Siste evalueringer (4)

Flislegging

De hjalp meg med å flislegge ca 25 Kvm med veggfliser, 25*75 cm. Veggene var ikke rette og de måtte flere steder bygge ut for å få alt i vater. Fornøyd med resultatet, kommunikasjon underveis og de var ryddige. Kan trygt anbefales.

Anita, Askim, 30. aug. 2019

Skifte terrassebord på ca 11 kvm balkong

De hjalp meg med å legge nytt terrassegulv. Jobben ble gjort raskt og ryddig, og resultatet ble veldig bra - akkurat som ønsket. De var veldig hyggelige og kommunikasjon underveis. Opplever at jeg fikk mye for pengene.

Hildegunn, Oslo, 23. juli 2019

Veranda

Great guys, did a really good job and made sure everything was perfect before leaving. Definitely recommend them and will use them again.

William, Oslo, 10. juli 2019

Maling,55km2,leiglighet

Brukte Pro Bygg til maling av leilighet i Briskeby- både tak og vegger. De fikk oppdraget ved befaring og satt igang dagen etter. Er strålende fornøyd med jobben de gjorde. De møtte opp til avtalt tid, dekket grundig til mens de arbeidet effektivt og ryddet grundig opp etter seg. Jeg var avhengig av at jobben gjordes raskt og i henhold til tidsskjema, og Pro Bygg var i mål i god tid. Kommunikasjonen underveis var veldig profesjonell, og de er veldig raske til å svare. Fleksible var de også, ettersom jeg ba dem om å endre fargen på en vegg underveis i prosessen, noe de tok på strak hånd. Opplevde også at prisen jeg betalte var god, og at jeg fikk mye igjen for pengene. Anbefales!

Johanna, Oslo, 10. juli 2019
Vis flere evalueringer

ALTERNATIVE BEDRIFTER

Neri Bygg AS

4.7 78 evalueringer Kløfta

Trans-ren V/ Andy Mofor

4.6 64 evalueringer Kløfta

KM Bygg AS

4.8 33 evalueringer Kløfta