasjon med oss hele veien. De var svært effektive og ryddet godt etter seg. Vi er kjempe fornøyde og kommer til å bruke disse til fremtidige oppdrag. Ole-Martin og Ida.

Ida, Oslo, 11. april 2020

Riving av lettvegg ,bortkjøring

Jeg er veldig fornøyd. God kommunikasjon ,Pålitelighet,effektive og ryddig når de dro. Kom til avtalt tid. Hyggelige folk å ha hjemme hos seg. Rev lettvegg og to store skap. Kan anbefales :-).

Tom, Oslo, 4. april 2020

Rive lettvegg

God kommunikasjon og godt utført arbeid. Anbefales!

Erlend, Oslo, 14. mars 2020

Rive et gammelt uthus

Utmerket kommunikasjon og svarer raskt på alle spørsmål. Pålitelig & proft selskap. Kan anbefale Faiz Bygg på det varmeste!

Jaana, Borgen, 28. feb. 2020

Annen rengjøring

Kom presist til avtalt tid, tok seg tid til å høre etter hva vi ville ha gjort. Gjorde jobben meget raskt og var veldig effektiv med tiden, Han var samtidig veldig obs på å rydde helt plettfritt og spurte så om vi er fornøyde og om det var noe mer. Profesjonell og snill! Anbefaler han absolutt ! !

Shanze, Oslo, 24. feb. 2020

Fjerning av glassruter terrasse / vinterhage

Veldig bra utført arbeid. Lett å kommunisere med og alt ble utført som avtalt 👍🏻.

Sarah, Oslo, 17. feb. 2020

Rive ut og kjøre bort skap i nykjøpt leilighet

Jeg er veldig godt fornøyd. Arbeidet er topp utført, og alt var rent og ryddig. Helt topp! Firmaet kan anbefales på det varmeste!

Liv, Oslo, 5. feb. 2020

Rive og fjerne kjøkken,bod,en vegg og to innebygde skap

Godt fornøyd. God og klar kommunikasjon underveis, med tilbud basert på beskrivelse og bilder så arbeidet kunne starte raskt opp basis min timeplan. Godt utført arbeid, tilpasset arbeidet underveis da det viste seg at hovedstoppekran ikke fungerte og utførte ekstra arbeid utover avtale uten økning i avtalt fastpris. Enkelt og ryddig oppgjør.

Jens, Oslo, 31. jan. 2020

Fjerne stort speil fra bad

Raske, vennlige og profesjonelle!

Ketil, Oslo, 24. jan. 2020

Riving av vegg

Meget effektive og raskt på stedet. Pent og ryddig etter at de ble ferdig og kjempe bra service. Anbefales på det sterkeste :).

Tormod, Oslo, 8. okt. 2019

Maling av gjerde,ca 85 m2

Gode på kommunikasjon, informerte hele tiden om fremdrift og gjorde en kvalitetsmessig god jobb. Anbefales på det sterkeste.

Kjetil, Stabekk, 1. okt. 2019

Demontere og kjøre vekk kjøkken

Profesjonelt utført riving/demontering av kjøkken, fjerning av fliser, bortkjøring. Ryddig og pent sluttresultat til avtalt tid og pris. Kan på det sterkeste anbefales videre.

Morten, Oslo, 21. sep. 2019

Gulvsliping 26 kvm

Veldig fleksible og hyggelige folk. Det var noe misforståelser som gjorde at de måtte starte arbeidet senere, men dette gikk helt fint. Det ble et veldig vakkert gulv!

Martine, Oslo, 7. aug. 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Proff Rørlegger AS

4.5 606 evalueringer Oslo

Fiskebeinparkett AS

4.7 516 evalueringer Oslo

Art Oppussing AS

5.0 373 evalueringer Oslo