Siste evalueringer (5)

Legge gulv 42kvm

Upålitelig, ikke fagmessig utført. Alexandra skulle avrette og legge gulv. I utgangspunktet så avtalte vi 2 uker, dette skjedde ikke. Etter ca. 4 uker ble jeg skeptisk og fikk en fagkyndig tømrer mester og takstmann til å se på arbeidet og evaluere det som var gjort av avretting. Det var klar tale fra takstmann at dette var et helt på trynet dårlig arbeid og om det hadde blitt lagt gulv over avrettingen så hadde det blitt knirk og ødelagt ila. Kort tid. Hele avrettingen måtte bli fjernet og det blir opprettet sak hvor pengene som allerede har blitt innbetalt må kreves tilbake. (noe de lovet å føre tilbake, men som de aldri har gjort).

Alexander, Oslo, 21. des. 2019

Ledsen du føler detta och detta har vi pratat om när du avbryter en jobb innan vi säger Alexandra är färdig på jobben så valde du avbryta så skönner din sida men og så var inget färdigt Alexandra hade ikke ens lagt eller skruvad fast ting på sida för få ting i vater. Men som sagt som jag sa till dig sista att detta tar vi mot oss men og så som du ser så har vi väldigt utfört jobb allt tidigare så alla kunder varit nöjda. Men när du väljer avbryta och diskriminera en arbetare som ens ikke sagt han hun är färdig så kan ikke jag si att detta är uppålitligt. Men detta är din mening och inge tar oss detta in men som sagt så har vi alltid lämna ett slutfört jobb ordentligt tillbaka. Mvh r

REDEMPTION CHRISTIAN BERNHARD LØCHTING OSWOLD 21. des. 2019

Lägga parket golv 45-50 m2

Kvaliteten på golvarbetet var utomordentligt bra. Priserna var också och jag är väldigt nöjd med hela projektet. Ger Alexandra mina allra starka rekommendationer!

Shqiprim, Oslo, 2. sep. 2019

Legge nytt gulv

Jobb: rive og legge nytt gulv. Alexandra var raskt til å svare, var grundig og gjorde en veldig god jobb. Utrolig fornøyd med arbeidet.

Regine, Oslo, 21. aug. 2019

Legge gulv ca 40 m2 samt listing

Resultatet ble veldig bra! God kommunikasjon og bra pris!

Simen, Oslo, 19. aug. 2019

Legge gulv + bygge ikea pax garderobe - 4 kvm bod

Kvalitet i arbeid, god kommunikasjon og god pris. Alt i alt, strålende fornøyd!

Kingsley, Oslo, 29. juni 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Nolt Bygg AS

4.8 41 evalueringer Holmestrand

S.e.k.a.d Renoveringstjeneste

4.8 32 evalueringer Holmestrand

Bygg&mal Anna Lech

4.7 3 evalueringer Holmestrand