Siste evalueringer (8)

Skifte ytterdør

Godt utført arbeid til en rimelig pris!

Lars Stender Tveita, 22. april 2020

Bytte ytterdør.

F. Jonsson har byttet ytterdør hos meg. Jeg er strålende fornøyd med å ha valgt F. Jonsson. De kommuniserte veldig godt og kom med et detaljert pristilbud før de fikk jobben. Arbeidet ble utført veldig effektivt og resultatet ble utmerket. Alle detaljer som tilpassing av listverk og dørterskel er eksemplarisk utført. At de ansatte i firmaet er veldig hyggelige er en god bonus når noen skal komme hjem til deg å utføre arbeid. Anbefaler F. Jonsson på det varmeste og kommer til å bare ringe de direkte neste gang jeg har behov for tømrer.

David Ness, 19. mars 2020

Skifte ytterdør,ett vindu i 2. etg og oppussing av soverom.

Fredrik skiftet ytterdør, ett vindu og monterte walls to paint plater, listet, la gulv og skiftet innerdør på ett soverom. Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført. Vi hadde en del lister liggende etter å ha skiftet gulvet i resten av huset som vi lurte på om han kunne bruke, her var han veldig fleksibel og brukte de listene og trakk ifra prisen i tilbudet vi hadde fått. Han informerte oss på forhånd om at vi sannsynligvis måtte ha inn elektriker for å ordne med stikkontakter og lysbryter i etterkant pga walls to paint platene. Da vi kom på befaring hadde han ordnet dette for oss, helt kostnadsfritt pga arbeidet kom i gang noe seinere enn avtalt pga koronasituasjonen. Anbefales!

Tonje Hernar Stenersen, 27. jan. 2020

Lekk skyvedør veranda

Firmaet er presis, etterrettelig, effektivt, samvittighetsfullt og hyggeleg. Alle forslag er basert på sunn fornuft i staden for feks kva som er mest lønnsomt for dei. As good as it gets!

Olav Øyehaug, 2. des. 2019

Ferdigstillelse av altan

Tømrerfirma F. Jonsson rettet opp i mangler og feil som var gjort under bygging av en altan til huset mitt. De forrige "håndverkerene" hadde gjort et ganske dårlig stykke arbeid, og ikke gjorde de seg ferdig heller. Fredrik og en kollega fikset alt på to dager, og sluttresultatet ble veldig bra. Anbefaler tømrerfirma F. Jonsson på det varmeste.

Christine Kjellby, 16. okt. 2019

Inngangsdør garasje

Fikk laget åpning og satt inn dør i garasje. Veldig fornøyd med jobben som ble gjort. Hyggelige og pålitelige. God kommunikasjon under hele prosessen. Godt håndverk og god kvalitet i arbeidet som ble gjort. Anbefales.

Tina Cæcilie Herbst, 16. sep. 2019

Bytte vindu

Arbeidet som ble utført var rivning av to vinduer og vegg og montering av 3 m terassedør. F. Jonsson stilte raskt på befaring og kom fortløpende med et anbud. Kommunikasjonen har hele veien vært god. Arbeidet ble utført fortløpende når vinduet var levert og bar preg av effektivitet og profesjonalitet. Alt i alt veldig fornøyd. Prisen var også bra.

Line Skeie, 13. sep. 2019

Bytte kjøkken,legge nytt gulv,plate og male vegger

Utførte jobben på en god måte. Håndterte uforutsette utfordringer svært godt og kom med forslag til løsninger underveis. Upåklagelig tilgjengelighet og kommunikasjon gjennom hele prosessen. Anbefaler gjerne firma til andre.

Marte Sværen, 7. sep. 2019
Vis flere evalueringer

Kart