Siste evalueringer (8)

Gammelt badeværelse

Bedriften kom på besøk i juni og har siden ikke hørt av seg. Jobben er nå utført av rørlegger på tedet.

Morten, Svelvik, 12. mai 2021

Totalrenovering bad

Veldig dyktige folk som gjør jobben raskt. De totalrenoverte badet vårt på 3,5 uker. De er spesielt flinke til å komme med innspill og ideer slik at man utnytter badet på best mulig måte. Anbefaler TM VVS på det varmeste.

Roger, Krokstadelva, 20. juni 2020

Renovering av bad

TM VVS Entreprenør har helrenovert badet mitt. Jeg er svært fornøyd med jobben de har gjort. Resultatet ble akkurat som jeg ønsket. Alle var veldig dyktige, blide og hyggelige. De kom med gode råd, var flinke til å informere underveis, og jeg fikk raskt svar på det jeg lurte på. Arbeidet ble utført til avtalt tid og pris. Jeg kan absolutt anbefale dette firmaet.

Anne, Kongsberg, 14. april 2020

Renovering av bad

Flott utført arbeid. MEGET behagelige folk å ha i his Alle avtaler er overholdt. Utfordringer under veis, veldig løsningsorienterte. Svært godt fornøyd.

Knut, Skotselv, 3. april 2020

Renovering av baderom

Renoverte baderom på ca 10kvm. Hele veien fra befaringen til avslutningen var det profesjonalitet i alle ledd. God kommunikasjon med raske svar, og alt gjort til avtalt tid, selv i corona-tiden. Kommer til å bruke TM VVS også ved neste prosjekt!

Helge, Vikersund, 25. feb. 2020

Bytte av bereder

Vi er veldig fornøyd med jobben som ble utført. Den ble utført til avtalt tid og pris. Veldig hyggelige håndverkere!

Niklas, Drammen, 29. jan. 2020

Nytt gjestebad

Dyktige og flinke folk 👍. Vi er meget fornøyde med jobben med å få bygget ett helt nytt bad. Fra planlegging, da vi fikk flere forslag til forbedringer og ulike muligheter, til gjennomføring så var det enkelt å kommunisere og avtale med dem. Arbeidet ble utført etter avtale og til avtalt pris. Hele familien er meget fornøyde og resultat ble faktisk bedre enn forventet - da plassering av innredning gjorde at badet virker større forventet. Anbefales!

Stian, Drammen, 4. nov. 2019

Bytte av toalett

God og tydelig kommunikasjon før avtalen ble gjort og også etter avtale ble inngått. Ekstra dokumentasjon som ble spurt om underveis av rørlegger gjorde det mulig for rørlegger å komme helt forberedt til avtalen uten noe som skulle mangle. Det vitner om noen som kan faget sitt. Jobben som ble avtalt ble utført til det laveste estimatet takket være god forberedelse og effektiv utførelse av jobben. Som kunde ble jeg godt ivaretatt og bruker svært gjerne bedriften igjen.

Rune, Drammen, 30. juli 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Kama Rørlegger AS

5.0 189 evalueringer Krokstadelva

Dekorom AS

5.0 25 evalueringer Krokstadelva

TM VVS Entreprenør AS

4.5 8 evalueringer Krokstadelva