Siste evalueringer (13)

Nytt tak på garasje

Kjempegod service, løsningsorientert, svært pålitelig og til å stole på. Yter det lille ekstra, og mer til. Jeg kan varmt anbefale Tømmermann Tom.

Hans, Flekkerøy, 18. aug. 2020

Rehabilitering av hytte

Meget godt fornøyd fra start til slutt. Fleksibel og løsningsorientert. Kom med forslag underveis og ingen overraskelser når det kom til pris eller gjennomføring. Bistod oss med å skaffe andre ting som ikke sto i kontrakten noe som hjalp oss veldig da hytta ligger langt hjemmefra og vi ikke hadde mulighet til å dra dit selv. Vi planlegger å bruke Tømmermannen Tom ved neste prosjekt. Anbefaler andre å også gjøre det!

Kenneth, Risør, 29. juni 2020

Skifte av tak i grimstad

Tømmermann Tom gjorde et veldig godt førsteinntrykk i forbindelse med innledende tilbudsbefaring. Da han i tillegg leverte laveste pris og samtidig hadde gode referanser fra før, så var valget relativt enkelt. Det ble et lite tillegg pga. Snøfanger som ikke var inkludert i opprinnelig pris, men dette ble løst på en veldig ryddig og grei måte, ellers ble jobben utført til avtalt tid og pris, og vi er veldig fornøyd med sluttresultatet. Han var serviceinnstilt og veldig hyggelig å forholde seg til. Kan trygt anbefales!

Jostein, Grimstad, 5. juni 2020

Skifte av 2 vinduer

Fornøyd med alle punkter som nevnet her. Anbefales på det sterkeste.

Massoumeh, Lillesand, 18. mai 2020

Legge nye tegl og takrenner m.m

Anbefales! God kommunikasjon og godt arbeid.

Jon, His, 13. mai 2020

Montering av baderomsplater

Effektivt og og godt gjennomført arbeid ! Veldig fornøyd. Tom er hyggelig og effektiv.

Rita, Eydehavn, 7. april 2020

Anneks i byggesett

Strålende arbeid og en hyggelig kar. Anbefales!

Marius, Kristiansand s, 28. jan. 2020

Skifte av tak

Tømmermann Tom kan virkelig anbefales på det sterkeste. Tom rev av gammelt tak og la ny papp, lekter, takpanner og takrenner, pluss at han skaffet ny pipehatt og monterte denne. Tom er utrolig effektiv, lett å snakke med forklarer hva han gjør og når, og arbeidet er veldig flott utført. Rett og slett en person jeg virkelig vil anbefale, en til å stole på. Utførte arbeidet til avtalt pris, og på kortere tid en forventet :-).

Svein, Vassøy, 27. sep. 2019

Bytte tak

Fantastisk fornøyd! Rask og enkelt utføring av jobben. Tom var også behjelpelig med å komme med gode løsninger underveis. Godt samarbeid og ble kjempe fornøyd med resultatet. Kan virkelig anbefale Tømmermann Tom!

Yusuf, Kristiansand s, 21. sep. 2019

Legge sponplater gulv 7m2

Effektivt arbeid og bra resultat!

Jim, Rykene, 10. sep. 2019

Nytt tak på hytta

Super bra jobba til grei pris! Han er flink til å kommunisere og gjøre det han skal. Bytta taksingel og pap pluss andre små ting med tak/panel. Fornøyd der. Prisen var jo veldig grei og.

Christoffer, Mandal, 20. aug. 2019

Bytte takstein og montere pipehatt på eldre hus,flateareal ca 100 m3

Strålende fornøyd med resultatet. Meget dyktig tømrer som fikk jobben gjort til avtalt tid, og til under avtalt makspris. God kommunikasjon under hele prosessen. Kvalitet fra A til Å. Kan absolutt anbefales.

Sølvi, Søndeled, 11. juli 2019

Bygge terasse

Tom leverte god kvalitet på arbeidet - svært godt fornøyd!

Steinar, Grimstad, 9. juli 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Arendal Bygg & Import AS

4.8 6 evalueringer His

Alt-mulig-mann AS

  Arendal