Siste evalueringer (14)

Sliping av parkett,bytte fliser gulv + bytte fliser og sparkle kjøkkenveggen

Iurie og teamet var effektive, flinke, ga gode råd, hyggelige og pålitelige. Kommunikasjonen var god fra start til slutt. De gjorde mer eller mindre en totalrenovering hos oss, utenom bad. Nye gulv, nye vegger, fliser på kjøkken, montering av garderober osv. De utførte jobben på rekordtid og samtlige i teamet var hyggelige og ryddige av seg. Vi kan varmt anbefale han videre. Her får man mye for pengene! Tusen takk for meget fint utført arbeid.

Mia, Oslo, 15. mars 2021

Nytt gulv med varme,riving og montering av peis,maling av tak og vegger.

Jobben ble utført som avtalt, med godt resultat. Litt kommunikasjonsvansker pga. Språk, men problemer som oppstod underveis ble løst på en god måte. Kan anbefales, og vi kontakter dem gjerne igjen!

Jo, Vettre, 7. mars 2021

Oppussing av kjøkken

Iurie og hjelperne hans pusset opp kjøkken, stue, gang og noe bad. Dette innebar maling og sparkling av tak, vegger, lister, vinduer samt kjøkkenfronter. Byttet hvitevarer og benk. Fjernet gamle fliser over kjøkkenbenk og lagde glatt og fin, ny og malt vegg. Arbeidet ble gjort til avtalt tid og pris. Jeg er veldig fornøyd med resultatet. Jeg kunne krysset av for mange ting som jeg er spesielt fornøyd med, men jeg valgte pris da Flyttopp Damaschin skilte seg særlig ut på dette under tilbudsrunden.

Silje, Oslo, 14. feb. 2021

Tapetsering

Flyttopp Damaschin leverte gode resultater, til avtalt tid og fornuftig pris. De kan anbefales.

Geir, Oslo, 10. feb. 2021

Tette trappetrinn,endre åpningsløsning på en luke

Vi kan bare anbefale Iurie! Han og medhjelperen hans tettet trappetrinnene våre, dette ble gjort raskt og effektivt. Det ble veldig pent! I tillegg fikset de et par småting (endring av et dørhåndtak). Et av problemene vi hadde løste han forresten allerede på befaringen! God kommunikasjon underveis. Veldig løsningsorientert og flink. Alt dette ble gjort til en hyggelig pris. Vi bruker gjerne dette firmaet igjen og har allerede anbefalt ham til noen venner.

Teresa, Oslo, 26. jan. 2021

Flytte lettvegg,sette inn skyvedør

Flink og rask.

Tormod, Lommedalen, 22. jan. 2021

Snekkerarbeid i stue

De skulle bytte gulv, rive en vegg, bygge en bod, maling, tapetsering, listing og bygge en bokhylle på hele veggen. Veldig god kommunikasjon før og under jobben. Arbeidet ble utført uten problemer og faktura var som avtalt. Alt i alt veldig fornøyd med dette firmaet. Bruker de gjerne igjen en annen gang.

Merete, Oslo, 15. jan. 2021

Murerarbeid,bygging av gipsvegger + annet i forbindelse med renovasjon

Jeg brukte Flyttopp Damaschin til mindre murarbeid, helsparkling og sparkling av gipsvegger. Min opplevelse var utelukkende positiv; kommunikasjonen var god og det samme var kvaliteten på arbeidet og prisen jeg betalte. De kunne begynne innen kort tid, noe som var viktig i min situasjon. Jeg er veldig fornøyd og ville brukt de igjen.

Astrid, Oslo, 4. jan. 2021

Byggge to små vegger og kasse i tak

Bygde to små vegger og kasse til spotter i taket. Jobben ble utført raskt, effektivt og til en svært konkurransedyktig pris. Resultatet ble også særdeles bra. Kan absolutt anbefale Flyttopp Damaschin.

Vegard, Oslo, 30. des. 2020

7.5m lettvegg og flytte kjøkken

Effektiv prosjektgjennomføring til avtalt tid og pris. Løste utfordringer som dukket opp på en god måte. Meget bra sluttresultat! Bruker veldig gjerne selskapet igjen!

Thomas, Oslo, 18. okt. 2020

Sparkling-pussing-maling og småsnekring

Veldig fornøyd med arbeidet utført av Lurie og kollegaen hans gjennom oppussingen i gjemmet vårt. Har vært utrolig god på kommunikasjon og kommet med gode løsninger underveis. Vil anbefale alle som vil renovere hos seg til å bruke dette firmaet. Ring meg gjerne for referanse. God pris, presis, effektive og hjelpsomme! Lykke til videre Lurie👍💪.

Per, Asker, 26. sep. 2020

Maling og fuging i leilighet

Utførte avtalt arbeid ihht avtalt tid og pris og kvaliteten var god. Kan anbefales.

Lise, Frogner, 17. nov. 2019

Maling av stue,listing + diverse

Veldig fornøyd med resultatet, rimelig pris og lett å forholde seg til.

Lene, Oslo, 1. sep. 2019

Flyttebyrå - 1473 lørenskog - 51-100m² - 08.08.2019

Det var supert å bruke denne firma. De møttet opp presist med to menn som flyttet alt på en sikker måte. De er profesjonelle med å sikre flytte last og det gikk veldig fort. Jeg anbefaler denne firmaet og prisen var veldig god. Kommer nok til å bruke dem igjen.

Kashif, Lørenskog, 23. juli 2019
Vis flere evalueringer

Kart