Siste evalueringer (6)

Hente fem innedører og male dem hvite

Gitt utgangspunktet var det bra resultat, men litt dårlig kommunikasjon og ikke helt 100% på malingen. Men de var fleksible og hyggelige og jeg ville brukt den igjen.

Jarand Ullestad, 12. nov. 2019

Mur enkel støttemur hage,ca 8-10 meter

Seriøst firma med meget bra fagkunnskap, som fikk jobben gjort under vanskelige forhold, og leverte arbeide av god kvalitet. Vil spesielt fremheve at Bakkevoll kom med gode faglige innspill, og forhindret oss fra å velge en dårligere løsning som en konkurrent foreslo (ser mange med den tye mure som nå må gjøre jobben på nytt! ). Anbefaler sterkt ta en prat om du ønsker en god vurdering av din kommende jobb!

Tor Erik Nordahl, 26. aug. 2019

Legge gulv 15 kvm

Vi fikk veldig god hjelp og veiledning underveis. Vi ble tatt med på avgjørelser, og jobben ble utført på en veldig bra måte. Kan absolutt anbefales!

Aurora Hannisdal, 20. aug. 2019

Totalrenovering av leilighet 60 kvm

Bakkevoll bygg og renovering har pusset opp en sliten og innrøyka leilighet for oss. Jobben inkluderer blant annet: Riving av gammelt kjøkken og skap, avretting av vegger, avretting og legging av gulv, sparkling og maling. De har gjort en utmerket jobb med å rette opp i skjevheter i både vegger og gulv, og sluttresultatet har blitt veldig bra. De har i prosessen vært veldig opptatt av at vi skal bli fornøyde. De har diskutert ulike løsninger med oss underveis for å finne de beste og rimeligste alternativene, og kommunikasjonen har vært god hele tiden. De har god kunnskap om ulike materialer og teknikker, er svært grundige med forarbeidet og er nøye med detaljer.

Karen Marie H Sagafos, 31. juli 2019

Bytte parkett 30m2

Det er store avvik på arbeidet de har gjort og jeg har snakket med 3 andre snekkerfirmaer som har vært hos meg på befaring og informert om at jobben var dårlig utført. De brukte karmlister på gulv isteden for gulvlister. De garanterte at knirkelydene i stuen skulle bli borte men de var heller ikke borte. Dette sa de ikke noe om under befaringen. De fullførte ikke jobben og avsluttet jobben hos oss uten å rette opp i feilene, etter mye rot fra deres side. Mye av laminaten de har lagt på, må rives av og legges på nytt fordi de har kappet feil og det er mellomrom med inntil 1,5cm inn mot listen som vil være enda en kostnad for meg. Ikke la dere bli lurt av disse! !

Khanh Le, 19. juli 2019

Denne kunden var useriøs, og ba om vår innkjøpspris på materialer og de aller billigste listene som var å oppdrive, som han også syns var for dyre. Han holdt bevisst tilbake viktig byggeteknisk informasjon etter tre forespørsler, som at samtlige vegger er bygd oppå en gammel, flytende parkett med 15cm ned til støpt gulv (derav knirking), er skeive med opp til 2,5cm, og at dørkarmer er så vridde at vi måtte skjære ut tilpasninger med profileringsag. Han sendte sms kl.04.55 på natten, men svarte ikke på våre fortvilte henvendelser om utfordringer, og ville bare prute på prisen. Vi har hele prosessen dokumentert med bilder, samt logg av meldinger, og stoler på vårt arbeid og kompetanse. Vi oppfordret selv kunden til å få befaring på utført arbeid. Denne anmeldelsen kom dagen før frist for faktura.

BAKKEVOLL BYGG OG RENOVERING 31. juli 2019

Listing og enkel maling (hastejobb!)

Raskt og bra levert!

Mads Thomseth, 18. juli 2019
Vis flere evalueringer

Kart