Siste evalueringer (16)

Diverse snekkerarbeid

Nykås Service As utførte jobben på en utmerket måte. De var hyggelige, profesjonelle og kommuniserte godt både før og underveis i jobben. De kom med gode løsninger og gjorde sitt ytterste for at jeg ble fornøyd. Gir mine beste anbefalinger!

Marthe, Skien, 25. mai 2022

Beskjæring av thuja hekk langs tomtegrense

Nøyaktig og raskt arbeid. Beskjæring av lang thuja hekk.

Heidi, Skien, 18. mars 2022

Montering av 4 vinduer i 1.etg bolighus i telemark

Nykås skiftet vinduer i et eldre bolighus og sørget for oppretting, utforinger og belistning både utvendig og innvendig. Alt arbeid ble utført på en nøyaktig og pålitelig måte med et svært godt sluttresultat. Veldig løsningsorienterte underveis i gjennomføringsprosessen hvor de kom med gode innspill og vurderinger. Kan absolutt anbefale Nykås Service til andre som er på utkikk etter snekkertjenester og rehabilitering av bolig.

Frank, Dalen, 10. mars 2022

Bytte kjøkkenbenk,sette opp dusjkabinett

På grunn av vannskader trengte jeg å bytte kjøkkenbenk, og sette opp "sprutplater" på vegg bak kjøkkenbenken. Trengte også å få montert opp et nytt dusjkabinett. Fornøyd med arbeidet.

Alf-Egil, Drammen, 17. feb. 2022

Klipp og beskjæring av hekk og tre,fjerning av kirsebærtre

Nykås kuttet og beskjærte flere store tujahekker, fjernet et kirsebærtre og fjernet greiner av et stort seljetre for oss. Hele prosessen var veldig ryddig og profesjonell og resultatet ble akkurat som vi ønsket. Vi kan anbefale de til andre på de sterkeste.

Espen, Drammen, 15. juni 2021

Gravearbeid/ plante hekk

Vi er kjempefornøyd med arbeidet, kommunikasjonen underveis. Jobben ble gjennomført raskere enn avtalt og på tross av skikkelig regnvær og vind. Kan anbefale firmaet, og vil benytte de ved behov seinere.

Stine, Drammen, 27. mai 2021

Klippe hekk

Effektive og flinke! Kommer definitivt til å bruke Nykås igjen og anbefaler dem videre!

Mariann, Skien, 20. mai 2021

Oppgradering av terasse og inngangsparti

Nykås Service oppgraderte inngangsparti og terrasse. De bygde også sykkelparkering ifbm inngangsparti. Veldig bra kommunikasjon hele veien og hyggelige og pålitelige håndtverkere. Jobben ble gjort til avtalt tid og pris. Håndtverkerne var løsningsorienterte og positive til endringer som ble foreslått underveis. Kan anbefale Nykås Service!

Truls, Drammen, 22. april 2021

Terrasse og terassedør på hytte,breiset,notodden kommune

Veldig fornøyd med det fine arbeidet og kontakten underveis med løsningsforslag til det bedre.

Einar, Notodden, 14. juni 2020

Terrasse

Veldig bra. Flott arbeid. Bra kommunikasjon hele veien. Flink til å finne løsninger underveis. Pålitelig og ryddig. Kan anbefales på det varmeste👍.

Bente, Kragerø, 10. juni 2020

Reparasjon av tak,montering av snøfangere.

De reparerte et tak etter snøskade, og jobben ble gjort raskt og profesjonelt. Meget god kommunikasjon underveis, og svært konkurransedyktige priser. Anbefales!

Geir, Lunde, 20. mai 2020

Stativ til utvendige søppeldunker

Raskt gjennomført til en god pris. Veldig fornøyd med Nykås service.

Karin, Skien, 15. mai 2020

Veranda

Prisen, kvalitet,ryddighet,kommunikasjon og pålitelighet er inntrykket som sitter igjen hos meg. Jeg er veldig fornøyd med vel utført jobb og kan anbefallet til alle kjente😊😊😊.

Rafael, Skien, 13. mai 2020

Jobb for snekker.

Ok jobb til en ok pris.

Jan, Lunde, 29. april 2020

Utbedring av veranda og inngangsparti !

Svært godt fornøyd med jobben. Det gikk rask og effektivt. God kommunikasjon , og ellers veldig godt fornøyd med resultatet. Kan anbefales! KA.

Karin, Notodden, 16. april 2020

Skifting av takessolater i badetak

Jobben ok, de lyttet til mine ønsker og utførte jobben kjapt og effektivt. Lite forventningsavklaring fra begge parter ang betaling for jobben. Etter endt kommunikasjon, løste det seg til slutt.

Anne, Porsgrunn, 5. des. 2019
Vis flere evalueringer

Kart